- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е нещото, което не бихте пробвали?
Тъй като бях пуснала такава тема, но тя изчезна ще пусна същата.
Въпросът е ясен - какво не бихте опитали било то алкохол или някакъв вид наркотични вещества?
Аз засега ЛСД, кале и херца.
mi.. narkotici ne bih opitala no alkohol koncumiram s golqma udovolstvie xaxaxaxhahxahxhaxa
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
абсолютно всичко бих пробвала ,няма вещество било то забранено или не ,което не бих пробвала
![]()
Едното за сметка на другото, разлика почти няма.Първоначално написано от ZaHaRcHe
Аз лично не бих пробвал хероин, сигурно има и други неща, които не бих опитал, но в момента се сещам само затова.
Наркотици, цигари и алкохол![]()
мм и азПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
аз съм пробвъл вибраторче не е кой знае какво изживяванеПървоначално написано от Rock & Roll Queen
ама още не съм и не бих ЛСД или хероин взимал (всъщност може да направя и компромис
)
хероин
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
LCD.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ne 4e drygo bih probvala, ama koi znae... no tova NEПървоначално написано от Babsyy
Be FREE!!! And feel the love...
Що бе... LCD-то е много готино... Ся съм с LCD мониторче и съм си мноо доволен... Мда... Ползвам си го всеки ден... Странни хора.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Дам..и аз така...с LCD мониторче съм...![]()
По темата...LSD (може би),хероин никога...мм...нищо венозно...![]()
![]()
Всякакви наркотици,независимо дали са леки или не.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Нищо не бих пробвала,освен леки цигари и малко алкохол по празниците.
Аз съм умна и мога сама да се контролирам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
цигари, кале и някви супер тежки наркотици.
на принципа съм, че всичко трябва да се опита, освен тея три неща.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
за всичко си има време !Първоначално написано от RAWRRR
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми до преди месец щях да кажа твърдо хероин ,но вече и тфа пробвах...сичко бих пробвала колкот и лошо да звучи![]()
Същото в мъжки родПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Нищо никога не се знае
Но за сега съм сигурен,че не искам да пробвам херца
Нито венозно нито по някакъв др начин
da,i az predi vreme pisah 4e nqma da opitam heroin/temata e stari4ka/no na posledniq mi after bqh tolko drusana 4e kvoto videh po masata iskah da iz6markam.ta qvno hercata be6e pove4ko v amfetamina,a az kakto kazah mi be6e se taq kvo 6e zema i hi4 ne gledah kvo 6murkam.kato si tragnah 4ak vidqh 4e zenicite mi napravo nikakvi gi nqma i zacepih.......
Хероин не бих пробвала, кале, цигари Шипка също![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...