.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Досадна коса

Какво да правя косата ми е отвратителна.Колкото и да я сресвам тя след не повече от 10-12 мин. е така сякаш никога не съм я сресвала.Пробвах с фиби,шноли,гелове и сякви глупости,но нищо не е ефективно.
    дайте някакъв съвет какво да направя ,че да не изглеждам сякаш съм излязла от гората

Guest
    Какво значи все едно не си я сресала?
    На мен ми е къдрава, разбира се, суха и колкото и да се реша все ми "фърчи" и никога не изглеждам пригладена, ама аз си се харесвам )))

Guest
    ами сякаш туко що съм станала от сън или все едно ми се е наелектрезирала

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Бухнала ?

Град
    някъде там..
    i moita e kydrava i q resha samo sled banq nqma nachin ako q sresha she buhne i she sym kato pudel ama pone e qka a tvoita kosa prava ili kydrava e ?
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Сложи И балсам. Лично аз препоръчвам маската с плацента и костен мозък
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    i moita e kydrava i q resha samo sled banq nqma nachin ako q sresha she buhne i she sym kato pudel ama pone e qka a tvoita kosa prava ili kydrava e ?
    чуплива,но по клоняюо към къдраво....надявам се разбрахте

Guest
    Ако ти е не ти е права няма начин да е подредена. Винаги ще стърчи нещо. Дори както някой писа да не си я решеш (аз в такъв случай заприличвам на циганка, спластява ми се) - пак си има разни косички и косъмчета, но нека неиздребняваме.

Общо взето не се тормози много. Виж дори момичето с книга на банера (теми,есета,уроци, материали) отстрани, тя е снимана за реклама и си е.... мога да кажа чорлава. И аз ходя така, обаче си правя косата да нямам "бобунки" отгоре. Тъ идеята ми беше, че след като за реклама така си я снимат, колко е нормално

Слагай и пяна за коса, докато е още влажна. След това като изсъхне сложи и малко лак.

С преса не се ли оправя или не искаш да я гориш?
    Също така можеш и да си я връзваш на конска опашка.

И как да е пригладена, а все едно да си излязла от гората

Щом ти е чуплива, сложи си пяна и я намачкай. На мен лично много ми харесва ефектът. Ако не ти е права, никога няма всичко да е ОК, но и без това така е мн скучно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си