- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с женен/а
Az lichno,ne![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
He.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
брат ти явно е луда глава, ама щом му се връзват явно и по луди има от негоПървоначално написано от menta_loverka
![]()
аз не бих направил такова нещо, някакси е кофти да го сложиш на чужда жена![]()
durto magre
Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.Първоначално написано от Sam90
[
Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.[/quote]
няма нищо лошо, знаете ли колко много незадоволени жени има които мечтаят за секс с друг мъж
а защо не пробваш
Не съм и не бих го направила. Това е против принципите ми. Никога не бих се унижила да бъда нечия любовница, другата, при която той ходи като иска малко развлечение. А и никога не бих унищожила едно семейство, дори и да имат проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
щом някой от дадено семейство тръгне да го прави значи го иска, а това дали ще бъдеш любовница на някого "другата" е въпрос на твой избор и никой не може да те накара на сила, но има и такива които искат да са такива и това им доставя удоволстие.Първоначално написано от Aleandra
edna biv6a mi izneveri az edin priqtel mi kaza 4e sa zaedno vidqh i nabih mu na nego edin v liceto a na neq i teglih edna mainai ne se zanimavah.
tiq deto izneverqvat sa ligli/liglyovci deto ne te zaslugavat ako izneverqvat.
Не съм бил любовник на някоя жена, за момента. Сигурно не бих се съгласил да съм й, но нищо не се знае.
Не! Не съм била любовница и нямам никакво намерение да ставам! Не бих се намесила в едно семейство по никакъв начин! Семейството е свято и ако двама души не са сигурни, че искат да се отдадът един на друг и да градят съвместното си бъдеще... по-добре изобщо да не започват! Или ако трябва да се разделят... Тогава вече, когато са свободни, прави каквото искаш.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не !И въобще не мисла да го правя.Имам си сериозна приятелка която обичам и това ми стига !
ХХАХАХАХАХААХаПървоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
![]()
Тфа ме изкефи
![]()
![]()
А ся по темата почти няма яки момичета женени на 20 год
Fitness Forever
Идеята за такава връзка е много тъпа.Най-малкото играеш втора целувка, трябва да се задоволиш с малко, защото той няма да бъде само твой.
Не, не съм била...И не искам, обосновах се по-горе.Няма и да пробвам.
Az v momenta imam takava "vryzka", za men ne6tata opirat edinstveno do qk, neangajira6t i bezopasen sex, koeto i sum spodelil na vyprosnata dama edinstveno me pritesnqva 4e tq vlaga prekaleno mnogo emocii v tova, vypreki 4e i dvamata znaem 4e nqma perspectiva na6ite otno5eniq da prerasnat v ne6to pove4e.
Това си е баси простотията.
не искам да разбивам семейство
не бих...
не съм спала с женен мъж.
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Да разбия семейство? Не, благодаря.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Едва ли някой , който почва подобна авантюра го прави с нагласата да си разваля/или да разваля/ семейството , но бихте ли съдили някой който от
години не е получавал ласки от мъжа/жена си?Защо мислите че има толкова разводи?Сигурно щяха да бъдат и повече ,но много от хората са трезвомислещи и правят компромиси в името на - деца, родители,положение и визия в обществото бла бла и т. н.
=D> =D> =D> BRAVO!Първоначално написано от Aleandra
po temata i az sm na sy6toto mnenie