- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За неангажиращото приятелство..
Здравейте.
Та значи искам да ви попитам какво мислите за неангажиращото приятелство?
Смисъл, вие пак ще сте си приятели, ще можете да споделяте един с друг, дори да говорите за други момичета и момчета, ще си помагате и осфен, че ще преодолявате проблемите заедно, ще преодолявате и физиологичните си нужди.
Само, че има проблем, че рано или късно ще се появят чуивства от страна на единия, както и в обикновеното приятелство.
Обаче още един плюс на такова приятелство е, че си имате пълна свобода, че не зависите от другия, и според мен това е по-добър вариянт от една връзка, защото както всички знаем - всички връзки винаги завършват с лош край - я изневярва, я омръзване, я някой друг е причина да скъсате с половинката си и тем подобни. И се обвинявате взаимно за споходилото ви нещастие.
Та, споделете и вашето мнение по този въпрос.![]()
Макар, че мен ме е страх от едно такова приятелство, защото както споменах вече - не се знае кога ще пристигнат чувствата, макар, че ако сте достатъчно твърди - бих те могли да си го наложите да не се влюбвате в човека от среща.
...
biv6eto mi preldoji takava vruzka dokuto negovata e nz si kade da ne e samoten.. i pak da si iame otdelno gadjeta az da si iam i toi a s nego da se vijdame e taka za udovolstvie,otkazah mu za6toto neiskah 4uvstvata mi kum nego da se podnovqt ili po to4no usilqt 6oto do predi 1 sedmica sig o6te izpitvah 4uvstva kum nego ve4e ne izpitvam i spokoino moga da mu kaja DA no neiskam da se zanimavam glupavo e,a i kato znam 4e kato e s men 6e si predtsvq neq mi stava gadno...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз с един бивш се бяхме разбрали на такова приятелство (след 8 месеца връзка някъде), само че се и доуговорихме, че когато единия си намери половинка - оставаме само приятели. Аз си намерих половинка, останахме само приятели (без интимности), после и той си намери. Та всичко е тип-топ.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ami az po princip ne odobrqvam.ama ako i dvamata ste si suglasni i neobvurzani 6to ne. se pak seki si re6ava.samo, 4e ti sama si go kaza po nqkoe vreme naj-veroqtno 6te se poqvqt 4uvstva.makr 4e to 6tom ste si priqteli zna4i si gi ima ve4e, prosto 6te prerastnat v ne6to po-golqmo.problemut e da ne sa ot trsana samo na ediniq, 6toto togava 6te se polu4i mnoooooooooo kofti![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Аз мисля, че е много яко, харесват ми такива взаимоотношения, стига някои от двамата да си няма половинка и да стават проблеми
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Аз имам такава връзка .. от близо месец.Споделя ме си почти всичко,излизаме,правим секс.В началото нямах чувства ,той също.Но много скоро се влюбих.За неговите чуства не съм сигурна..
Mn mi dopadaako nqkoe momi4e si tursi takuv fr da mi pi6e na skype:soforon4o
При единия определено ще се появят чувства, както ти каза, все пак това е секс, доста неща правите заедно.Това неангажиращо приятелство не е никакво приятелство, а направо неангажираща връзка.![]()
аз гласувам с 2 ръце за \/ скупето ми го пише долу ако някая иска
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не мисля, че няма да имам чувства към човек, с когото мога да си говоря спокойно за всичко, да се забавлявам и да ме задоволява. То всъщност нали това се търси в една нормална връзка.
Затова аз си разграничавам нещата, приятелите ми са приятели, гаджетата - гаджета.
Само секс бе .. ник'фо приятелство .. писна ми от " приятели " вече ..![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
![]()
![]()
Глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Абе, не знам. Аз в момента имам възможност да бъда в такива отношения с най-близкия си приятел, в когото съм влюбена от година вече. Имам доста силна воля принципно, но мисълта, че ще мога да съм толкова близко до него и без да нося някаква специална табелка "официално гадже", ме изкушава твърде настойчиво. Само че въобще не е толкова просто.
1. Ако говорим за неосъзнати пубертетски индивиди, за които "приятел" означава "чатим си от няколко месеца и се мотаем навън по кафенета", то това не е никакво неангажиращо приятелство, това си е секс за лична изгода и двамата много добре го знаят. Истината е, че мъжете са много по-хитри в това отношение и могат да симулират каква да е близост на духа, за да получат такава "неангажираност". Жените си имат други трески за дялане, де...
2. Ако говорим за малко по-зрели хора...когато такава връзка е налице, според мен не можем да говорим за чисто приятелство. Колкото и хормоните да блъскат у човека, в него има все пак някаква вътрешна граница. Когато си толкова силно привързан към присъствието на някого, към начина му на мислене, към начина, по който правите секс...и т.н., и т.н...в повечето случаи има нещо неизказано. Това, че това знание за нещата не е формулирано в думи, не значи, че то не съществува.
3. Зрели хора и прекалено много хормони. Може, може. Всеки си знае за себе си. Аз не мога да кажа, че това е лошо, извратено, неправилно и прочее субективни неща и не мога да съм сигурна, че няма да го направя и аз някой ден. Просто в сегашното си състояние...да си полудял по някого и да имаш такава връзка с него е равно на самоубийство. И то не за друго - ами защото виждаш, че за него ставаш за всичко това - разговорите, сексуалната близост, общите спомени - но не ти достига нещо, за да бъдеш единствено ти. Отворени опции, чисти сметки, добри приятели...Който го може това, или е абсолютен непукист, или има много здрави нерви, или е ужасен мазохист...
imah takava vrazka.Besha si super ama se poqviha chuvstva i prerasna v neshto poveche i se otegchih.I zatova mislq che kato e neangajirashto trypkata e po-golqma.
Next Time I`ll be True...
Имах такава връзка с най-добрият ми приятел (буквално най-добрият) около 4 месеца... след това тръгнахме официялно .. Е вече сме 2 години заедноНямам оплаквания .. рецептата е добра
Да, това е пътя за най-яко приятелство, имах такава връзка, беше само за секс, разделихме се, от тогава, всяка една връзка която съм имал е такава - необвързваща, ако ще се случва нещо, то ще се случи, няма нужда от обещания и очаквания, въпроса е да си паснете, а колкото до сеха, дал господ свободни хора, стига да знае човек как да си поиска, якото е другото, да си имаш дружка за през останалото време, когато си свободен и ти се ще да го споделиш - кино, планина, пуканки в къщи...
->~<-