.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Нещо лудо...

Abe kvi sa nai-golemite idiot6tini koito ste pravili ...se6tate se ne6to ...Crazy ...?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника и заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Момиче сам !

Не знам дали тва е мн по темата ама аз в 6 клас си пробих ръката с дръжката на вратата.

Град
    СофиЯ
    ОоОоО на идиотштините съм царица
    Цепила съм си петата с острото на веригата на колелото, удряла съм си главата без да искам в 1 радиатор...абе още куп такива...
    А и преди 2 седмици си спуках една вена на дланта на едната ръка,щот съм голямо диване...

I az sam imala mn takia momenti ....
    Момиче сам !

Град
    София
    Това за паданята

Горяла съм си крака на ауспуха на мотор,падала съм на ръба на бордюр мощно..хм това си спомням ,ама като съм била малка съм слизала с леген 2 етажа и майка ми ме е пускала с глвата надолу във ваната (още имам ръб на челото).

За нагласени щуротий

Спала съм в една градинка с братовчед ми ,ходила съм по пижама на даскало,чупила съм бюро в даскало(скочих върху него със засилка от вратата ) и са писах в една тема как се бих с един от моя клас в час пред класната ....друго не се сещам сега ,ама са тонове ,ако се сетя ще пиша ,но май това са топ

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Каква идиотщина съм правила ли?! ХАха...ми, сещам се, че като бях на 6, нямаше с какво да си вържа косата и си послужих с дъвката... Не мръдна оная обашка, бахти... После бях с по-къса косица, ама що - не знам. Друго, друго...Падала съм от дърво, оцелявала съм (второто е по-голямата идиотщина от двете ) Карала съм един френд да спи/стои сам в градската... бяхме се хванали на бас, а залога беше който загуби да прекара една нощ сам в градската. Е, още 3ма човека бяхме, за да следим сам ли е... Ми май е това...

Град
    Пловдив

Re: Нещо лудо...

Цитирай Първоначално написано от Co0l
    Abe kvi sa nai-golemite idiot6tini koito ste pravili ...se6tate se ne6to ...Crazy ...?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника и заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Скачал съм от 5-6-7 метра височина в кашони, храсти и ей такива.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Наскоро избягах от нас в 3 през нощта. След 16 часа ме намериха в стая в Студентски град (а аз съм от Пловдив), слушаща ориенталска музика по бельо, докато до мен лежи моето гадже-горила. Ей тва беше тъпо!

Веднъж за пореден път отидох с две съученички при една даскалица да я моля да ме освободи от час. Тя отсе4е "Да не става дума!", но аз нагло и отговорих "Поне чуите причината! Болна съм от... Много страшна болест... И.. Трябва да отида на гинеколог спешно. Може ли съученичките ми да дойдат с мен за морална подкрепа?" и пуснах две сълзи. И тя ме пусна.
    Друг път отидох с набинтована ръка при историчката и и казах, че куче ме е хапало. Пуснаха ни трите от часа пак.
    Трети път казах, че трите имаме да пишем обяснение в РПУ-то, защото сме се сбили..
    Четвърти път казах, че трябва да си нося обяснението в РПУ-то, защото бях избягала от нас (за пръв път казах истината и не ме пуснаха).
    Да не забравям и че веднъж наша обща приятелка уж и бяха рязали далака или квото там измислихме и трябваше да и ходим на свиждане.

Веднъж пробвах да направя салто върху леглото.. И то се продъни (имаше носеща греда с диаметър педя, двойно легло е все пак).

Това се сещам засега.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много примери.Не съм "цвете за мирисане"...

Офф и аз исках да ида по пижама на даскало...
    Иначе помня,че веднъж тръгнах за даскало в 4-5 сутринта...Нещо будилника се беше объркал
    Като малка/5-6 годишна примерно/ бях счупила поставката за сапунв банята с глава(а тя беше една такава...керамична и залепена за плочките )
    Най редовно си прибирам телефона в хладилника,тръгвам да пиша СМС от дистанционното,щтракам в телефона/вместо дистанцията/,хлюба също съм прибирала в хладилника...
    Много често/вече по-малко/ гледам да стъпвам по целите плочки като вървя по тротоара...много е зарибяващо...
    Абее дребни работи...

