- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за митове като ....
Какво мислите за митовете за лохнеското чудовище или пък как са построени египетските пирамиди и за всичките онези загадки.Какви други знаете разкажете за тях,вярвате ли и?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Пирамидите са реални. За мен те са чудо не в истинския му смисъл...просто самата техника на построяването им е измислена от гениални хора.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да,нямах предвид ,че не са реални но пък някой хора мислят,че са построени от извънземни,защото съм чувала че при пирамидите няма дори малко отклонение дори със см. а при построяването на съвременни сгради почти винаги има някакви отклонения/така да се каже,май не се изразих мн правилно дано ме разбрахте/било то дори с 1 см. или дори мм. при пирамидите всичко е перфектно построено.М/у деругото чужали ли сте,че ако оставиш плод или нещо такова в пирамидата то се запазва по дъгго отклкото в обикновенни условия.Абе мога да продължа да пиша дълго,защото съм доста запалена на тая тема.Та вие сте наред да изкажете мнение.
Дензъл Ребеловски
Да, ама все пак да си ги пльоскаш тез камъчета където си искаш...сега лесно...2-3 пирамиди на ден можем да правим, ама...то с кран и каменните кариери бива
За онуй чудовище...бе има нещо, ама не знам какво еАма дано го има де
Не съм се замисляла по въпроса и не съм се интересувала много много, но това за плодовете ме заинтригува. Сигурна ли си в това, което казваш? Защото няма никава логика, при положение че при построяването на пирамидите са използвани и някакви радиоактивни материали, от където идва и митът за проклятието на фараона, според който ако влезеш в някоя пирамида ще умреш.
Ми в този научнопопулярен филм,който гледах сложиха 1/2 от ябълка в нещо като минимакет на истинската пирамида и другата положина на масата и след няколко дни тази половина която беше в пирамидката бе останала свежа,а другата в/у масата бе сасипана.Незнам дали е вярно просто казвам това което съм гледала пък и съм чужала подобни историй.
Дензъл Ребеловски
За 4удовището Лох Нес нз дали е вярно...оба4е влез във Youtube.com напипи Loch Ness май така се пишешеи гледай
и аз един ден се бех запалил и изледах толкоз видеота ...ам ддз
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Аз също мога да потвърдя това, което каза lonely in my live, защото съм била на екскурзия в Египет и когато ходихме при пирамидите, екскурзоводът ни обясни същото.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Освен това каза, че все още не е станало ясно поради каква причина се получава така.
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
da i ako ima6 razni rani izgarqniq i tem podobni sa opravqli za 2-3 denaПървоначално написано от valantain_love
Да, сто проклятия на фараона има, как иначе...Затова човекът,дето е влязъл пръв в Хеопсовата, е доживял щастливо 70тата си годишнина...Първоначално написано от valantain_love
и накрая сички , ке отидем във Валхала.![]()
аз съм пробвал номера с пирамидата
лошото за мен е, че съм гаден физиократ/емпирик...
...иииии подейства....
само че важното е да направиш точно хеопсовата пирамида и да я разположиш правилно
пробвал съм с парче месо - то изсъхна, но не се развали
други три парчета месо - контролни образци - се развалиха
експеримента беше проведен в гаража на дядо ми
чувствам се ужасно....
Определено има нещо тайнтвено в пирамидите.Не мога да си представя дори такъв робски труд,който описват за строителите им....малко невъзможно ми е....но съм склонна да вярвам и за историята с извънземните![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace