.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Frontline
    Guest

Brat mi me vazbujda .

Az sam momche na 14 godini i kogato vidq

Frontline
    Guest
    i kato vidq brat si se vazbujdam mnogo . Tova normalno li e i az izvraten li sam ? prosto iskam da mu baram testisite .

Re: Brat mi me vazbujda .

Цитирай Първоначално написано от Frontline
    Az sam momche na 14 godini i kogato vidq
    хм... ами ако брат ти е привлекателен и сте в лоши отношение т.е. не го чувстваш като брат, може и да си имаш оправдание. Но по принцип не е нормално това, защото човек се възбужда от хора, които са сексуални обекти в съзнанието му. Т.е. такива хора не могат да са роднините ти, защото това би значело, че не е наред нещо в съзнанието ти....

По-добре се опитай да махнеш това чувство
    На който му се убива време...

Ти си момче и се възбуждаш от брат ти ??!? ХАХАХАХАХАХАХАХАХ леле цял месец наблудавам този форум и ся се регнах и просто от давна не бях виждал подобни ХАХАХААХАХАХ Форума е луд други кучето им ближе х*я друг ебал майка си трето стринка си ц ц ц ... луда работа

И обределено си извратен още от 14 години да се възбуждаш от момче то дори брат ти и ти да си момче

А и също да му бараш тестите??Та ти немаш ли си да бараш други

Голям фен Аватара на 50cent
    pedal si nqma spasenie

Град
    LoveTown
    Ей ,педерунгелче.Кака нямаш ли?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

С обиди и напдаки не помагате особено много на момчето. Задал е човешки въпрос. Мисля, че е ясно, че го привличат мъже - не това е проблема. Става дума конкретно за брат му.
    Както казах вече, мисля, че не е хубаво. В крайна сметка, не се взимай за извратеняк и нз още какво, ами просто гледай да махнеш това от главата си и забрави за случая
    На който му се убива време...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    пидалчи барай тестесите на тати ти а не на брата
    !

Луд си бате
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Е то и аз чак-пат се възбуждам от сестрами..Все пак на вас ако сестрави ви се дупи до 1метар...

BTW .. не си мислете че сестра ми е курва тя се е дупи до мен да почисти прахоляка...

sladkish_14
    Guest
    Дам.. Луда си!Абе какво оправдание тарсите,той ти е брат,еднаква кръв,а ти искаш тестесите му Какво става бе?Охх имам чувството че само аз от 14 годишните тука съм останала по така ..."Аз съм на 13 бременна ли съм или на 14 съм искам тестесите му" УЖАС!

Град
    LoveTown
    Педерасито=на испански.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Брат ти или Брад Пит? има сериозна разлика!!!

всъщност не е - да еректираш от един от двамата ще значи че си комплексарка...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    predi malko 4etoh za edin det se vazbujdal ot sestra si i 6tql da i predloji sex predloji i ti na brat si xax... kfi ste takiva izvratenqci we nema li dostatu4no mom4ete ili momi4eta 4e se spira6 na brat si,drugite nqmat li testiti? prosto ne e realno do kude stigna nivoto na si4ki ni... idi na psiholog,moje da ti pomogne,taka suvetvaha si4ki mom4eto v drugata tema koeto "6e 4uka sestra si" taka4e druga ideq nqmam,tfa 4e si gay ne e tolkoz zle v dne6no vreme daje geyovete 6e stanat pove4e.. xax oba4e da se kefi6 na brat si ne mi go pobira mozuka!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    gre6ka... moje bi 6te ima6 problem pri xodeneto na psiholog se pak si maloleten nz... ili puk trebva da zee6 nekoi vuzrasten.. ne sum naqsno ama se pozainteresuvai,nqma ni6to sramno v tova,za6toto naistina ima6 problem
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

или тема ебавка или си просто педалче, т'ва е положението

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    pedal si nqma spasenie
    Клик ми (:

Guest
    Оф, Живко,Живко, не ти ли стигат онези двамата мангала, че и на брат си посягаш.

_SlipKno7_
    Guest
    Аз съм брат му.Ами тои е доста извратен сериозно веднъж ме целуна нз педал ли е какъв е

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    да бе а аз съм майка му да знаете готини шпакли прай.. модовете спът
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Еи мъъъж

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    пидалчи барай тестесите на тати ти а не на брата
    !

Луд си бате
    Ти 0свен як0 да храниш х0рата и да се ебаваш с тях, друг0 не м0жеш ли? М0м4ет0 е 0бъркан0 и търси п0м0щ, а вие се ебавате с нег0....
    П0 темата...Еми в пубертета е н0рмалн0 да има такива м0менти, н0 ак0 тази мисъл пр0дължи д0ста дълг0 време или стигне д0 п0-дале4 няма да е мн0у хубав0....Ма пи4, кф0 ти пука...Живей си жив0та и не мисли т0лку мн0у за тфа...Си4к0 ще 0тшуми....

Град
    in ur dreams
    Пич извратен си
    П.С. Дано темата е ебавка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди имаше 1 със сестрата. Ставате банални. т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове