- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ниска съм и ми се подиграват!
Първоначално написано от AzZzZzZz_f
Аз съм на 17 и съм 1,63-64m... Мен никoй никога не ми се е подигравал че съм миньонче, тъй като мен това си ми харесва много (приемам го за част от чара cи). Джобно гадже - компактен модел.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ем чи ко,и аз съм 1.56-7 и не ми дреме.Много пъти са ми казвали "ауу кфа си мъничка и сладичка" и си харесах височината \/ Преди и аз се комплексирах,но вече свикнах и съм съгласна,че ако сички бяхме по 1.75 нямаше да бъде итересно ^^
Аз съм на 12 и открай време съм 1.55-1.56. Изобщо да не ти дреме!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ебаваш ли се??Първоначално написано от CuRly Doll
OMG! 1vo - 6te raste6 o6te mn dylgo vreme; 2ro - ako sega si pove4e, do kraq na puberteta 6te prili4a6 na konПървоначално написано от AzZzZzZz_f
; 3to - ebasi povyrhnostnite priqteli deto ima6; az sym na 16 i sym 164 i mislq, 4e sa mi dostaty4ni; mani gi tiq, pravi se, 4e ne gi 4uva6
:P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ами и аз съм на 14 и съм 1.62,но на мен никой не ми е казвал че съм ниска,освен някои жирафи по 2-3м
Подигравай се,че са високи...
Хаха,аз искам да съм по-ниска...
az s1m na 13 i s1m 150 i s1m niska i na men mi se podigravat i nemoga da razbera naistina kak1v im e problema.nemoga da gi razbera da ne bi da e zad1ljitelno kato minavam prez nqkoq vrata da mi se udrq glavata v kasata?!da si gledat rabotata![]()
Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!
На 14 съм и съм 165 и не ми се подиграват в нашия клас има едно момче и е някъде към 145 и кво от това някой му се смеят ама тва са надувките на класа,да не ти пука мн си си добре.
a ne misli6 li 4e po-niskite momi4eta izglejdat nqkak si po sexy![]()