- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува презервативите?
koi kupuva prezervativite pri va6ite vruzki..mom4eto ili momi4eto,ili puk delite napolovina
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
той и у него седят ..сичко е за негова сметка![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
xxaaxax evala evala =D> =D> =D>Първоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от bebito0o
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
i az taka si mislia i taka pravia,ama edna priatelka mi kaza che e glupavo samo toi da gi kupuval i t.n
Винаги той (който и да е бил), обаче понякога съм се замисляла, че всичко е за моята сигурност и би трябвало и аз да взимам някакво участие, така че се опитвам да се превъзпитам, тЪ веднъж-два пъти и аз съм купувала :–))))))
аз пък не съм той купува нямаме проблем с това![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
по принцип той купува един път ми беше казал аз да взема ама аз не обичам да купувам(не са парите проблем)просто ме е срам и така той си знае
скоро ходих на един концерт и там раздаваха презервативи и аз бях взела баяи това е единствения път в който аз съм вземала
Различно.Понякога той понякога аз.Но винаги има във всеки по един ей така за всеки случай.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от menta_loverka
хуахуахаухауха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami toi gi kypyva po4ti vinagi.Za edna godina sum kypyvala prezervativa okolo 5 puti.Ne me e sram i parite ne sa problem prosto toi vinagi gi vzima predi da se sre6tnem taka 4e ima v sebe si.![]()
Ебати цървула си, за 2лв проблем правиш, ела щи дам 2 лв.
Грешка! С презерватив се пазите и двамата от болести. А и бебе ако стане и той носи отговорност и вина за това. Защо момичетата приемате, че само вас пазят. Пазите се взаимно!Първоначално написано от Анонимко
Купувал ги е той. Ама противозачатъчните си купувам аз!
obiknovenno az imam edin rezerven v men v slu4ai 4e toi nqma no nz ne sme se razbirali.nai 4esto sme zaedno kogato gi kypyvame ama nz zavisi ot situaciqta
попринцип винаги момчето по точно аЗ иначе кат има момичето муказвам "даи тука да не ти палнят само джобовете"![]()
![]()
Fitness Forever
Твърдо против мнението съм, че само момчето трябва да се грижи презервативите. Това е нещо, което е важно и за двамата и ги пази еднакво. Ето защо и двамата трябва да поемат тази отговорност. А и не случайно е казано:"Всяко уважаващо себе си момче трябва да има 1 презерватив в себе си, а всяко уважаващо себе си момиче-поне 2".
Иначе и двамата купуваме, един път той, друг път аз. Не ни е срам, нито пък парите са проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Винаги има по 2-3 в мен.Тя рядко е зимала![]()
[i]Охх... Те купуват винаги презервативите. Реших и аз да купя веднъж и то... Не влязоха в употреба[/i]
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Аз ги купувам попринцип. Само последните два пъти ги е купувала тя.
Ама не го е срам да прави секс? ]Първоначално написано от menta_loverka
![]()
Има ли връзка с това, че момчето може да го слага на едно място, а при момичето може да се пъха на две?Първоначално написано от Aleandra
![]()
Той , той и винги той!!!
Znachi....
Az ne polzvam PREZERVATIVI, ama po princip Maikami mi gi kuouva..... Pone gi kupuvashe predi, sega veche kato razbra che ne gi polzvam ne mi e kupuvala...