- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нещо лудо...
Abe kvi sa nai-golemite idiot6tini koito ste pravili ...se6tate se ne6to ...Crazy ...?![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника и заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Момиче сам !
Не знам дали тва е мн по темата ама аз в 6 клас си пробих ръката с дръжката на вратата.
ОоОоО на идиотштините съм царица![]()
![]()
![]()
Цепила съм си петата с острото на веригата на колелото, удряла съм си главата без да искам в 1 радиатор...абе още куп такива...
А и преди 2 седмици си спуках една вена на дланта на едната ръка,щот съм голямо диване...![]()
![]()
![]()
Това за паданята
Горяла съм си крака на ауспуха на мотор,падала съм на ръба на бордюр мощно..хм това си спомням ,ама като съм била малка съм слизала с леген 2 етажаи майка ми ме е пускала с глвата надолу във ваната (още имам ръб на челото).
За нагласени щуротий
Спала съм в една градинка с братовчед ми,ходила съм по пижама на даскало,чупила съм бюро в даскало(скочих върху него със засилка от вратата )
и са писах в една тема как се бих с един от моя клас в час пред класната
....друго не се сещам сега ,ама са тонове ,ако се сетя ще пиша ,но май това са топ
Каква идиотщина съм правила ли?! ХАха...ми, сещам се, че като бях на 6, нямаше с какво да си вържа косата и си послужих с дъвката... Не мръдна оная обашка, бахти...После бях с по-къса косица, ама що - не знам.
Друго, друго...Падала съм от дърво, оцелявала съм (второто е по-голямата идиотщина от двете
) Карала съм един френд да спи/стои сам в градската... бяхме се хванали на бас, а залога беше който загуби да прекара една нощ сам в градската. Е, още 3ма човека бяхме, за да следим сам ли е... Ми май е това...
Скачал съм от 5-6-7 метра височина в кашони, храсти и ей такива.Първоначално написано от Co0l
Наскоро избягах от нас в 3 през нощта. След 16 часа ме намериха в стая в Студентски град (а аз съм от Пловдив), слушаща ориенталска музика по бельо, докато до мен лежи моето гадже-горила. Ей тва беше тъпо!![]()
Веднъж за пореден път отидох с две съученички при една даскалица да я моля да ме освободи от час. Тя отсе4е "Да не става дума!", но аз нагло и отговорих "Поне чуите причината! Болна съм от... Много страшна болест... И.. Трябва да отида на гинеколог спешно. Може ли съученичките ми да дойдат с мен за морална подкрепа?" и пуснах две сълзи. И тя ме пусна.
Друг път отидох с набинтована ръка при историчката и и казах, че куче ме е хапало. Пуснаха ни трите от часа пак.
Трети път казах, че трите имаме да пишем обяснение в РПУ-то, защото сме се сбили..
Четвърти път казах, че трябва да си нося обяснението в РПУ-то, защото бях избягала от нас (за пръв път казах истината и не ме пуснаха).
Да не забравям и че веднъж наша обща приятелка уж и бяха рязали далака или квото там измислихме и трябваше да и ходим на свиждане.
Веднъж пробвах да направя салто върху леглото.. И то се продъни (имаше носеща греда с диаметър педя, двойно легло е все пак).
Това се сещам засега.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Офф и аз исках да ида по пижама на даскало...
Иначе помня,че веднъж тръгнах за даскало в 4-5 сутринта...Нещо будилника се беше объркал![]()
Като малка/5-6 годишна примерно/ бях счупила поставката за сапунв банята с глава(а тя беше една такава...керамична и залепена за плочките)
Най редовно си прибирам телефона в хладилника,тръгвам да пиша СМС от дистанционното,щтракам в телефона/вместо дистанцията/,хлюба също съм прибирала в хладилника...
Много често/вече по-малко/ гледам да стъпвам по целите плочки като вървя по тротоара...много е зарибяващо...
