- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрият ти приятел е гей.........
Супер сте идиоти тука! Пффф
По темата: Ами кажи му ,че искаш да сте само приятели ,не го псувай или нещо такова ,защото може да направи глупост!
Аз нямам влечение към най-добрите си приятели /само към един сладур ,но ми мина/
Не бих си признал ,че харесвам момче не ме кефиПредставям си реакцията.
Останете приятели просто!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ANTIHUMAN
az ako bqh gei i kaja na moite fr nz 6e me otrepat a p1k az iam fr det sa obratni ama ne im li4i smis dori hodat xax ama taka frsa mi to tfa e vajnoto
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
тегли му една патка![]()
Do you speak Salsa? .......
Смачкай го...ако пак иска - пак го бий, надявай се да не се окаже садомазохист, че тогава проблем...Първоначално написано от klo6ra
Ама то всички медали са такива, тъй че бой...
Stultum est timere quod vitare non potes...
hubavo e gei i iska da ste priqteli ama tva 4e iska sex....ebati priqtelstvoto![]()
!!!Егати грубите сте малко се съобразяваите той иска помощ защото са приятели и не иска да си развалят приятелството и да го нарани или да му бие шута и разнитакива тъпотии!!!А по темета поговори внимателно с него и мо обясни, че не го чу встваш тъка както той теб и искаш да си останете приятели Успех!...
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Няма такъв човек, който хем да ти е такъв приятел, хем само да се чуди как да те вкара в леглото (че и срокове да ти дава). Дори да проумее, че няма да спиш с него и се съгласи да си запазите приятелство, прецени дали искаш "приятел", който уж се примирява с това че не го искаш, пък после наднича през ключалката, докато се къпеш.
Отдръпни се от него. Бавно и постепенно.
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
Темата е стара.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.