.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Тегли им по една и да не ти пука.За к'во трябва да се тормозиш заради чуждото мнение.Ниска си - ок, кво от това?!Щом ти си се харесваш няма значение какво мислят другите, още повече пък и за неща които не зависят от теб.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Ниска съм и ми се подиграват!

Цитирай Първоначално написано от AzZzZzZz_f
    Здравейте!На 14 години съм и съм висока 1.62-63...Не се бях замисляла,че съм прекалено ниска,но много хора от класа ми,които срещам през ваканцията ми казват: Оле колко си нискаа! Аз се опитвам да се усмихвам със тях,но вътрешно ми е кофти...Какъв им е проблема...Обясних на едно момче,че не се смятам за ниска,а за нормална и той каза Ти ако си нормална,представям си ниските!!!
    Тук не търся съвет,как да стана по-висока,а как да ги накарам да ме уважават,такава каквато съм...като и те не са с повече от 5 см по-високи от мен,баси!!!!!!

Аз съм на 17 и съм 1,63-64m... Мен никoй никога не ми се е подигравал че съм миньонче, тъй като мен това си ми харесва много (приемам го за част от чара cи). Джобно гадже - компактен модел.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ем чи ко,и аз съм 1.56-7 и не ми дреме.Много пъти са ми казвали "ауу кфа си мъничка и сладичка" и си харесах височината \/ Преди и аз се комплексирах,но вече свикнах и съм съгласна,че ако сички бяхме по 1.75 нямаше да бъде итересно ^^

Аз съм на 12 и открай време съм 1.55-1.56. Изобщо да не ти дреме!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    emi az sam 1.68 i se pak mn hora sa me bazikali 4e sam niska.....ne im obra6tai vnimanie,ne moje si4kite da sme po dva metra i stroini kato manekenki.....viso4inata ne e kriterii za ni6to.,..dane ti puka
    Ебаваш ли се??

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!

Re: Ниска съм и ми се подиграват!

Цитирай Първоначално написано от AzZzZzZz_f
    Здравейте!На 14 години съм и съм висока 1.62-63...Не се бях замисляла,че съм прекалено ниска,но много хора от класа ми,които срещам през ваканцията ми казват: Оле колко си нискаа! Аз се опитвам да се усмихвам със тях,но вътрешно ми е кофти...Какъв им е проблема...Обясних на едно момче,че не се смятам за ниска,а за нормална и той каза Ти ако си нормална,представям си ниските!!!
    Тук не търся съвет,как да стана по-висока,а как да ги накарам да ме уважават,такава каквато съм...като и те не са с повече от 5 см по-високи от мен,баси!!!!!!
    OMG! 1vo - 6te raste6 o6te mn dylgo vreme; 2ro - ako sega si pove4e, do kraq na puberteta 6te prili4a6 na kon ; 3to - ebasi povyrhnostnite priqteli deto ima6; az sym na 16 i sym 164 i mislq, 4e sa mi dostaty4ni; mani gi tiq, pravi se, 4e ne gi 4uva6 :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами и аз съм на 14 и съм 1.62,но на мен никой не ми е казвал че съм ниска,освен някои жирафи по 2-3м

Подигравай се,че са високи...
    Хаха,аз искам да съм по-ниска...

az s1m na 13 i s1m 150 i s1m niska i na men mi se podigravat i nemoga da razbera naistina kak1v im e problema.nemoga da gi razbera da ne bi da e zad1ljitelno kato minavam prez nqkoq vrata da mi se udrq glavata v kasata?!da si gledat rabotata
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

Guest
    На 14 съм и съм 165 и не ми се подиграват в нашия клас има едно момче и е някъде към 145 и кво от това някой му се смеят ама тва са надувките на класа,да не ти пука мн си си добре.

a ne misli6 li 4e po-niskite momi4eta izglejdat nqkak si po sexy

Град
    Maina City
    o milata az sym na 18 i sym 162 i pove4e nqma da rasta no ti ima6 vreme...osven tova moite priqteli mi se kefqt 4e sym myni4ka...a gadjeto mi e 194...na men ne mi pre4i daje se haresvam...predpo4itam dori niski obuvki...sladursko e...ne se pritesnqvai \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си