.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Бременност без цикъл?

moje li da se zabremenee ako nqma6 cikal smisal nikoga ne ti e idvalo a si pravil sex

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Всъщност е напълно възможно, ако момичето е правило секс точно в деня на овулацията преди предстоящата менструация.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: da se zabremenee ako.....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje li da se zabremenee ako nqma6 cikal smisal nikoga ne ti e idvalo a si pravil sex
    Ако те разбирам правилно... Не ми се мисли кой ще е този извратеняк, който да прави секс с момиченце, на което още не му е дошъл първия мензис!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    някъде там..
    mi ne moje kak she zabremeneesh kato nemash qicekletki ?!!? inache verno she e nekyf izvratenqk kato smetnesh che cikyla idva na 12-13 godishna vyzrast na kolko trqq da e tva dete che da e praila i seks i da nqqq cikyl oshte ne mi sa misli ..
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    mi ne moje kak she zabremeneesh kato nemash qicekletki ?!!? inache verno she e nekyf izvratenqk kato smetnesh che cikyla idva na 12-13 godishna vyzrast na kolko trqq da e tva dete che da e praila i seks i da nqqq cikyl oshte ne mi sa misli ..
    Яйцеклетките са в жената още от раждането И и са милиони А ако прочетеш моя пост, може и да осъзнаеш, че е възможно...и даже е доста опасно, защото момичето не знае кога ще И дойде и е възможно да е в овулация винаги.

Не може да се забременее, ако момичето още няма мензис....... Но виж може да се прочете учебника по Биология
    На който му се убива време...

Guest
    sq ne ma ebavite, zna4i ne sam bremenna ole ako znaite kak mi olekna

Аз не те ебавам. Ама действай...давай на мъжете да се празнят в теб.

sq ne ma ebavite, zna4i ne sam bremenna ole ako znaite kak mi olekna
    Ти си на около 11-12, нали?

Guest
    13

13
    А ти какво мислиш за постъпката си? Смяташ ли я за грешна? Съжаляваш ли?

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    v4era6na pikl na 13 godini p1rvo oti6la da sa nae** i sled tva pita pritesnena po forumite dali e bremenna na kade otiva tozi svqt abe momi4e s kav akal go napravi

sladkish_14
    Guest
    Леле как спокойно си каза 13 направо ще се засрелям,не стига че си супер глупаво момиче,ми чак си се е***а!?Ами влезнала си в сайта,а изобщо не си искала да прегледаш темите!?Аз исках да права секс и знаеш ли какво направих преди да опитам?Влезнах в сайта и си пуснах от 10 страница изчетох всичко до 1-та..И видях че има хора който се опитват да помогнат,но им писва да обесняват все едно и също,щото някой не си правят труда да прочетат малко.Стига пълните хубавото сайт-че с ТЪПИ теми,прочети малко и ще си отговориш!Бременост без цикъл Божеееееееее,а съм 1година от теб,но знам много,много повече!Обогати сексуалната си култура с четене и ако пак ти е неясно питай!Това не си е да влезнете и да си напишете каквото искате и после да си излезнете!Само пълните форума!Марш!

Град
    някъде там..
    oh mamaiko na 13 godini seks ... tctc ma mila ti ne moi da si iztriesh gyza oshte ma seks she mi prai .. zamisli se predi sledvashtiq pyt
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne moje!!! kfi sa tiq gluposti 4e imalo 6ans we,vie 4uvate li se.. kategori4no e 4e dokuto ne ti doide menstuaciqta ne moje da se zabremenee kakto ako si na 60g i ve4e nqma6 menzis pak ne moje.. ama nikoi ne e trugnal da se ebe togaa.. ta sega ti e vremeto da se ebe6 bez da ti puka ot ni6to,kat nqma6 cikul.. se pak mogat da nastupqt uslojneniq 6otot sig si malka o6te nz.. a i nqma da e takova udovolstvieto ako si bez menzis
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ei i ne napadaite momi4eto taka,tq prosto pita moje da ne iska da se ebe a samo da znae informativno ili za nqkoq fr... osven tfa i da se ebe problema si e nein ne i se mesete
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    Яйцеклетките са в жената още от раждането И и са милиони А ако прочетеш моя пост, може и да осъзнаеш, че е възможно...и даже е доста опасно, защото момичето не знае кога ще И дойде и е възможно да е в овулация винаги.
    Съгласна съм с Death Whore! Но не съм съгласна с другата потребителка,че цикъла идвал на 12 13... На мен ми дойде на 10! А на моя приятелка на 15!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност е напълно възможно, ако момичето е правило секс точно в деня на овулацията преди предстоящата менструация.
    Такива мнания противоречат на правилата ама-слушайте я! Тя е права. Абсолютно същото щях д напиша. Няма нищо 100% сигурно на този свят. А и интересното е, че поне 2-3 месеца може и да не разбереш, че си бременна...........защото нямаш цикъл!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Такива мнания противоречат на правилата ама-слушайте я! Тя е права. Абсолютно същото щях д напиша. Няма нищо 100% сигурно на този свят. А и интересното е, че поне 2-3 месеца може и да не разбереш, че си бременна...........защото нямаш цикъл!
    Напълно съгласна съм! А за хората,които не са наясно-да не се правят на разбирачи и да дават глупави съвети от типа на "е** се колкото искаш,няма страшно!".Има страшно,най-малкото може да си лепне някоя болест
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    v4era6na pikl na 13 godini p1rvo oti6la da sa nae** i sled tva pita pritesnena po forumite dali e bremenna na kade otiva tozi svqt abe momi4e s kav akal go napravi

Както казаха вече `Death`Whore`` и krem4et0 има риск.
    Дори и да нямаш цикъл не е лошо да се пазите, защото дори да не се стигне до бременност, има много болести, от които не си предпазена.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    не съм съгласна с другата потребителка,че цикъла идвал на 12 13... На мен ми дойде на 10! А на моя приятелка на 15! [/b]
    Това е по принцип. На 12-13 години започва пубертета.

Guest

Re: da se zabremenee ako.....

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Ако те разбирам правилно... Не ми се мисли кой ще е този извратеняк, който да прави секс с момиченце, на което още не му е дошъл първия мензис!
    А ако ти кажа че ей такива момиченца, дето не знаят още ебе ли им се пикае ли им се, ми налитат?

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    не съм съгласна с другата потребителка,че цикъла идвал на 12 13... На мен ми дойде на 10! А на моя приятелка на 15! [/b]
    Това е по принцип. На 12-13 години започва пубертета.
    Индивидуално е!

Град
    Русе
    olele boje na 13 godini si det se vika ni6to ne znae6 za seksa ama pravi6 est 4e moje6 da zabremenee6 kat ne si go u4ila i tolkoz ti se prai se obrazovai predi tva 4e tolkoz ne6ta moje6 da si lepne6 taka a hi4 ne se uspokoqvai 4e en si bremenna kato porasne6 o6te malko i tva 6te u4i6 po biologiq ama te horata v teq u4ebnici precenqvat v koi klas kakvo trqbva da se u4i 6tom ne si go u4ila i ne go znae6 prosto ozna4ava 4e ne trqbva da pravi6 seks a i nali ne ti e do6lo o6te 4e toi organizma ti ne e podgotven malele kakvi hora

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си