.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    удрял съм шамар на учителя ни по информатика и му чупих очилата
    една идиотка ме изкара извън нерви и я замерих с цяло бюро (добре че не я уцелих) ......като малък съм падал от 4 етаж и съм жив веднъж с приятели развалихме ключалката на учителската стая и 3 часа нямаше дневници.......абе бая калпазанин си падам
    пфхаха

mi ska4ala sum v reka za da izvadq topka ot 3 metra a vednuj s 1 fr vlezoxme v 1 4ujd dvor za da go razgledame i ot zadnata strana posle se otbixme i v ku6tata koqto be6e pred razru6avane vupreki 4e ot vreme na vreme idvaxa xora.(nai strannoto na taq ku6ta be6e 4e dvora be6e super podurjan a ku6tata edvam se durji na osnovite si)

Град
    Bulgaria
    Пуснах кучето вкъщи ... Преобърна къщата - в буквалния смисъл !!!
    Out of control

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    при мене такива екстри няма ...хах базикам се бе...еми веднъж накарах едно мом4е да с4упи един нов 4ин в даскалото...бутала въм 4ин върху едно моми4е (не беше наро4но)Изливала съм вода от 4-тия етаж върху у4еници...веднъж накарах няколко у4еници да протестираме,щото тряяше да се сменя директора...а после стана и цялото у4илище.Даваха го и по новините е не беше наро4но де

Абе ние като цяло сме готин клас... късаме чувалите с боклук на чистачките,лепим некви гадости по столовете на даскалиците,замеряме с баскетболни топки прозорците...Абе цялото у-щи много ни обича
    Ако искаш да промениш света започни от себе си!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Всякакви простотии

Редовният номер е с 1 приятелка да вземем метлите на чистачките и да почнем да чистим коридора кълчейки се и пеейки песента на Queen - I want to break freeee!
    Снимахме 1 път с телефона на един съученик "Бягство от затвора" в наши си условия! Главното действащо лице беше 1 друг съученик, а потърпешва беше 1 стена

1 път се нашмъркахме с ... ванилия! Щяхме да имаме контролно по история и искахме да е шумно в стаята, да не се чува, когато разгръщаме пищовите. Та...някой лигльо на базик вика да шмръкнем малко ванилия, че се киха от нея, та ние целия клас си навряхме носовете, после кихахме като луди и всичко миришеше на сладкиш!

Крили сме дневника от класната, оправяли сме си отсъствия(не аз, а други съученици)
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Пловдив
    гърмяла ми е пиратка в ръката при опит да е метна под чина и все още имам 20 пръста (+1) няма никви белези нокти меса всичко си е на място късмет извадих пиратката беше слаба ама ми искара акъла от тогава.палили сме катюша в физкултурния салон много яко беше . хвърлял съм диня от 8мия етаж върху една жигула с бургаска регистрация после леш .Чупил съм прозорец на автобус в чакъл и жилката пфф как оцелях нз .брат ми ме е горял с дезедорант и запалка

ЦЪКНИ ЦЪКНИ :twisted <----------- казах ти

Голям фен
    Ами значи играя си аз с един факел с горящ плик на него и от вятъра найлончето отфръква и ми се залепя на челото Още имам белег
    А,и редовно скачам през прозореца(който е само 2 метра и нещо)
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

az mn ne si spomnqm da sam pravila 6tyrotiiki ama sestar mi...dosta...kato malka padna po stalbi6teto kato be6e pregarnala edna neina priqtelka. ...vednaj se blasna v edna stena s koleloto si....kato se be6e zasilila mnogo....... navodnqvala e ka6tata .....ima ogromen beleg na vejdata ot padane ot edna lulka.....a sno6ti padna ot koleloto na gajeto i zaedno s nego....taka se iztrasiha.kato torbi palni sas bokluci