Az kato malka ...vednuj sam bila na gosti v lelq mi i otivam da posre6tna lilin4o (ili tam kuvto mi se pada az im vikam po imena ) i toi me pra6ta da my zanesa fanelkata v mokroto v ko6a za mrusni drehi a az vmesto tam sam q zanesla v banqta i sam q pysnala v toaletnata i kato sam po4nala da q pera s 4etka za toaletna ..sa kato se setq po4vam da se smeq kato 6a6ava
    Imala sam mn takia 6tyrotii ....ma sa ne se se6tam
    Момиче сам !

mmm az o po princip bqh poslu6no lape....vedn1j bqh izqla nqk1v sapun...ne to4no qdene mi edno takova malko par4ence go bqh gl1tnala... .kato se k1peh sama si bqh izt1rkala liceto s g1bata i sled banqta dva dena liceto mi be6e 4erveno....
    abe detski ne6ta
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Нищо кой знае кво.

В четвърти клас сцепих главата на едно лапе с камък. Беше брутаааааално. И после някви идват при мене да ме питат дали знам кой го е направил и аз клатя глава мило. И после в бележника ми имаше забележка "Цепи главата на съученик в междучасието"

А преди месец- два избягах от къщи в 1 през нощта и се върнах в 6 с ена приятелка, която замалко да ме издаде пред родителите. Заспа на дивана до мене, пък историята беше, че била много ранобудна и дошла в 5 да ме викне на разходка

Eмииии това не се брои че аз съм го направил но набедиха мен. Та един ден сваршихме даскало и с моя френд и още 4-ма слизаме да цакаме баскет а той тупа топката по коридора и некфо 1 званец надна на 5 см от главата ми и замалко да ме удари и дойдоха чистачки, учители и ме набедиха парво мен че съм го счупил, после и него и накрая дойде 1 с който трябваше да се чакаме пред училището и го накараха да си даде името, а той даже не беше от нашето училище ;D естествено казахме 4е сме 7ми клас и си измислихме имена, пък и често даваме 80 лева за званец, произведен преди 50 години..

хмм скочих посред бял ден трезвен в фонтана на ндк. беше... студено. гсм-а умре
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

От къде да започна...

Заради наще простотии 5 учители по англииски са напуснали.
    Целили сме хора от балкона на даскало с презервативи пълни с вода, и уцелихме класната.
    Крали сме емблеми на коли (не че много ни трябваха).
    Целили сме се с камъни (а те болят).
    Катерил съм се до 4тия етаж на даскало по стената.
    Пребивал съм се пързаляйки се по дълго и стръмно нанадолнище с скеитбоард(прав, без да знам как да карам).
    Веднъж питах едно момиче да и покарам колелото и толкова скачах с него и такива че се разпадна предната гума. Дадох и го ужким всичко наред а тя го подкара и всичко се разглоби.
    Целили сме се толкова много с мокри гъби които ако те одарят или паднат близко до теб те правят вир вода.
    Карал съм 1 час по магистралата от един град до друг, и после на връщане карахме в 1 през ноща, пак по магистралата.
    Изгарял съм си крака на ауспух на мотор милиони пъти.
    Напих се толкова много веднъж че се опитвах да карам колело а всеки път падах на главата си, сутринта едвам гледах.
    Збих се с едно друго момче и го хвърлих в боклука.
    Мятах бутилки пълни с вода в едно посолство а после обвиних ромите в квартала.
    Збивали сме се няколко семейства срещу роми защото един от тях плю на една приятелка и всички мъже от 4 семейства се събраха и ги набиха.

И много други от които не се гордея... само малко

...........Maleeee =D> misleh 4e nema dr takiva sly4ai kato mene ma qvno sam gre6ala .Ne sam edinstvenata koqto ne e v red.... ........yay
    Момиче сам !

