.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ..:: Baby ::..
    Guest

разочарована...

просто искам да споделя с вас разочарованието си..
    не стига, че го харесвам ами той без да иска някак си успява да ме върти на пръста си без да иска... чувствам се ужасно меко казано всеки път казва, че ще ми се обади като излиза на кафе и все не ми звъни.. сякаш едва ли не аз го преследвам.. чувствам се по най-гадния начин, който е възможен...

Супер фен
    Такива са момчетата...Щом могат да въртят едно момиче,те непременно се възползват от това...Въобще момчетата гледат по всякакъв начин да се възползват от едно момиче...

к'во да ти кажа...хората имат такива проблеми...а ти още малко си трьгнала да умираш защото не ти се обадил като ходи на кафе....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами следващия път не му се връзвай.Докато знае,че си му на разположение по всяко време това ще продължава...Харесай си друго момче,защото явно с това няма да се получи.Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Русе
    oo ima6e edin koito me prave6e na glupa4ka nqkolko dni kato predi tova edva li ne mi be6e kazal 4e 6te tragnem i nakraq mi iztarsi 4e haresva druga... taka 4e spox i na men mi be6e gadno sledva6tite nqkolko dena no sled tova ve4e ni6to mi nqma abe kaji mu mom4e i ne go obijdai pove4e ( ee tva se otnasq samo za nqkoi )

ebi go v maikata! =D> az taka pravq s takiva!6tom se durji taka zna4i e laino i ne te zaslujava
    JIVEITE DNES,ZA6TOTO UTRE MOJE DA E KUSNO!(no kogato doide momenta-sprete i pomislete)

..:: Baby ::..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    к'во да ти кажа...хората имат такива проблеми...а ти още малко си трьгнала да умираш защото не ти се обадил като ходи на кафе....
    не, че съм тръгнала да умирам, просто ми е супер кофти, че се държи така с мен, а това че го харесвам ми задълбава и без това гадното настроение

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Защо реши, че те върти на пръстта си без да иска?
    Всеки човек, когато види, че може да върти на пръстта си някого го прави .. такаче просто ще се наложи да му покажеш, че не може да постъпва така с теб.. Не му се давай Не бъди вечно свободна за него и му покажи, че и той ще трябва да се съобразява с теб
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ако имаш това чувство по-добре обмисли чувствата си, според мен не си струва да тичаш след каквото и да е било.

За да си му интересна и да му направиш впечатление не трябва да му се натискаш и да го преследваш,дори напротив! Трябва да се правиш на недостъпна,но това разбира се не означава да се надуваш...Ако прекалено много го търсиш,той ще е сигурен,че може да те има,когато пожелае и така нищо няма да стане. Така че поддържай дистанция известно време,изчакай той а те потърси!

Супер фен
    i jenite ste takiva

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Такива са момчетата...Щом могат да въртят едно момиче,те непременно се възползват от това...Въобще момчетата гледат по всякакъв начин да се възползват от едно момиче...
    Същото мога да твърдя и за момичетата...
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Majestic,прав си,да ти кажа... Ама това май е нормално,всички обичаме предизвикателствата!

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Majestic,прав си,да ти кажа... Ама това май е нормално,всички обичаме предизвикателствата!
    Аз не обичам да си играя с някой. Както и не обичам някой да си играе с мен
    Клик ми (:

Голям фен
    Град
    Варна
    Това се пак е само версията на момичето, кой знае колко въобще е вярно...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Това се пак е само версията на момичето, кой знае колко въобще е вярно...
    ебати, вече и се съмняват в тва, което казвам

Shtom toi te varti na prysta si-vyrti go i ti.kolkoto i da iskash da se vijdate i tn, ne go pokazvai.pravi se na nedostypna.Izlizai s priqtelki i se motai nqkade po cql den.nqma da usetish kak e minalo vremeto i shte ti se obadi..shte vidish
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си