- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Brat mi me vazbujda .
Az sam momche na 14 godini i kogato vidq
i kato vidq brat si se vazbujdam mnogo . Tova normalno li e i az izvraten li sam ? prosto iskam da mu baram testisite .
хм... ами ако брат ти е привлекателен и сте в лоши отношение т.е. не го чувстваш като брат, може и да си имаш оправдание. Но по принцип не е нормално това, защото човек се възбужда от хора, които са сексуални обекти в съзнанието му. Т.е. такива хора не могат да са роднините ти, защото това би значело, че не е наред нещо в съзнанието ти....Първоначално написано от Frontline
По-добре се опитай да махнеш това чувство![]()
Ти си момче и се възбуждаш от брат ти ??!? ХАХАХАХАХАХАХАХАХ леле цял месец наблудавам този форум и ся се регнах и просто от давна не бях виждал подобни ХАХАХААХАХАХ Форума е луд други кучето им ближе х*я друг ебал майка си трето стринка си ц ц ц ... луда работа
И обределено си извратен още от 14 години да се възбуждаш от момче то дори брат ти и ти да си момче
А и също да му бараш тестите??Та ти немаш ли си да бараш други![]()
![]()
Ей ,педерунгелче.Кака нямаш ли?
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
С обиди и напдаки не помагате особено много на момчето. Задал е човешки въпрос. Мисля, че е ясно, че го привличат мъже - не това е проблема. Става дума конкретно за брат му.
Както казах вече, мисля, че не е хубаво. В крайна сметка, не се взимай за извратеняк и нз още какво, ами просто гледай да махнеш това от главата си и забрави за случая![]()
пидалчи![]()
![]()
барай тестесите на тати ти а не на брата
!
Луд си бате
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Е то и аз чак-пат се възбуждам от сестрами..Все пак на вас ако сестрави ви се дупи до 1метар...
BTW .. не си мислете че сестра ми е курва тя се е дупи до мен да почисти прахоляка...
Дам..Луда си!Абе какво оправдание тарсите,той ти е брат,еднаква кръв,а ти искаш тестесите му
![]()
![]()
![]()
Какво става бе?Охх имам чувството че само аз от 14 годишните тука съм останала по така
..."Аз съм на 13 бременна ли съм или на 14 съм искам тестесите му"
УЖАС!
Педерасито=на испански.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Брат ти или Брад Пит? има сериозна разлика!!!
всъщност не е - да еректираш от един от двамата ще значи че си комплексарка...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
predi malko 4etoh za edin det se vazbujdal ot sestra si i 6tql da i predloji sex predloji i ti na brat si xax... kfi ste takiva izvratenqci we nema li dostatu4no mom4ete ili momi4eta 4e se spira6 na brat si,drugite nqmat li testiti? prosto ne e realno do kude stigna nivoto na si4ki ni... idi na psiholog,moje da ti pomogne,taka suvetvaha si4ki mom4eto v drugata tema koeto "6e 4uka sestra si" taka4e druga ideq nqmam,tfa 4e si gay ne e tolkoz zle v dne6no vreme daje geyovete 6e stanat pove4e.. xax oba4e da se kefi6 na brat sine mi go pobira mozuka!!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
gre6ka... moje bi 6te ima6 problem pri xodeneto na psiholog se pak si maloleten nz... ili puk trebva da zee6 nekoi vuzrasten.. ne sum naqsno ama se pozainteresuvai,nqma ni6to sramno v tova,za6toto naistina ima6 problem
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Оф, Живко,Живко, не ти ли стигат онези двамата мангала, че и на брат си посягаш.
Аз съм брат му.Ами тои е доста извратен сериозно веднъж ме целуна нз педал ли е какъв е![]()
да бе а аз съм майка му да знаете готини шпакли прай..модовете спът
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Еи мъъъж![]()
Ти 0свен як0 да храниш х0рата и да се ебаваш с тях, друг0 не м0жеш ли? М0м4ет0 е 0бъркан0 и търси п0м0щ, а вие се ебавате с нег0....Първоначално написано от bebito0o
П0 темата...Еми в пубертета е н0рмалн0 да има такива м0менти, н0 ак0 тази мисъл пр0дължи д0ста дълг0 време или стигне д0 п0-дале4 няма да е мн0у хубав0....Ма пи4, кф0 ти пука...Живей си жив0та и не мисли т0лку мн0у за тфа...Си4к0 ще 0тшуми....![]()
Преди имаше 1 със сестрата. Ставате банални. т.11