- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя
zdraveite mn sam obarkana i ako nqkoi moje da mi dade nqkakav savet 6te sma mu blagodarna zna4i ima edno mom4e ot kompaniqta na moq priqtelka koeto me haresva a se poznavame mn malko toi i e kazal 4e sam sladka i me e haresal za6toto ne sam nqkoq naduta i se darja estestveno i 4rez moqta fr me vika v kvartala im sega kompaniqta im sa na more i kato se varnat 6te otida ri tqh i nai veriqtno ve4e 6te govorq s nego a ne znam kakvo to4no izpitvam vse o6te vle4e me kam nego tova 4e e izkliu4itelno dobar 4ovek strahoten harakter ni6to v nego ne me drazni a i ni6to lo6o ne sam 4ula za nego ot drugite molq vi kajete spored vas dali trqbva da tragna s nego za6toto mislq 4e iskam sam mn izpla6ena i obarkana
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Срещнете се пък каквото стане. Защо трябва от сега да предвиждаш нещата...
tova mi e gre6kata 4e sam golqm pesimist i vse se 4udq kakvo 6te se obarka a ne kolko hubavo moje da se polu4i![]()
Абе ти не си дореЩом те харесва и ти него мисли позитивно.Няма причина да не го правиш.А когато почнеш да се събираш с тях се дръж толкова естествено колкото и преди.Не му мисли толкова много и всичко ще се нареди
Успех миличка
![]()
Да, срещнете се... тогава може би ще си изясниш чувствата към него и ако искаш да сте заедно - ходете, ако не..![]()
Ami..... Kat se vyrne talk s nego i trygnete pyk ako ne se 4ubstva6 dobre zareji go ima lesno
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Не е нужно веднага нещо да става между вас. Опознайте се първо и тогава прецени дали искаш да си с него или не.
prez poslednata sedmica kakvoto i da se slu4i vsi4ko svarzvam kato znak 4e trqbva da tragna s nego i se 4uvstvam mnogo dobre v negovata kompaniq za malkoto vreme koeto sme prekarali zaedno toi mi razkaza nqkoi ne6ta i sled tova edno momi4e (pak ot tqhnata kompaniq i sa6to taka moq fr) kaza 4e ve4e mi ima doverie 6tom mi spodelq ne6ta koito samo te v kompaniqta si gi znaqt... e vse pak imam o6te sedmica da si pomislq i da deistvam![]()
Ох....,и аз съм голям песимист и винаги като си помисля,че нещо ще се развали и то се разваля...Много ме е яд на това...Първоначално написано от Анонимко
ms na vs za otgovorite![]()
Не разбрах какво те притеснява и какво те кара да мислиш,че не трябва да си с него!?
ti vaobshte ne znaesh dali sha tragnete a ve4e se trevojish kvo moje da se obarka...na4i ili taq ve4er vsi4ki sa se napy6ili ili az sam mn neshtastna shtoto go nqma moito milo
emi takava sam si prosto za vsi4ko se 4udq kakvo 6te stane kak 6te prikliu4i i razni takiva ne6ta trqbva da sam podgotvena za vs ( ama v pove4eto slu4ai izlizam mn nepodgotvena de)
AZ MISLIA 4E ZA DA TRUGNE6 A NIAKOGO TRIABVA DA 4UVSTA6 NESHTO POVE4E OT SIMPATIAKUM NEGO.TRIABVA DA IMA I FIZ. PRIVLI4ANE
е какво има да се плашиш момочета да не би да яде хора?![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
xax za sega nqmam svedeniq da e izql nqkoi samo dve priqtelki mi kazaha 4e opredeleno nqma da sajelqvam ako targna s nego a te go poznavam mn dobre i otdavna
еми тогава някма кво да му мислиш смело напред !!!!
So free