.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Пак подаръци

sled mesec s moq pravim godina no neznam kakvo da my podarq. 6te kajete 4e go poznavam da taka e , ama toi e mng stranen 4ovek i trydno moga da izbera ne6to a i sam mu podarqvala adski mng ne6ta. Iskam ne6to valnuva6to originalno ne6to li4no. ili svarzano sas nas Molq vi daite nqkava ideia.
    ne kato parfum,kolan,ramka s snimka,album ili igra4ka ili suvenir.. vsi4ko tova sam mu podarqvala. Nqkakvi idei ? molia
    vi

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    подъри му повече люов

Мисля , че за 1 година заедно си го опознала достатъчно добре , за да прецениш какво да му вземеш.Ние не го познаваме , за да ти кажем какво да купиш.Щом е странен човек , избери му нещо необичайно , странно и различно.Обиколи насам натам и се надявам да избереш нещо добро.Успех

zemi mu kama sutra-knigata ili nqkvi po-originalni bokserki izpolzvaj vuobrajenie se 6te izmisli6 ne6to a za6to ne izsko4i6 ot torta..?
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Moje6 da mu podari6 ne6to napraveno ot teb s mn liubov nqkakva karti4ka ili da go zavede6 na mqstoto koeto mn obi4a ili nqkyde v prirodate da ste samo dvamata nz...Dai volq na fantaziqta si
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Русе
    mojete da otidete na mqstoto kadeto ste se zapoznali ili kadeto ste tragnali da si spomnite vsi4ki hubavi momenti za edna godina koito ste izkarali zaedno i togava kakvoto i da mu podari6 prosto 6te dopalni situaciqta uspex

podari mu sreburna gribna s tvoeto ime ili negovoto/zodiq/ili ne6to dr!otidi v nqkoi magazin za bijuta i q izberi!e 6te se brukne6 malko oba4e 6te si zaslujava povqrvai mi!ili zlatna ako nosi zlato!
    JIVEITE DNES,ZA6TOTO UTRE MOJE DA E KUSNO!(no kogato doide momenta-sprete i pomislete)

Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    Мисля , че за 1 година заедно си го опознала достатъчно добре , за да прецениш какво да му вземеш.Ние не го познаваме , за да ти кажем какво да купиш.Щом е странен човек , избери му нещо необичайно , странно и различно.Обиколи насам натам и се надявам да избереш нещо добро.Успех

=D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Подари му Кама Сутра, едни белезници и.. себе си по еротично бельо Бъди различна, предизвикателна .. Нека това бъде най-хубавата нощ в живота му Няма никакъв по-хубав подарък от незабравимият спомен :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си