- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да задоволя приятелката си максимално?
Iskam da razbera jenite kade obichat i kakvo obichat, za da moga da zadovolq priqtelkata si maksimalno . Blagodarq vi ot sega momicheta ili mnogo opitni momcheta .
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
q i az na vsqko garne mirydiq zadavam obratniq vapros![]()
Няма начин да угодиш на всички. Даже на по-голямата част. За това хората се опознават преди да правят секс (повечето) - идеята все пак е и да разбереш какво предпочита другия. Дрънннн
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
pi4 6e ti podskaja obi4at vuv vaginata puk ne vsqko momi4e e ednakvo kato drugoto (vsqko e speciqlno) \/
Както те посъветваха - разбери специално на нея какво й е приятно и как ще се чувства максимално задоволена.
Иначе темата за точките на удоволствие и начините не се е разсиквала само веднъж.
с пръсти в вагината преди секс ме побърква...![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
О,боже! Всяко момиче е индивидуално,на всяка и харесва различно.По време на акта или преди това питая я..Така харесва ли ти ?..А така? По този начин сам ще разбереш.Ние не можем да ти кажем какво най и харесва на приятелката ти все пак не сме ясновидки...
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ем давайте идей относно точките плс![]()
точки-> по врата, зад ухото,с езиче по краката като се качваш нагоре,вагината с език ил илеко да я погалиш уж 'случайно' с ръка![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Напълно съгласна съм.
Единственият съвет, който мога да ти дам е да опознаеш тялото на партньорката си.
Собственост на Canis_Dirus
Допълвам. За целта я изследвай нежно с ръка и с устни(+език) навсякъде. Ама като казвам навсякъде-значи навсякъде. така моето гадже откри неподозирани точки по гърбето, от едната страна на коремчето ми, по пръстите на краката и разбра, че по врата и ушите не ме възбужда особено.
аз задоволявам моите приятелки (подчертавам множественото число) с кожения ланец...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
oprrrrr \Първоначално написано от menta_loverka
/
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Ако искаш да я задоволиш максимално, ми я дай на мен.
Прав/а си на 100%Първоначално написано от bebito0o
![]()
Fitness Forever