- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нещо лудо...
Да се напия и да се спусна с едно колело по един хълм..Повече няма да повторя опита.. докато не паднах кефа си беше на макс после и болките бяха също на макс..на другата сутрин като се събудих ми се искаше да не съм пил. [-o<
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Веднъж една приятелка ми беше на гости и когато си тръгваше аз отидох да я изпращам и понеже живея в къща трябваше да слизам по стъпалата. Не знам какво ми стана, ама се почудих какво ще стане, ако я блъсна-блъснах я, тя пада 20 стъпала и започна да реве, а аз се уплаших здравата и се заключих в стаята си, като я оставих да реве.
Погребвала съм фасове редом с морковите на баба![]()
Люляла съм се на полу-счупен клон на дърво, който в крайна сметка се счупи докрай.
С една приятелка влязохме в 1 паркинг, който се строеше и въпреки, че имаше надпис, че се охранява ние влязохме, очаквайки да срещнем полицаи, които да ни изкарат-имаше 2 добермана..просто нз как успяхме да им избягаме-ама успяхме![]()
Там където съседа си паркира колата издълбахме 10 см дупка за кладенец. Цял ден копахме, а вечерта като се върна и я видя ни накара да я запушим. Да другия ден цял ден копахме пак кладенец, само че под един чемшир-вечерта другата съседка ни се разбуча, че храста, който гледала от толкова време с такова старание вече е останал без корени![]()
Бях сложила чашка от сокче на задната гума на едно колело и го дадох на една приятелка, която не може да кара. След 10 секунди се заби в някакви храсти и единственото, което се виждаше бяха краката й.
А сега се сетих, че като бях на 3 и тати си беше оставил колата запалена и аз седнах и без да искам съм натиснала нещо, та тръгнах надолу по улицата и той като излезе бая се шашна и тръгна да ме гони
Това съм го правила до 6 годишна, и за жалост потърпевшите момичета, за които говоря са едно и също. Ама не съм го направила нарочно-просто тя е била в неподходящото време на неподходящото място.![]()
хаха толкова много идиотщини съм правила,че... като бях на 8 реших да пробвам дали ще оживея ако скоча от гараж (е оживях), когато бях 7-ми клас един прозорец падна върху мен докато се мъчех да го отварям леко се счупи в главата ми, но поне не ми наряза главицата
има още много щуротии, но в момента не се сещам...
![]()
i az mnogo 6turotii sum pravila pove4eto sa bili sas klasa mi.predi nqkolko dena 3 moi frendki bqha napulnili prezurvativi s limonada i edna moq fr.uceli gospojata ni po angliiski posle zaradi nas roditelska sre6ta 6tqha da pravqtpukaLI SME PIRADKA VUV FIZKULTURNIQ salon-posle gospodina 6te6e da ni otrepe ama sme jivi.vednuj na edna ekskurziq edin moi priqtel s4upi vratata na kenefa v hotela vsi4ki mnogo se smqhme
zaklu4va li sme purvoklasnik vuv jenskata toaletna i posle ne mojehme da go otklu4im, edna leli4ka doide i go otklu4i posle mnogo se smqhme ta daje i purvoklasnika koito bqhme zaklu4ili
daje minalata godina bqhme vzeli edin kasetofon i go bqhme uveli4ili do dupka i posle 3 u4itelki idvaha da ni sa karat
ima i o6te mnogo 6turotii no me marzi da pisha
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Ми аз много глупости си правех като мъничко детенце и
сега усилено продължавам..![]()
Като бях на 7 си скочих от втория етаж(бяхме на вилата)..
Нямаше точно определена причина.Бяхме там за десет дена..
Аз още от първия си обещах,че ще направя полет.
Ии когато тати ми съобщи,че ще си тръгнем предварително,аз
реших да си свърша заботата..Беше си просто профилактичен
скок..горкия гъз,щот падна на някви цигли..майка се побърка обаче..![]()
Иили пък първото бягане от нас..аз бях на 13.
С кака тогава решихме да се чупим от нас.
Още вечерта си стегнахме партакешите и на сутринта избягахме.
Ии така 4 дена ни нямаше..обикаляхме,спахме по пейки..абе гот..
Жалко,че не избрахме подходящ момент и се наложи януари да спим
по пейките(даже помня дата-15)..За тва какво викане,какво
нещо изтърпяхме с кака..мамето беше получила криза и започна
с някви хапчета,горката..разбихме й сънния часовник..![]()
Сега се сещам за нещо..съвсем обикновено,но си навлякох
много викане..
Веднъж малко понаправих скандал с даскалка,че
викаха мама и тате(за жалост не можеше да мине само с тате и мама искаха..)..че директор т.н.т...аз само й казах да си закопчее
полата и тя ме удари..Па стана скандалец..за тва майка имаше
огромно желание да ме изсели,а къде по-големи проблеми
съм им правила.
Сега се сетих..като бях на 6 и си хванах някаква мишчица от
улицата..па я съжалих и си я прибрах в нас..
Гледах я два дена в нас,докато не нахлу в стаята на мама
и не я пропълзя..Тогава се чу:"Ее,гад мръснааа,аааа..Детенцеее,мъ ртво си"..
И мама я уби..![]()
За тва аз й се сърдих по дълго,отколкото тя на мен,че
внесох мишок в нас.
Ми сега за тези се сещам,може да не са чак толкова луди,но
заради тях са ми викали най-много..![]()
Walk go home boy...
Що ли се сещам за кой шадраван говоришПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
![]()
Ами незнам колко е крейзи, ама ...
В 4-ти клас лятото. Във фонтана в Добрич (срещу библиотека "Дора Габе", за тези които искат да знаят). Та бяхме по къси панталонки и потниче, защото беше топло. И ни е топло много. Искаме да се намокрим някъде и като нямаше къде, отидохме до фонтана, защото като по чудо беше включен, и влязахме вътре. Взе, че ни стана забавно и всеки ден седяхме с часове вътре и играхме. Обаче долу, че да не ни виждат, да не ни се скарат. Веднъж беше много мръсно долу, и се качихме горе, от където пада водата. Тама беше чисто, но плитко. Качихме се, влязохме и аз, ей така реших, че искам да седня някъде, защото ме боляха краката. Обаче не исках да излизам и седнах във водата. И след това и приятелките ми последваха моя пример и после 3-те щяхме да се прибирахме с мокри дупета.
Обаче не ни бяха удобни гащите и там надбило имаше едно като сергийка стара такава и пъхнахме се отзад и си махнахме гашите и ходехме само по панталонки без гащи
![]()
Това стана по-дълго. Сега по-краткото:
Беше зима. Навънка студено. Вали сняг. 3-ти клас бях. И ходих да си взимам нещо сладко да ям. Обаче майка ми държеше сладкото в един шкаф висок. И аз не го стигам и се качих върху един друг шкаф дето беше отдолу. Обаче нали съм проста, не видях, че долу е току що махнатият от котлона чайник и вътре още е гореща водата. Че като скочих и то право във водата. Че като си изгорих крака, че почнах да пискам като ненормална. След това не можех да вървя и не ходих на училищеКрака ми беше на мехури и ужасно подут и болеше. Обаче аз съм мазохистче и боли не боли много обичах да си пукам мехурите, заради болката
Напуках си мехурите и сега имам леки белези
Тези са които се сещам, ама ако се сетя за други ще пиша пак![]()