Абее дребни работи...![]()
Az kato malka...vednuj sam bila na gosti v lelq mi i otivam da posre6tna lilin4o (ili tam kuvto mi se pada az im vikam po imena
) i toi me pra6ta da my zanesa fanelkata v mokroto v ko6a za mrusni drehi
a az vmesto tam sam q zanesla v banqta i sam q pysnala v toaletnata
i kato sam po4nala da q pera s 4etka za toaletna
![]()
![]()
..sa kato se setq po4vam da se smeq kato 6a6ava
![]()
![]()
![]()
Imala sam mn takia 6tyrotii ....ma sa ne se se6tam![]()
![]()
![]()
Момиче сам !
mmm az o po princip bqh poslu6no lape....vedn1j bqh izqla nqk1v sapun...ne to4no qdene mi edno takova malko par4ence go bqh gl1tnala....kato se k1peh sama si bqh izt1rkala liceto s g1bata i sled banqta dva dena liceto mi be6e 4erveno....
![]()
abe detski ne6ta![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Нищо кой знае кво.
В четвърти клас сцепих главата на едно лапе с камък. Беше брутаааааално. И после някви идват при мене да ме питат дали знам кой го е направил и аз клатя глава мило. И после в бележника ми имаше забележка "Цепи главата на съученик в междучасието"![]()
А преди месец- два избягах от къщи в 1 през нощта и се върнах в 6 с ена приятелка, която замалко да ме издаде пред родителите. Заспа на дивана до мене, пък историята беше, че била много ранобудна и дошла в 5 да ме викне на разходка![]()
Eмииии това не се брои че аз съм го направил но набедиха мен. Та един ден сваршихме даскало и с моя френд и още 4-ма слизаме да цакаме баскет а той тупа топката по коридора и некфо 1 званец надна на 5 см от главата ми и замалко да ме ударии дойдоха чистачки, учители и ме набедиха парво мен че съм го счупил, после и него и накрая дойде 1 с който трябваше да се чакаме пред училището и го накараха да си даде името, а той даже не беше от нашето училище ;D естествено казахме 4е сме 7ми клас и си измислихме имена, пък и често даваме 80 лева за званец, произведен преди 50 години..
хмм скочих посред бял ден трезвен в фонтана на ндк. беше... студено. гсм-а умре
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
От къде да започна...
Заради наще простотии 5 учители по англииски са напуснали.
Целили сме хора от балкона на даскало с презервативи пълни с вода, и уцелихме класната.
Крали сме емблеми на коли (не че много ни трябваха).
Целили сме се с камъни (а те болят).
Катерил съм се до 4тия етаж на даскало по стената.
Пребивал съм се пързаляйки се по дълго и стръмно нанадолнище с скеитбоард(прав, без да знам как да карам).
Веднъж питах едно момиче да и покарам колелото и толкова скачах с него и такива че се разпадна предната гума. Дадох и го ужким всичко наред а тя го подкара и всичко се разглоби.
Целили сме се толкова много с мокри гъби които ако те одарят или паднат близко до теб те правят вир вода.
Карал съм 1 час по магистралата от един град до друг, и после на връщане карахме в 1 през ноща, пак по магистралата.
Изгарял съм си крака на ауспух на мотор милиони пъти.
Напих се толкова много веднъж че се опитвах да карам колело а всеки път падах на главата си, сутринта едвам гледах.
Збих се с едно друго момче и го хвърлих в боклука.
Мятах бутилки пълни с вода в едно посолство а после обвиних ромите в квартала.
Збивали сме се няколко семейства срещу роми защото един от тях плю на една приятелка и всички мъже от 4 семейства се събраха и ги набиха.
И много други от които не се гордея... само малко
![]()
...........Maleeee=D> misleh 4e nema dr takiva sly4ai kato mene ma qvno sam gre6ala .Ne sam edinstvenata koqto ne e v red....
........yay
![]()
Момиче сам !