Голям фен
    Град
    sofiq
    oooo prostotiiite mi sa mnoooo vsqka sledva6ta e po luda ot predi6nata prostotiiite sa moq jivot

mi to ima mnogo oba4e sum gi izpozabravila
    poslednoto be6e kogato se edna fr bqhme v mola i ot parkinga se ozovahme v nqkuv asansior(celiq ot kork)otidohme na"8et" (pone taka pi6e6e na kop4eto)tam se ozovahme pri nqkvi ofisi kudet nqma6e nikoi,namerihme si ogromno vuje s baloni zaebano v koridora...zehme go i se iznesohme s nego vednuj kat malka se pusnah sus 6taiga(s kolela) po ulicata.ma poneje bratov4ed mi me durje6e na edno dulgo vaje..i kato vujeto se opuna izhvur4ah na dolnata ulica (be6e gadno..ima6e mn kruv).. a vednuj s vuprosnata fr koqto e po-gore se katerihme po edin blok,oba4e nqkoi izleze na balkona o6te na 2riq et i se vidqhme prinudeni da slezem po-burzo otkolkoto ni pozvolqvat vuzmojnostite nadolo abe kvi li ne gluposti sum pravila..ma sa kato nemoga da se setq mn se nerva
    a da..pro4etoh po-gore za teq deto sa 6murkali vaniliq.az 6murkah suha smetana s edni fr i poneje bqhme s edni po-malki deca ot ulicata,se okaza 4e babite im sa me videli mene i edna fr kak q delime na magistralki i sa im zabranili da si igraqt s nas (dobre 4e ne jiveq tam).su6to vednuj kat malka tancuvah po ga6ti i nekvo potni4e na balkona s edni fr.si4ki susedi me vidqha:\

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Има много примери.Не съм "цвете за мирисане"...
    i az sam taka

Guest
    Ъъ...наще не знаят че имам пиърс на езика

Guest
    ako stava duma za prostotiite v daskalo........sral sum v daskalo hodil sum piqn 3-4 puti kvo li ne sme praili i kvo li nqma da praime zanapred

Guest
    ядах сурова медуза... съкс.. има вкус на сопол

Pff ....yjasss
    Момиче сам !

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    ОоОоО на идиотштините съм царица
    Цепила съм си петата с острото на веригата на колелото, удряла съм си главата без да искам в 1 радиатор...абе още куп такива...
    Не на идиотщоните, а на сакатлъците!

Куцо, кьораво и сакато тръгнало да обяснява колко е луд/а! Да си луд не означава да направиш нещо нетипично за себе си, а да направиш нещо, което никой друг преди теб не е правил за да задоволи глада на сетивата си!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

mi mnoo ludorii pravq az ... ! Ocelih gospodina po glavata s gumi4ka ... igrahme horo po angliiski pri direktorkata igrahme na kamyk,nojica, hartiq ima i o6te ama me myrzi da gi pi6a :P

Град
    Варна
    Последната беше снощи. Пил бях и не гледах накъде тичам. Накрая набих глава със засилка на един микробус.

Челото ме боли адски.

Град
    The endless river
    Писал съм си с горяща пластмаса в трезво състояние по пръстите......тъй като не се получаваше това което исках да напиша адската болка ме накара да спра.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

orange
    Guest
    Az li4no sum pravila mn idiot6toni........No nai- presniq mi spomen e otpredi 3 dni. Kum 12 4asa se razmotavahme s priqteli iz kvartala s edna koli4ka ot billa ( predi6niq den q bqhme zadignali)Vozihme se, zasilvahme se......I nakraq se ka4ihme edna moq priqtelka i az. Tq se be6e razkra4ilka. a az se bqh zakle6tila mejdu krakata i. Zasiliha ni mn silno i be6e super , no v edin momentpred nas se izpre4i trotoar i parkirana kola. 4ovekut, koito ni buta6e ne ispq da oburne i se zabihme s orgromna skorost v trotoara, dokolata. Az bqh zakle6tene i ne uspqh da oreagiram. Izspah se kato 6i6e, a friendkata mi padka vurhu men, a sked tva i koli4kata :P

Град
    Бургас
    Бях мн лудо лапе от втория етаж съм се таркаляла по стълбите и мн еи такифа идиотщини
    OnLy God CaN Judge Me !

щях да се пребия на скоро със колата на бащта ми [-o<
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Leleeee
    Момиче сам !

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ми в последните години се режа по странни начини: поразях си ръката с вилица, на душа, на дистанционното .
    Хвърлял съм яйца по едно такси,като бях малък де.
    Амм...веднъж нз какво ми стана, ама бях малък и кат станах от леглото както съм по гащи и потник тръгнах да излизам "да си играя " .
    Абе много са, после ще допълвам кат се сетя
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си