- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с най-добрия ви приятел?
Веднъж решихме аз и най-добрия ми приятел да го направим, и двамате бяхме девствени до този момент... Та предразположихме се, любовни игри ала-бала, та стигна се до важната част, решихме да го правим без презерватив и анално. Та хванах аз кучето и му го нажулих в задника. Изквича леко но започна да му харесва, свърших в него после му позволих да си поиграе с топките ми.
Та имали ли сте такива любовни изживявания с най-добрият си приятел? И според вас редно ли е най-добрите приятели да правят секс?
аз обичам да чукам кокошките на дядо X_X
Ами ако съществува привличане,защо не ... Нали гаджетата са нещо такова... Мноооого добри приятели,между които има химия и които правят секс.![]()
А,между другото вие 2 момчета ли сте или грешно разбрах?
Ами кучето ми е женско но нали казах че решихме да го правим анално и... Абе хареса миПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Купи си котка и пробваи с нея но орално![]()
![]()
![]()
Имам и котка (кучето ми умря, веднъж и го вкарах до стомаха) та с нея ме е страх, въпреки че и на нея и позволявам да си играе с ташаците ми.Първоначално написано от I_Love_Vodka
Кify,не аз съм разбрала грешно! Най-добрия прияттел,с когото е правил секс,е кучето му...,което е ощее по-извратено!
![]()
Темата най-вероятно е бъзик!
Ако правех бъзик-тема бих казал че са ме изнасилили група 20 годишни кучета, но не е.Първоначално написано от DIVINE_TIME
Та кучето ми беше женско за тези който не са разбрали.
Искам да чуя мнения по въпроса, редно ли е да се чукаш с най-добрия си приятел?
Редно е,да ... но ако най-добрия ти приятел/ка е човек!Първоначално написано от Анонимко
![]()
axa taka e i az imam edin poznat deto se eb*l s edno ky4e kato mi go kazaha i azПървоначално написано от KiFy
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Нищо, DIVINE_TIME, аз все пак съм потресена, дори и да е базик е много гадно...
Няма значение дали е куче, алигатор или хипопотам... Редно ли е?Първоначално написано от DIVINE_TIME
Значи си купи още едно куче и прави 3-ка![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ега ти роди кученца, ега. И не - не е редно.. тц.. горкото куче..
k0v,повярвай ми,има ОГРОМНО значение! Не е нормално,да правиш секс с животно!![]()
и аз обичам да се чукам с най добрия си приятел... какъв голям член има... какви мусколи... та най добрия ми приятел е татко ми ! обичам го!
Кучето ми умря, но съм уредил една болонка. А пък тройка с котка и куче мисля че ще се скарат. За това ще си взема две болонки!Първоначално написано от I_Love_Vodka
ГОРКОТО? Първото ни куче, изнасили майка ми и тя умря!!... Добре че беше татко, разпори му гъза! Анална смърт за кучетата!Първоначално написано от KiFy
Чудесно!!!! МОЛЯ ЛОКНЕТЕ ТАЗИ "ТЕМА"
Ти си пълен извратеняк ве.. а това е тема - ебавка, няма ли кой да я изтрие, че ми става лошо вече![]()
![]()
ami pod "nai-dobyr priqtel" az razbiram 4ovek.. no mai ne vinagi e taka .. az li4no bih go napravila s nai-dobriq si priqtel NO TOI E 4OVEK i e MOM4E ... sledovatelno 6te bydeme ot normalnite dvoiki
pi4.. ostavi jivotnite namira .. molq ti se....
КОКОШКИТЕ НАПАДНАХА ТАШАКА!!! ИЗЯДОХА НА СТУЦИТО ПАТЛАКА! И ЗА МАНДАРИНА НИЩО НЕ ОСТАНА!!! ТАШАШАШАШАШАШАК!
Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
Да и аз ти се моля по - бързо се махай от форума и стига с тия теми - ебавки, защото това е много изваратено и от нормалните хора никога няма да получиш мнение " да, редно е да правиш цекс с животно."...