- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми изневери
приятели, с нея ходим от 5 години обичам я много но се оказа че ми е изневерила с жена преди 1 седмица сама си призна,плачеше ми в краката да и простя, сега незнам дали да плача или какво да правя от една страна се възбудих че го е правила с жена но това пак е изневяраи ми стана сдух че се е отдала на друг, чудя се дали да я късам, само ме е яд че си загубих 5 години от живота с нея и това ме спира да скъсаме.......съвети?
![]()
vav vsqka vrazka ima takiva m0mentiSp0red men ne si zaslujava da se razdelq6 s neq! 4ovek trqbva da pr06tava, ak0 m0je zna4i naistina e bil jiv
Taka 4e se vzimai v race, p0 t04n0 vzimai neq i stanal0t0, stanal0! Obi4aite se!
hm..5 godini sa naistina mnogo..shtom q obichash trqbva da i prostish..vse pak si e priznala i vypreki iznevqrata iska da e s teb..obichaite se!
relaxtake it easy ;}{}
Опитай тройка с другата мацка.Ще ти хареса!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
shtom ne e s myj ne q mahai... ebi mu maikata sam ne moesh li da si reshish pyk nas shte pitash...
Ако мислиш, че можеш да и простиш и да забравиш, останете заедно. В противен случай, няма смисъл да сте заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+Първоначално написано от Jaden
Всъщност това е историята на Рос от "Приятели"
5 години са много време и не мисля,че би трябвало за такова нещо да скъсаш с нея.наистина изневяра е,но и прости.Пък и все пак е с момиче...(което все пак е по-голямо успокоение от колкото да е било с мъж.) Прости и,а ако недай си Боже сгафи пак,тогава я режи.Ако го направи значи вече няма чувства към теб и просто няма смисъл...
За 5 години връзка значи наистина я обичаш, за да си с нея... А щом ти е признала за изневярата значи и тя те обича и се разкаива по накакъв начин... Можи би трябва да и простиш, ако все още искаш да сте заедно..![]()
Изневери и ти ама с мъж както тя!
Признала ти е било е с момиче....няма какво да мислиш според мен.Ти си знаеш най-добре....
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
make love---not war
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
щом 5 години сте били заедно не мисля че е необходимо да взема6 толкова на сериозно нещата понеже не е 1вата не е и последната която иска да кривне малко ...но това не озна4ава 4е не те обича(евентоално)Още повече пък че ти е изневерила с жена .....ако не е лизбиика просто е било от интерес и за тръпката поговорете...за6то го е направила![]()
\
/
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Kill da hoe!
Изчукай и двете. Това, което е по-добре от една жена са две жени. Закона на мечо Пух.Първоначално написано от нормален пич
![]()
После тя пък 6те ти изневери с две жени ти ще и го върнеш с двама негри, после пак тя.....и така няма да се усетите кога ще са ви връчили наградата най-добра двойка педита in the Universe!!!Първоначално написано от Анонимко
ц ц ц моя супер много би се изкефил на нещо подобно... все пак е било с момиче ... може да го е направила от любопитство
Love you Kris !!!
ОМФГ!![]()
Ти луд ли си?
Първо, това НЕ Е изневяра. Да, точно така - НЕ Е!
Второ, ако я зарежеш ще постъпиш като абсолютна п*тка.
Трето, това са 5 години, бе, човек?! Да си съсипеш връзката?.. Извинявай, някаква връзка с главния?! Май не..
И още нещо - ако приятелят ми беше като теб.. хм, има 2 начина:
1. Бой и глад, бой и глад, докато не влезе в релси.
2. Върви на ма*ната си!
Радвай се, че те е търпяла и се замисли за поведението си вместо да я зарязваш. Явно доста те обича.
По дяволите, колко много мразя ревниви параноични хора!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Aleandra ти го каза кратко и ясноПървоначално написано от Aleandra
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Префасонирано от гърненцата с мед. Кое е по-добре от едно гърненце с мед? Две гърненца с мееед!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ииии кооолкото повече, толкова повече!![]()
Собственост на Canis_Dirus