- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува презервативите?
опр той само дето понякога ги е взел напразно![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Само мога да ти кажа, че майка ти е супер стабилна!Първоначално написано от Beil
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Всичко той.......
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Той е на зор, не ти.Първоначално написано от bebito0o
![]()
купувам кфо да се прави .......ама някой път и девойките си носят
Чи аз ги зимам ... Кой да ги взимаЛеф ама за кеф
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
хахаха.. правилно разсъждаваш!Първоначално написано от Triple-H
![]()
Собственост на Canis_Dirus
никой .
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Дядо Коледа ми ги носи.
LaraFairie Photography ...
Зависи с коя, ще е секса .. ако тя предложи, тя осигурява презервативите, ако аз предложа и тя се съгласи, аз ги купувам .. абе зависи от всичко ...![]()
... k33p w@lkinG ...
e pri nas i dvamata si imame po edin vinagi... v pove4eto slu4ai toi gi kopuva .. no i az sym hodila do aptekata
Понякога аз, понякога той, в някои случаи се оказва че и двамата сме купили, ама по-добре така, отколкото никой да няма
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Той ги купува, като винаги се старае да има една опаковка резерваАз имам грижата за свещи, ароматни масла и разни такива глезотии.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Той си ги купува! Аз съм казала-който има пишка,той купува презервативиНа мен не ми тряят зора си е негов
Хах,тфа в кръга на шегата иначе сериозно-наистина винаги той си ги купува
![]()
Почти винаги той ги купува, но и на мен ми се е случвало няколко пъти.
мда, нося си със себе си почти винаги, така е по-добре отколкото после да пиша теми за Ескапел, цикъл и кога се прави тест...Първоначално написано от Aleandra
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз в повечето случаи, ама понякога и гаджето ми
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
mi i toi ima i az imam![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Mnooo tap vapros estestveno 4e mom4eto trqaa da kopuva prezervativite....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Бабите ги купуват...
Първоначално написано от feli7o_
ЩОМ СИ КАЗАЛА
Нали той може да забременее... значи е длъжен да си ги купи... и без тва само той ги ползва...
Еба ти конете с капаци сте...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Атака ! Страхотна майка имаш ! Представям си какъв е баща ти!Първоначално написано от sonyglobe
![]()
![]()
![]()