Ами последната ми простотия.. (не толкова голяма..) беше мерака ми да карам ролери... 2 пъти паднах.. стана леко заметресение...ама кво да напрая ся...
тва което успях да науча е как да падам..
горките.. хора... дето са ме гледали..
![]()
А предпоследната... беше мн яка... бях навън с фр.. и нещо се лигавехме там... после отидохме до един шадраван... и викам на едната аи да влезим... и тя вика ми хубу.....отидохме ние на шадравана.. и се качихме на него.. той пръскаше нагоре... и съвсем леко.. ни мокреше... после мойта фр слезе... и след няколко секунди... тва дето пръска си смени посоката... КЪМ МЕН
доста яко ме окъпа... цялата бях подгизнала... ама кво да се прави.. лапешка работа..
Имам и доста др ама ме мързи да пиша пък и мн ще ви отегча (не че някой се интересува де![]()
)
am az ne sam prila 4ak takia nekvi 6turotii,ma se darja kat piqna prez pove4e ot vremeto!ina4e v u4ili6te aa,takova,saborixme parnoto!
em az vednuj bqh na selo i na rekata s ku4eto..a tam edin vodopad maikoo mnoo visoko bei ne6o ku4eto po4na da lae i besnata GU6 i ot gore ta dolu
![]()
gorkoto ku4e mai ne znae6e da pluva...da po4iva v mir....ne be spasi se ama polu4i traini uvrejdaniq
![]()
![]()
![]()
.!.
удрял съм шамар на учителя ни по информатика и му чупих очилата![]()
една идиотка ме изкара извън нерви и я замерих с цяло бюро (добре че не я уцелих) ......като малък съм падал от 4 етаж и съм живведнъж с приятели развалихме ключалката на учителската стая и 3 часа нямаше дневници.......абе бая калпазанин си падам
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хмммм...Повечето ми идиотщини са били в даскало...Веднъж аз и още няколко мои съученици се бяхме скрили под бюрото на тази по английски.А тя,горката беше толкова заспала...И вече целия клас се хили и то ужасно и тя все още се чуди:"Абе,какво става тук?"Накрая аз и съучениците ми изскочихме от под бюрото,а тя нашата стреснатата,като се изплаши,залитна събори кофата с водата за дъската и падна.
![]()
![]()
След това целия клас се смя мнооого.И когато казахме на класната за случката и тя започна да се хили и вьобще не ни се кара.
![]()
![]()
А наскоро бях на РД на една моя френдка.И РД-то й беше в 5-звезден хотел.По-точно в ресторанта.И аз там се лигавих.![]()
![]()
Значи първо счупих две чаши нарочно,след това се лигавих пред камерите и ги залях с кока-кола.
Преди това забравих да спомена,че носих диск с музика и на диска пишеше:Класическа музика в кавички.Това беше рок и хип хоп музика и една друга песен.Първата песен беше онази песничка за Хепи Бърдей ту ю,която я пее един циганин.И беше ужасно смешно,когато я пуснаха,понеже в този ресторант пускат само класическа и блус.Накрая,когато дойде ред за плащане на сметката,сервитьора не идваше и аз му подвикнах:"Ей,чичо,тук едно момиченце иска да ти плати".
И най-лошото е,че след една седмица пак съм на РД на друга френдка в същия хотел и ресторант.Господи,тези хора не намират ли други места за празнуване на РД-то си??? [-o<
въх... да се сетя... когато бях на 8 скочих от мазата на земята... (висока е 2 метра и нещо..) ... уцелях краката ме заболяха но въпреки това продължих да си го правящях да си правя обеца на езика без разрешението на родителите ми ... както и да е не стана.. (е не заради мен.. този които щеше да го прави кза че искал разрешение от родител..)
още... ох таи като ми кажат да се сетя и не мога
само за тъпи неща се сещам...
![]()
Хах, що бе забавно еПървоначално написано от Co0l
![]()
is my religion