Веднъж една приятелка ми беше на гости и когато си тръгваше аз отидох да я изпращам и понеже живея в къща трябваше да слизам по стъпалата. Не знам какво ми стана, ама се почудих какво ще стане, ако я блъсна-блъснах я, тя пада 20 стъпала и започна да реве, а аз се уплаших здравата и се заключих в стаята си, като я оставих да реве.
Погребвала съм фасове редом с морковите на баба
Люляла съм се на полу-счупен клон на дърво, който в крайна сметка се счупи докрай.
С една приятелка влязохме в 1 паркинг, който се строеше и въпреки, че имаше надпис, че се охранява ние влязохме, очаквайки да срещнем полицаи, които да ни изкарат-имаше 2 добермана..просто нз как успяхме да им избягаме-ама успяхме
Там където съседа си паркира колата издълбахме 10 см дупка за кладенец. Цял ден копахме, а вечерта като се върна и я видя ни накара да я запушим. Да другия ден цял ден копахме пак кладенец, само че под един чемшир-вечерта другата съседка ни се разбуча, че храста, който гледала от толкова време с такова старание вече е останал без корени
Бях сложила чашка от сокче на задната гума на едно колело и го дадох на една приятелка, която не може да кара. След 10 секунди се заби в някакви храсти и единственото, което се виждаше бяха краката й.
А сега се сетих, че като бях на 3 и тати си беше оставил колата запалена и аз седнах и без да искам съм натиснала нещо, та тръгнах надолу по улицата и той като излезе бая се шашна и тръгна да ме гони
Това съм го правила до 6 годишна, и за жалост потърпевшите момичета, за които говоря са едно и също. Ама не съм го направила нарочно-просто тя е била в неподходящото време на неподходящото място.