- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко продължи най-дългата ви връзка...?
5 месеца
Най-дългата ми връзка е 3 години и 1 месец,много съм щастлива и се надявам никога да не сваршва това щастие...![]()
segashnata mi vrazka - 1 god ve4e sme zaedno, no vse o6te ne mi e pisnal i nqmam namerenie pone az da se razdelqme
a otnosno 3te meseca i braka - maika mi i ba6ta mi sa se zapoznali mesec i polovina sled tova sa se sgodili i 5 meseca otkakto sa se zapoznali e bila svatbata .... vinagi sam q pitala kak moje tolkova barzo da sa se sgodili .... kazvala sam i 4e trqbva vreme i naistina da jiveqt pone 1 god zaedno za da razberat kakvo e da sajitelstvash s tozi 4ovek.... i vapreki vsi4ko sled 20g. brak maika mi vse o6te ne sajalqva 4e se e omyjilka za ba6ta mi ..... no kasmet ... tfa e nqkfo izkliu4enie i ne smqtam 4ee pravilno i az
Po princip-2 sedmiciNo segashnata mi e blizo godina i..se nadqvam da prodalji oshte dosta
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
4 дена ....Къде ли бъркам ... ? Хехе по точно това ми беше и първата , но разбрахме че не сме 1 за друг , и сега сме си приятели отново ( или поне така изглежда
)
Сегашната - вече сме година и половина заедно. Но май скоро ще свърши...
7 месеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
pochti 3 godini,izneverqvah mu.
Next Time I`ll be True...
emi 2 meseca....posle mi omryzna
тя продължава вече четвърти месец и освен ако не изригне вулкан или не стане друг катаклизъм, не смятам да приключва..И той така мисли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
Към 3 месеца и приключи, защото ... той е с много труден характер, въпреки, че може би все още има нещо между нас... В интерес на истината, бих опитала отново![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Година и половина и то тфа е първата ми връзкаБеше страхотно...но самия човек не беше за мен...
Сега сме приятели
![]()
Emi godina i 8 meseca .Vsi4ko priklu4i kogato doide edin isahnal narkomani tq nqkak si go haresa i aideee
![]()
Вълчицата я няма,тя вече е при друг,
а на нейно място трайно самотата остава тук,
сърцето бие бавно,
очите гледат жадно,
а времето вместо да лекува прави гадно
3 месеца и продължава да се надяваме още дълго
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Еми някъде около 5-6 месеца... Ама то па беше и 1 връзка![]()
![]()
![]()
хахаххаха тва е ебати подигравкатаПървоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
![]()
![]()
emi mene mi e malko stranno da govorq 4ak za VRUZKA pri polojenie 4e sum na 14,to tfa na6to kfi vruzki sa.. ta misulta mi be6e .. 1 mesec
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
точно 9 месецаскъсахме,защото аз харесах друг.