Zdraveite!Iskam da vi spodelq edin moi problem, koito ot dosta vreme mi teji na dushata.Znachi s moqta nai-dobra priqtelka se pozvame oshte ot malki(7 godishni) .Bqhme nerazdelni kadeto beshe tq tam bqh i az ..vsichki mnogo ni se vyzhishtqvaha ..Koito i da popitash vseki kazvashe che sme primer za edno istinsko priqtelstvo ..no v jivota vsichko hubavo ima i svoq krai.Problemite ni zapochnaha minalata godina Septemvri mesec tq se poznavashe s edno momche ot sysedniq kvartal s techenie na vremeto i az se zaponah(za koeto iskrenno syjelqvam).Edin den toi i prizna che izpitva po silni chuvstva kym men i togava razbrah che tq ne go obicha kato priqtel ,a kato neshto poveche.Kazah i che ne iskam da q boli i shte go zareja zaradi neq ,no tq kaza che sled kato pomislila dobre osyznala che ne go obucha ..uvi izlygala me e ..Az mnogo silno se vlibih v nego napravo hlytnah do ushi i bqh zabravila za vsichko i za vsichki dori za priqtelkata mi ,koqto beshe s men tolkova dylgo vreme ..Vyprosnoto momche me zarqza i az se osyznah izvinih i se i potyrsih pak neinoto priqtelstvo ,no nego veche go nqmashe ..Neshtata ne vyrvqha zapochnahme da stavame vse po studeni edna kym druga stignahme do takyv moment v koito dori sprqhme da se tyrsim ..Men lichno adski mnogo me boli,zashtoto se nalga s neq da prekarvam po 8-9 chasa vseki den(na rabotata) i tova bezrazlichie,koeto proqvqva kym men napravo me ubiva ..Obicham q i mnogo dyrja na neq proklinam miga v koito se zapiznah s tova momchee .. Govorili sme nqkolko pyti i sme se mychili da si vyrnem priqtestvoto ,no qvno ne mojem ...Ako na nqkoi mu se e sluchilo neshto podobno molq da mi dadde syvet kak da postypqq da se otkaja li ili da prodylja da se borq.Az mnogo dyrja na neq ne iskam da q zagubq zaradi