- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нови кецове
zeh si edni kecki.. izrusih se s 120lv. i sega mi pravat pluski otzad na kraka... dali zavinagi taka 6e mi praqt ili samo dokato svikna s tqh? a trqbva li da im prava ne6to za da se opravqt
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
moje da im za6ie6 ili da im zalepi6 ne6to meka tam,kudeto te ubivat.vsi4ki novi obuvki sa taka dokato svikne kraka s tqh.s vremeto 6e se opravqt.![]()
на мен абсолютно всички нови обувки при първото обуване ми правят раничка отзад(или ако са сандали на пръстчето) ама след това няма проблеми.слагаш лепенка и като я махнеш то е заздравяло и повече не ти правят рани
право дума Jamalska.
кецът е много жестока обувка.слагай хубава лепенка, разходи ги чепиците и готово.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Определено,като си купих едни кецове(е не се изръсих като тебе 120 лв.дадох далеч по -малко) в началото имах чувството ,че ходя в ада,но после им свикнах сега седят в някой шкаф и ме чакатПървоначално написано от пор
На мен и до сега моите ми правят малък проблем...
![]()
What you give is what you get!
******* ме боли за вашите кокалчета, прътчета и тем подобни. Толкоз ли няма кого да питаш, че цяла тема пускаш?![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."