.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Toronto,ON-horata se tupchat mn qko v burgerking i sqkfi takiva..qdat samo mazni hrani shtoto nqmat vreme da gotvqt..parjenie kartofki i sqkfi kalorichni gadoriii!Za tva sa debeli povecheto!A do mantaliteta nqmat nishto obshto s bulgarite ili vuobshte s evropeicite!Te jiveqt za da rabotqt i samo weekenda otivat v nqkoi park i si praqt barbeku i nqkvi takiva..inache mn usmmihnati i spokoini sa ama to nqmat prichina da se nervqt.. a kolkoto do obleklo..nqmat nikakvo chustvo za stil..UJAAS!!A dali kefqt specialno kanadci{ne imigranti} mi to pochti nqma kanadci..tuka specialno v toronto seki 2 e imigrant che moje i poveche nz po skoro segi 3-ti e kanadec..sqkfi zabradeni,cherni.rusnaci,bulgari,qponci..sichko e tuka!
    OoO molq te ti ela v London ujasssss vseki vtori e zagarben ,ujasss tuka sam ot 5 meseca nqkade edva izdarjam hora celiq svqt se e izlql tuka mn se nervq zashtoto nqkoi kato chue London i si misli ''a to e syper mqsto London Golqmoto city pfff'' idemi da se gramna tva e edno golqma selo tapkano sas imigranti ,tolkova mn prestapnici bokluci prosto kakto kazvat horata angliq e na 150 kl izvan london !!! tam deto e spokoistvieto i klasata i istinskite anglchani .
    1. говори на БГ!!!
    2. ти не си ли имигрант?
    ол забравих като си от 5 месеца там значи си родена там
    3. истинските англичани са тея гнусните боклуци пупчивите
    4. мноо филми гледаш
    5. МЛЪКНИ!!!

Тез от Торонто аз съм ви съсед, в Хамилтон живея, мн кеф, баш между Торонто и Ниагара.

Ако искате дайте скайпчета нещо че ми стана интересно са.

Пък само да добавя, Торонто е мн луд град, и ченгетата те па още по-луди. Мн са странни и хората, абе направо ше полудее човек. Пък иначе за тез дет мечтаят да го посетят този град да ви кажа само, отгоре изглежда добре ама тъмните улички са си винаги опасни

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Пък само да добавя, Торонто е мн луд град, и ченгетата те па още по-луди. Мн са странни и хората, абе направо ше полудее човек. Пък иначе за тез дет мечтаят да го посетят този град да ви кажа само, отгоре изглежда добре ама тъмните улички са си винаги опасни
    я излез от филмите бе село

Град
    Montreal, CA
    Хах и аз съм от Монреал .За трети път идвам в Канада и сега нямам право да се връщам в родината за 2 години ..

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от karitooy
    Хах и аз съм от Монреал .За трети път идвам в Канада и сега нямам право да се връщам в родината за 2 години ..
    хаха да не си refuge??
    ако си не 2 ми 6 няма се върнеш
    после ще те изгонят

Град
    Montreal, CA
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    хаха да не си refuge??
    ако си не 2 ми 6 няма се върнеш
    после ще те изгонят

Хах, не съм
    Цялата история е свързана с това че съм идвала тука два пъти и съм се връщала..в момента това ми е третият път.Последно бях напуснала Канада 2006та година и сега дойдох 2009..Имам карта PR и на границата имиграционният консултант ми каза, че две години немога да напускам държавата..явно защото доста време съм отсъствала..

Оле какви са тези неща, има ли вариант да отида там и да не ми дават да си дойда?!

Град
    Montreal, CA
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Оле какви са тези неща, има ли вариант да отида там и да не ми дават да си дойда?!
    Неее глупости ..зависи от ситуацията просто ..аз защото не бях идвала тука отдавна ( 2 години ме нямаше) и затова сега не ми дават да си ходя, защото ще си изгубя статута на Permanent Resident И не само за мен а и за цялото ми семейство .. Но ако например си редуваш 6 месеца в Канада, 6 в България не виждам защо да ти направят проблем :P Повечето ми приятели така правят

Град
    Е там...
    Неее глупости ..зависи от ситуацията просто ..аз защото не бях идвала тука отдавна ( 2 години ме нямаше) и затова сега не ми дават да си ходя, защото ще си изгубя статута на Permanent Resident И не само за мен а и за цялото ми семейство .. Но ако например си редуваш 6 месеца в Канада, 6 в България не виждам защо да ти направят проблем :P Повечето ми приятели така правят
    и повечето ти приятели няма да земат паспорт
    закона казва че трябва да имап 3 години престой от 5 години
    а иначе за тфа
    излизай през щатите
    те така не те водят че си излезнала от страната и после си зимаш паспорт без проблем...

Град
    Montreal, CA
    а иначе за тфа
    излизай през щатите
    те така не те водят че си излезнала от страната и после си зимаш паспорт без проблем...
    Мерси за съвета! Ще се консултирам допълнително ако ми се наложи излизане от страната ..дано няма проблеми

Град
    Е там...
    а иначе за тфа
    излизай през щатите
    Мерси за съвета! Ще се консултирам допълнително ако ми се наложи излизане от страната ..дано няма проблеми
    дефакто като излизаш преминаваш само през американска граница
    а като се връщаш преминаваш само през канадска и те не могат да докажат кога си излезнала за това и те питат и не ти слаидват картата
    просто е
    това е испробвано и правено 32432 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си