- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с най-добрия ви приятел?
q ne se naduvai ma vu6lo! hodi da si reji6 veniteПървоначално написано от KiFy
Абе мацко това не беше за тебе, а за тоя дето си пражил секс с кучето, аз те подкрепям тебе за твоето мнение, ама маи не се е получило добре и не си го разбрала така, както имах намерение да се разбере. Говорех на тоя да се махне от форума
разглезената,не се надувай ти! Дори не си регистрирана във форума,така че си трай! Определено форумчето ни трябва да се направи само за регистрирани,за да не ни го развалят такива гномчета!![]()
umri ma ciganko gladna tapa, umri dokato si bur6e6 gyza ma laino nedoizsrano takova!Първоначално написано от DIVINE_TIME
a taq lainarka drugata KiFy da mi qde 6ortite!
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Иначе и аз мисля като тебе - тоя форум е пълен с много ненужни (пък и смешни понякога) теми!
umri ma pa4a smotana
ti si sme6na ma debelena tapa, razpori si korema s kuhnenskiq noj!Първоначално написано от KiFy
Айде ако обичаш си мери приказките!!!Ако се опитваш да привлечеш внимание не това е начина!!!!!!!!!Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
Абе раглезената ли си каква си я си трай, че само изнервяш обстановката.. опитах се да ти обясни, но защо ли си правя труда изобщо?? Егати хората има..
ХОРА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ В ТЕМАТА МИ!Говорете за смислени работи по дяволите! РЕДНО ЛИ Е?!
изгонена__от__рая ti kfa si ma pa4a smotana dano da fane6 spin ot ku4e skitnik ! posle da ta cepqt samo gorili ! posle da ta blusne samolet pred okolovrusnoto i da ti sa gavrqt tapite nekrofili!
Не знам има ли смисъл да ти отговарям,не знам ще ти стигне ли мозъка да ме разбереш...Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
Затова ще ти го кажа на твоя език и няма да се знаимавам повече с теб! Съжалявам те "ма циганко гладна",съжалявам те,защото явно има доста злоба и комплекси в тебе,щом ходиш да се заяждаш по форумите! Дано поне това да ти доставя кеф,че явно няма какво друго! Миличката... Айде успех! Дано да ти се вържат повече хора!
![]()
uspokoi se ma traversПървоначално написано от DIVINE_TIME
Разглезената,лигло скапана,затвори си мръсната уста,че ще ти разбера IP и ще ти съсипя дъртия сандък,който трябва да наподобява компютър! Видя ли още едно гнусно и обидно тве мнение,ти го обещавам!
ПП: Извинявам се на всички останали,за вулгарния език,който използвах и за това,че нарушавам правилата в момента,принуждавайки ви да четете,но не може някаква дори нерегистрирана да се заяжда със съфорумниците! Трябва да получи бан!
Спри си филмчетата....Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
Пак ти казвам не е това начина някой да ти обърне внимание
Дано все пак да се намери някой който да ти поднася...Ае
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
mai stanahme nqkolko koito pi6em s tozi nik..
vyprosa e 4e ne znae6 kakvo se krie zad monitora, az sam 50 godi6en pedofil koito si tursi ebane vav foruma... a ti si 30 godi6na neomujena lainarka koqto si tursi 16 godi6no mom4e za ebane!Първоначално написано от DIVINE_TIME
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Ама давай вече мацко, че нямаме нерви с тая![]()
Госте,признавам си,така е! Ти си невероятен,имаш уникални възможности,просто не зная как позна!Първоначално написано от Анонимко
![]()
tova bqh az ma jivotno !Първоначално написано от DIVINE_TIME
hodi da si reje6 venite ve4e laino skapano UMRIПървоначално написано от DIVINE_TIME
razglezenata....престани да се правиш на интересна и да се заяждаш с потребители,който дават компетентни мнения..В тоя форум е пълен хаус пише си всеки който се чуди как да си запълни времето....Първоначално написано от razglezena hlapa4ka