.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Interbild
    Guest

Как да задоволя приятелката си максимално?

Iskam da razbera jenite kade obichat i kakvo obichat, za da moga da zadovolq priqtelkata si maksimalno . Blagodarq vi ot sega momicheta ili mnogo opitni momcheta .

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    na onq svqt

Re: molq vi momicheta podskajete

q i az na vsqko garne mirydiq zadavam obratniq vapros

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Няма начин да угодиш на всички. Даже на по-голямата част. За това хората се опознават преди да правят секс (повечето) - идеята все пак е и да разбереш какво предпочита другия. Дрънннн

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен Аватара на 50cent
    pi4 6e ti podskaja obi4at vuv vaginata puk ne vsqko momi4e e ednakvo kato drugoto (vsqko e speciqlno) \/

Guest
    Както те посъветваха - разбери специално на нея какво й е приятно и как ще се чувства максимално задоволена.
    Иначе темата за точките на удоволствие и начините не се е разсиквала само веднъж.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    с пръсти в вагината преди секс ме побърква...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Emi vsqka obi4a razli4ni ne6ta men mn me kefi ezi4eta i hapane po vratleto a su6to i po korema i gurdite e mn vuzbugda6to

Супер фен Аватара на bEbsI
    О,боже! Всяко момиче е индивидуално,на всяка и харесва различно.По време на акта или преди това питая я..Така харесва ли ти ?..А така? По този начин сам ще разбереш.Ние не можем да ти кажем какво най и харесва на приятелката ти все пак не сме ясновидки...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    Ем давайте идей относно точките плс

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    точки-> по врата, зад ухото,с езиче по краката като се качваш нагоре,вагината с език ил илеко да я погалиш уж 'случайно' с ръка
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Няма начин да угодиш на всички. Даже на по-голямата част. За това хората се опознават преди да правят секс (повечето) - идеята все пак е и да разбереш какво предпочита другия. Дрънннн

Напълно съгласна съм.

Единственият съвет, който мога да ти дам е да опознаеш тялото на партньорката си.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Допълвам. За целта я изследвай нежно с ръка и с устни(+език) навсякъде. Ама като казвам навсякъде-значи навсякъде. така моето гадже откри неподозирани точки по гърбето, от едната страна на коремчето ми, по пръстите на краката и разбра, че по врата и ушите не ме възбужда особено.

аз задоволявам моите приятелки (подчертавам множественото число) с кожения ланец...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Emi vsqka obi4a razli4ni ne6ta men mn me kefi ezi4eta i hapane po vratleto a su6to i po korema i gurdite e mn vuzbugda6to
    oprrrrr \/
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Ако искаш да я задоволиш максимално, ми я дай на мен.

awe to i na mene mi e malko interesno 6tot priqtelkat ami stiga do orgazum ama malko po-trudno otkolkoto trqbva, ta i az iskam da razbera nekoi drugi nomerca, 6tot az teq koito gi znam ne vur6at mnogo rabota

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    Прав/а си на 100%
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    А преди това малко по клиторчето?

пп:
    мойта не издържа и започва да си бута ръката надолу, за да и бръкна ^_^ много лудо
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си