- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е нещото, което не бихте пробвали?
гледам и ще гледам да одбягва всичко вредно!
Не бих пробвала нещо ,което може да ме убие от првия път.Всичко др е добре дошло-за проба де :P
Не бих си забил игла във венатаНо като се позмисля преди казвах че няма да пробвам и други неща, а вече са ми ежедневие...
Аъъ и да добавя, че мастика не бих пробвала. Ужасно мирише...
Наркотици и цигари,така съм възпитана.А и е против принципите ми.
никога не казвай никога....но все пак кале не бих пробвала!Херцата е кофти работа и честно казано ме е страх да пробвам,инъче съм чувала,че е много яко....![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
никакви наркотици!!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не бих опитала тупалките на брат ми! Прекалено силен е!![]()
лИз-бЛиЗ
Това което съм искала да пробвам съм го пробвала и то е само трева,алкохол....оттам на там не бих опитала нищо др.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хмм,къде отиде експеримента :P Аз съм на принципа:Опитай от всичко!![]()
Walk go home boy...
Ооо да изброявам ли сега... Аз съм пробвала цигари, алкохол и трева и не смятам да си правя експерименти с други неща.
Мразя иглите.... иначе си падам по масаци![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
LCD то не е мн вредно бе.. плазмата е по вредна от него ама я копуват повечеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
nqma takova ne6to
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Не бих взимала пак нищо базирано на атропин.....не бих взимала пак DXM,ацетоново базирани лепила, предполагам и амфетамин(имам ADD и не ми действа...т.е.само странични ефекти)може би и мескалин не бих взимала отново.....прекалено е силен body load-a....не бих пробвала 5-МеО-DMT, Scopolamine и psi-DOM.....
cigari i narkoticicigarite vonqt a narkoticite...nqqm nujda...dostatuchno mi e rozovo
(kolkoto i da mrazq tozi cvqt...)
+5 =D>Първоначално написано от HouseSoul
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
1 време казах че няма да пробвам никога:
1.ЛСД-пробвах
2.Кале-Пробвах
3.Хероин-Пробвах
....
Оооо херца бате никога не бих пробвал ЧЕСНО![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не бих опитал .. нищо нито трева нито амфети нито кетамин което стана модерно на последък нито всякъкви други л***а от сорта едниственното нещо което ми дадоха и ми беше просто любопитно беше халюцигенка ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<