Град
    Варна
    Ами последната ми простотия.. (не толкова голяма..) беше мерака ми да карам ролери... 2 пъти паднах.. стана леко заметресение... ама кво да напрая ся... тва което успях да науча е как да падам.. горките.. хора... дето са ме гледали..
    А предпоследната... беше мн яка... бях навън с фр.. и нещо се лигавехме там... после отидохме до един шадраван... и викам на едната аи да влезим... и тя вика ми хубу..... отидохме ние на шадравана.. и се качихме на него.. той пръскаше нагоре... и съвсем леко.. ни мокреше... после мойта фр слезе... и след няколко секунди... тва дето пръска си смени посоката... КЪМ МЕН доста яко ме окъпа... цялата бях подгизнала... ама кво да се прави.. лапешка работа..
    Имам и доста др ама ме мързи да пиша пък и мн ще ви отегча (не че някой се интересува де )

Az mnoy iskam roleri ma mai 6te se otkaja ..
    Момиче сам !

Guest
    am az ne sam prila 4ak takia nekvi 6turotii,ma se darja kat piqna prez pove4e ot vremeto!ina4e v u4ili6te aa,takova,saborixme parnoto!

Град
    Непостоянно
    em az vednuj bqh na selo i na rekata s ku4eto..a tam edin vodopad maikoo mnoo visoko be i ne6o ku4eto po4na da lae i besnata GU6 i ot gore ta dolu gorkoto ku4e mai ne znae6e da pluva...da po4iva v mir....ne be spasi se ama polu4i traini uvrejdaniq
    .!.

удрял съм шамар на учителя ни по информатика и му чупих очилата
    една идиотка ме изкара извън нерви и я замерих с цяло бюро (добре че не я уцелих) ......като малък съм падал от 4 етаж и съм жив веднъж с приятели развалихме ключалката на учителската стая и 3 часа нямаше дневници.......абе бая калпазанин си падам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Хмммм...Повечето ми идиотщини са били в даскало...Веднъж аз и още няколко мои съученици се бяхме скрили под бюрото на тази по английски.А тя,горката беше толкова заспала...И вече целия клас се хили и то ужасно и тя все още се чуди:"Абе,какво става тук?" Накрая аз и съучениците ми изскочихме от под бюрото,а тя нашата стреснатата,като се изплаши,залитна събори кофата с водата за дъската и падна. След това целия клас се смя мнооого.И когато казахме на класната за случката и тя започна да се хили и вьобще не ни се кара.
    А наскоро бях на РД на една моя френдка.И РД-то й беше в 5-звезден хотел.По-точно в ресторанта.И аз там се лигавих. Значи първо счупих две чаши нарочно,след това се лигавих пред камерите и ги залях с кока-кола. Преди това забравих да спомена,че носих диск с музика и на диска пишеше:Класическа музика в кавички.Това беше рок и хип хоп музика и една друга песен.Първата песен беше онази песничка за Хепи Бърдей ту ю,която я пее един циганин.И беше ужасно смешно,когато я пуснаха,понеже в този ресторант пускат само класическа и блус.Накрая,когато дойде ред за плащане на сметката,сервитьора не идваше и аз му подвикнах:"Ей,чичо,тук едно момиченце иска да ти плати".
    И най-лошото е,че след една седмица пак съм на РД на друга френдка в същия хотел и ресторант.Господи,тези хора не намират ли други места за празнуване на РД-то си??? [-o<

въх... да се сетя... когато бях на 8 скочих от мазата на земята... (висока е 2 метра и нещо..) ... уцелях краката ме заболяха но въпреки това продължих да си го правя щях да си правя обеца на езика без разрешението на родителите ми ... както и да е не стана.. (е не заради мен.. този които щеше да го прави кза че искал разрешение от родител..) още... ох таи като ми кажат да се сетя и не мога само за тъпи неща се сещам...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Co0l
    Az mnoy iskam roleri ma mai 6te se otkaja ..
    Хах, що бе забавно е
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си