.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Най-добрия ми приятел

Nai-dobriq mi priqtel ima rojden den sled 2 dena i nz kakvo da mu kupq.Stava na 18.Po princip si ima vsi4ko i mi e mn trudno da re6a Molq vi pomognete mi blagodarq vi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

mmm....kupi mu ne6to koeto hem da go vpe4atli hem da mu ostane kato spomen hem da go kefi....Za6to ne mu organizira6 kupon?!6tom ti e nai-dobar priqtel bi trqbvalo da go napravi6 sas jelani
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно че те обичам ужасно!

kupi mu bastun i gramota ot sorta na "naj gotin dqdo"
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Цитирай Първоначално написано от flora23
    kupi mu bastun i gramota ot sorta na "naj gotin dqdo"
    Мн добра идея хахаххахахах

Скейтборд, ролери и нещо от този сорт (не спорт )!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    мм аз пък мисля,че щом си има всичко, най-добър приятел ти е и рожденя ден му е 18ти, значи трябва да е нещо запомнящо се.В такъв случай каквото и да му купиш няма да е толкова ефектно колкото примерно да му направиш един албум със снимки.Вземи от различни събирания снимки, подреди ги в албум, сложи надписчета.Може да стане много сладко.Или пък ако това те затруднява му направи клипче на компютъра пак от снимки и надписчета.Като допълнене може да му спретнеш за изненада някой купон.Това мисля,че ще е запомнящо се.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    СофиЯ
    Ами купи му нещо, което да му остане голям спомен , а и ЛИЧНО за него - мисля , че по-добре така...
    не му купувай дрехи и други такива... ако разполагаш с пари му вземи нещо като бижу - например..все пак на 18 става Успех в избирането! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си