- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Канада, абе луда работа
1. говори на БГ!!!Първоначално написано от tedi_96
2. ти не си ли имигрант?
ол забравих като си от 5 месеца там значи си родена там
3. истинските англичани са тея гнусните боклуци пупчивите
4. мноо филми гледаш
5. МЛЪКНИ!!!
Тез от Торонто аз съм ви съсед, в Хамилтон живея, мн кеф, баш между Торонто и Ниагара.![]()
Ако искате дайте скайпчета нещо че ми стана интересно са.
Пък само да добавя, Торонто е мн луд град, и ченгетата те па още по-луди. Мн са странни и хората, абе направо ше полудее човек. Пък иначе за тез дет мечтаят да го посетят този град да ви кажа само, отгоре изглежда добре ама тъмните улички са си винаги опасни![]()
я излез от филмите бе селоПървоначално написано от LudoMlado
Хах и аз съм от Монреал.За трети път идвам в Канада и сега нямам право да се връщам в родината за 2 години ..
![]()
![]()
хаха да не си refuge??Първоначално написано от karitooy
ако си не 2 ми 6 няма се върнеш
после ще те изгонят
Първоначално написано от Darkkiss
Хах, не съм![]()
Цялата история е свързана с това че съм идвала тука два пъти и съм се връщала..в момента това ми е третият път.Последно бях напуснала Канада 2006та година и сега дойдох 2009..Имам карта PR и на границата имиграционният консултант ми каза, че две години немога да напускам държавата..явно защото доста време съм отсъствала..
Оле какви са тези неща, има ли вариант да отида там и да не ми дават да си дойда?!![]()
Неее глупости ..зависи от ситуацията просто ..аз защото не бях идвала тука отдавна ( 2 години ме нямаше) и затова сега не ми дават да си ходя, защото ще си изгубя статута на Permanent ResidentПървоначално написано от aaasdfghjklll
И не само за мен а и за цялото ми семейство .. Но ако например си редуваш 6 месеца в Канада, 6 в България не виждам защо да ти направят проблем :P Повечето ми приятели така правят
и повечето ти приятели няма да земат паспортПървоначално написано от karitooy
закона казва че трябва да имап 3 години престой от 5 години
а иначе за тфа
излизай през щатите
те така не те водят че си излезнала от страната и после си зимаш паспорт без проблем...
Мерси за съвета!Първоначално написано от Darkkiss
Ще се консултирам допълнително ако ми се наложи излизане от страната ..дано няма проблеми
дефакто като излизаш преминаваш само през американска границаПървоначално написано от karitooy
а като се връщаш преминаваш само през канадска и те не могат да докажат кога си излезнала за това и те питат и не ти слаидват картата
просто е
това е испробвано и правено 32432 пъти