- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми вече
Omruzna mi da stradam daje kogato sum shtastliva ne moga da buda napulno za6toto si mislq kakvo 6te se oburka prosto v momenta mi e tolkova gadno.Izlizam s edno mom4e koeto stra6no mnogo haresvam .. ilzizahme dulgo vreme be6e nqkakva zaigravka i v4era nai setne se celunahme tova be6e nai 6tasliviq moment kato se pribrah v nas se edno letqh nqmah turpenie da doide dnes..po4nah da se opravqm ot mnogo rano napravih si kosata obqlkoh se qko , grimirah se i sednah da 4akam da mi zvunne za da izleznem kakto se razbrahme na obed 4e 6te mi call... i kakvo sega predi malko mi zvani i mi kaza 4e bil izmoren i iskal da se pribere i da si legne predloji da sum idela v tqh i az kazah ee ne kak taka i posle pak povtori 4e bil izmoren i kazah emi hubavo dai da ne se vijdame togava i toi emi ok ytre oba4e ne moje da ne se vidime... prosto kakto mi govre6e i imah 4ustvotot 4e me luje za6toto i az sum lugala taka mom4eta `` umorena `` sum.. toi e 4ovek koito neprekusnato e navunka na lqvo na dqsno... prosto si bqh obe6tala da ne hlutvam tolkova mnogo po mom4e a az glupa4kata na puk na vsi4ko se vlubih , uvlqkoh i sega sedq sama v nas i slu6am zduhva6ti pesni s qkite drehi i qkata kosa ;( prosto ve4e nz kakvo da pravq ;(
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
И ние кво да направим? Като ти е предложил да отидеш в тях, що не си приела? Ти сама казваш, че е момче, което е постоянно наляво-надясно, и е нормално да е изморен. Туй дет го правиш, че си мислиш, че те лъже, е няква параноя, от страх да не го изгубиш. Излез със приятелки и се забавлявай, вместо да тъжиш![]()
То за това не се слага тигана, докато рибата е още в морето!
Все пак аз намирам успокоение (за теб), че те е поканил у тях. Всъщност не е много успокоение, защото почти е ясно защо те кани. То в случая си е напълно ясно, защото дали ще излезете в някое заведение или ще пиете кафе у тях, той така и така не може да си полегне, не може да спи. А той какъв е? В смисъл работи ли?
Иначе остава само надеждата, че утре няма да е уморен и да ти се обади, да излезете. Успех :–)
da v edno kafe kato barman ama dneska uj ne be6e na rabota ina4e e bolen ot nqkolko dni i se vika 4e mu e lo6o ..![]()
vij,nedei se pritesnqvai tolkova.razbiram 4e si razo4arovana,4e cql den si bila v trepetno o4akvane da go vidi6,prigotvila si se,bila si postoqnno pod naprejenie i izvednuj vsi4ko se sriva,noooo 6tom toi e bolen i raboti mislq 4e trqbva da ne se sumnqva6 tolkova v nego i da ne se opasqva6,4e toi te izbqgva.ne budi tolkova mnitelna....prosto mom4eto e skapano i iz4akai do utre,kogato 6te toi i vtorata celuvka.uspeh macko
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
(((((( кофти ситуация ... трудно ще ти мине ... нооооо може да не лъже,не давам надежди , просто казвам ....може и да лъже ,но да ти кажа ,честно живота е тъп ,няма как всеки има някоя такава смотана случка... но не се знае какво ще стане.... може утре да се видите
КЪ$МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
sega me pita dali mu se surdq i vmesto imeto mi kaza tfa na biv6eto si gaje ..lele ujas i sega samo mi zvani i pi6e 4e mny se bil privurzal kum mene pff nz ve4e savsem se oburkah i vmesto da pla4a spodelih s tate i toi se smee i na mene su6to mi stana sme6no
![]()
Е, поне се веселиш. Щом поне ти се е обадил пак, едва ли е голям проблем. Ти гледай да не се зарибяваш повече, че мъжете какво ли не правят и не казват, за да "вкарат жена в леглото си" (много груб израз)
Може човека да е бил наистина изморен, не знаеш със сигурност.Просто се вижте някой друг път.Той ти е предложил да отидеш у тях и това показва, че наистина е бил изморен.Ако не искаше да те види, нямаше да предложи такова нещо, а ти си направила фасон на малко момиченце.
Здрасти мацка мене ако питаш наи-голямата успуга която можеш да си направиш е даго зарежеш тоя тип. В смисалда спреш да му се обаждаш и да се надяваш да те потарси.Покажи му че и без него животът ти е страхотен и че нямаш нужда от него до себе сиза да се забавляваш, а тои като види всичко това може и да реши че си струва да се постарае малко повечко зада теспечели. Успех![]()
toi te kani y tqh ti my otkazvash i smatash 4e te laje.na4i ti si propilqva6 shansa a toi e vinoven.idi na lekar shtoto neshto mai ne te sly6a glavataПървоначално написано от BqsnaAa
Мила недей да се здухваш,няма фаида.Само страдашне гледаи само от лошата страна на нещата погледни малко и от добрата,може би е за добро [-o< Поразходи се малко ,насам натам и ще ти мине
Успех
![]()
Za6to si misli6 4e vednaga te luje, moje i da ne e taka sled kaot te e pokanil u tqh, puk moje da e iskal da si prekarate po- gotino ot kolkoto v nqkoe kafe i mqstoto e v tqh![]()
s dve dumi nemam dumi