.

Виж резултатите на анкетата: Бил ли си с женен/а мъж/жена?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

7 13,73%
  • Не

44 86,27%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Секс с женен/а

Е... правили ли сте секс с женен мъж или жена? Били ли сте тайния любовник/ца? :P И по принцип какво мислите по въпроса?

ПП: Ако темата се повтаря, се извинявам. Аз не намерих такава...
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Az lichno,ne

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Ne sum i ne mislq 4e e mnogo priqtno brat mi go pravi postoqnno vika 4e trupkata mu haresva dokato na men mi haresva boq koito toi polu4ava nakraq

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    He.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Ne sum i ne mislq 4e e mnogo priqtno brat mi go pravi postoqnno vika 4e trupkata mu haresva dokato na men mi haresva boq koito toi polu4ava nakraq
    брат ти явно е луда глава, ама щом му се връзват явно и по луди има от него

аз не бих направил такова нещо, някакси е кофти да го сложиш на чужда жена
    durto magre

Град
    Русе

Re: Секс с женен/а

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Е... правили ли сте секс с женен мъж или жена? Били ли сте тайния любовник/ца? :P

ПП: Ако темата се повтаря, се извинявам. Аз не намерих такава...
    Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.

Е... и аз не съм И съм много против, защото това е не просто изневяра - тези хора са дали клетва пред Бог и пред себе си, а в следващия момент се обръщат и си лягат с друг/а ....

Град
    Русе

[
    Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.[/quote]

Град
    Русе

няма нищо лошо, знаете ли колко много незадоволени жени има които мечтаят за секс с друг мъж

Град
    Русе
    а защо не пробваш

Не съм и не бих го направила. Това е против принципите ми. Никога не бих се унижила да бъда нечия любовница, другата, при която той ходи като иска малко развлечение. А и никога не бих унищожила едно семейство, дори и да имат проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не съм и не бих го направила. Това е против принципите ми. Никога не бих се унижила да бъда нечия любовница, другата, при която той ходи като иска малко развлечение. А и никога не бих унищожила едно семейство, дори и да имат проблеми.
    щом някой от дадено семейство тръгне да го прави значи го иска, а това дали ще бъдеш любовница на някого "другата" е въпрос на твой избор и никой не може да те накара на сила, но има и такива които искат да са такива и това им доставя удоволстие.

Guest
    edna biv6a mi izneveri az edin priqtel mi kaza 4e sa zaedno vidqh i nabih mu na nego edin v liceto a na neq i teglih edna mainai ne se zanimavah.

tiq deto izneverqvat sa ligli/liglyovci deto ne te zaslugavat ako izneverqvat.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не съм бил любовник на някоя жена, за момента. Сигурно не бих се съгласил да съм й, но нищо не се знае.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не! Не съм била любовница и нямам никакво намерение да ставам! Не бих се намесила в едно семейство по никакъв начин! Семейството е свято и ако двама души не са сигурни, че искат да се отдадът един на друг и да градят съвместното си бъдеще... по-добре изобщо да не започват! Или ако трябва да се разделят... Тогава вече, когато са свободни, прави каквото искаш.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    По света и у нас
    Не ! И въобще не мисла да го правя.Имам си сериозна приятелка която обичам и това ми стига !

Цитирай Първоначално написано от marin1969
    а защо не пробваш
    Има достатъчно свободни (необвързани) хора, няма нужда да се хващам с женени. Не толерирам лъжата => и изневярата.

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    ХХАХАХАХАХААХа Тфа ме изкефи
    А ся по темата почти няма яки момичета женени на 20 год
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на koalka

Идеята за такава връзка е много тъпа.Най-малкото играеш втора целувка, трябва да се задоволиш с малко, защото той няма да бъде само твой.
    Не, не съм била...И не искам, обосновах се по-горе.Няма и да пробвам.

Az v momenta imam takava "vryzka", za men ne6tata opirat edinstveno do qk, neangajira6t i bezopasen sex, koeto i sum spodelil na vyprosnata dama edinstveno me pritesnqva 4e tq vlaga prekaleno mnogo emocii v tova, vypreki 4e i dvamata znaem 4e nqma perspectiva na6ite otno5eniq da prerasnat v ne6to pove4e.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Това си е баси простотията.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    не искам да разбивам семейство
    не бих...
    не съм спала с женен мъж.
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Да разбия семейство? Не, благодаря.
    Собственост на Canis_Dirus

Едва ли някой , който почва подобна авантюра го прави с нагласата да си разваля/или да разваля/ семейството , но бихте ли съдили някой който от
    години не е получавал ласки от мъжа/жена си?Защо мислите че има толкова разводи?Сигурно щяха да бъдат и повече ,но много от хората са трезвомислещи и правят компромиси в името на - деца, родители,положение и визия в обществото бла бла и т. н.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    =D> =D> =D> BRAVO!
    po temata i az sm na sy6toto mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си