.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Guest
    Най-дългата ми връзка е 3 години и 1 месец,много съм щастлива и се надявам никога да не сваршва това щастие...

segashnata mi vrazka - 1 god ve4e sme zaedno, no vse o6te ne mi e pisnal i nqmam namerenie pone az da se razdelqme

a otnosno 3te meseca i braka - maika mi i ba6ta mi sa se zapoznali mesec i polovina sled tova sa se sgodili i 5 meseca otkakto sa se zapoznali e bila svatbata .... vinagi sam q pitala kak moje tolkova barzo da sa se sgodili .... kazvala sam i 4e trqbva vreme i naistina da jiveqt pone 1 god zaedno za da razberat kakvo e da sajitelstvash s tozi 4ovek.... i vapreki vsi4ko sled 20g. brak maika mi vse o6te ne sajalqva 4e se e omyjilka za ba6ta mi ..... no kasmet ... tfa e nqkfo izkliu4enie i ne smqtam 4ee pravilno i az

Po princip-2 sedmici No segashnata mi e blizo godina i..se nadqvam da prodalji oshte dosta
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Повече от фен
    Град
    София
    4 дена .... Къде ли бъркам ... ? Хехе по точно това ми беше и първата , но разбрахме че не сме 1 за друг , и сега сме си приятели отново ( или поне така изглежда )

Сегашната - вече сме година и половина заедно. Но май скоро ще свърши...

7 месеца
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

Повече от фен
    Град
    София
    3 месеца

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    pochti 3 godini,izneverqvah mu.
    Next Time I`ll be True...

Guest
    emi 2 meseca....posle mi omryzna

Град
    in ur dreams
    8 месеца . Най-хубавата грешка в живота ми

тя продължава вече четвърти месец и освен ако не изригне вулкан или не стане друг катаклизъм, не смятам да приключва..И той така мисли
    SMILE FOR ME NOW

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Към 3 месеца и приключи, защото ... той е с много труден характер, въпреки, че може би все още има нещо между нас... В интерес на истината, бих опитала отново
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Година и половина и то тфа е първата ми връзка Беше страхотно...но самия човек не беше за мен... Сега сме приятели

Emi godina i 8 meseca .Vsi4ko priklu4i kogato doide edin isahnal narkoman i tq nqkak si go haresa i aideee
    Вълчицата я няма,тя вече е при друг,
    а на нейно място трайно самотата остава тук,
    сърцето бие бавно,
    очите гледат жадно,
    а времето вместо да лекува прави гадно

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    3 месеца и продължава да се надяваме още дълго
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Еми някъде около 5-6 месеца... Ама то па беше и 1 връзка

3 godini priklu4i 6tot toi pravi sex s nai-dobrata mi fr (togava) v moito leglo i na moq rojden den ..............

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    3 godini priklu4i 6tot toi pravi sex s nai-dobrata mi fr (togava) v moito leglo i na moq rojden den ..............
    хахаххаха тва е ебати подигравката

Град
    Po SfEtA I u NaS
    emi mene mi e malko stranno da govorq 4ak za VRUZKA pri polojenie 4e sum na 14,to tfa na6to kfi vruzki sa .. ta misulta mi be6e .. 1 mesec

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

точно 9 месеца скъсахме,защото аз харесах друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си