.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ИвайлаІІ
    Guest

Първа целувка,ама не как става

Съвсем на скоро ми беше първата целувка (на 18 съм) .От отдавна се чудех какво е и се притеснявах като всеки дали ще се справя! Е, справих се, не нам до колко добре-тук идват и въпросите
    1-во Нормално ли е да имаш слюнка по устните или това значи,че мн сме се олигавили
    2-ро Не усетих езика му да е в моята уста или пък моя в неговата,беше нещо като посредата или по-скоро моя в неговата, не знам , а съм чела,че или е в неговата,или в моята
    3-то Вярно,че към това момче изпинвах само привличане,явно заради това първата целувка не ми се стори кой знае какво,както си я представях!

Spox ne se pritesnqvai vseki se e pritesnqvai za pyrvata celuvka za pyrviq pyt kato pravi sex no vseki se nau4ava ne se pritesnqvai sledva6ti pyt 6te e po dobre vqrvai mi
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кво ти пука нали вече си я направила няма как да я поправиш и да искаш
    П.П.що толкова късно?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Русе
    mi vij az sam na 15 i o6te ne sam se celuvala oba4e vinagi kogato si predsavqme ne6to eli4estveno i sled tova (v nqkoi slu4ai) ostavame malko ili mnogo razo4arovani za6toto ne se e polu4ilo to4no taka kakto sme si go predstavqli... a ti ne se trevoji predstoqt ti o6te hilqdi celuvki taka 4e vse pak ti e bila parva nikoi ne se e rodil nau4en za vsi4ko si ima parvi pat... uspex zanapred

Супер фен

Re: Първа целувка,ама не как става

Цитирай Първоначално написано от ИвайлаІІ
    Съвсем на скоро ми беше първата целувка (на 18 съм) .От отдавна се чудех какво е и се притеснявах като всеки дали ще се справя! Е, справих се, не нам до колко добре-тук идват и въпросите
    1-во Нормално ли е да имаш слюнка по устните или това значи,че мн сме се олигавили
    2-ро Не усетих езика му да е в моята уста или пък моя в неговата,беше нещо като посредата или по-скоро моя в неговата, не знам , а съм чела,че или е в неговата,или в моята
    3-то Вярно,че към това момче изпинвах само привличане,явно заради това първата целувка не ми се стори кой знае какво,както си я представях!
    1.Не се притеснявай за това, има някои момчета ,които така се целуват...
    2.Това малко не го разбрах,но щом сте си пуснали език спокси
    3.Да ти кажа и аз като се целунах за първи път (бях на 12) ,си представях,че ще е нещо велико да ама не!Но след 2-3 целувка ще ти хареса мнооого

1-normalno e da ima slunka
    2-ima si razli4ni celuvki, a i ne e 4ak tolkova vajno na koj kolko dulboko 6te mu e ezika, a da vi e priqtno
    3-ne6tata po4ti nikoga ne sa takiva kakvitro si gi predstavq6 predvaritelno.i az si misleh 4e purvata celuvka 6te e nqkakvoi koj znae kakvo vulnuva6to i romanti4no izjivqvane, a be6e dosta konfuzno i sme6no i...abe zle vtorata 6te e mnogo po-priqtna
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Град
    LoveTown
    Пич ,малко се изненадвам ,че първата ти целувка е на 18...
    Но няма как ,за секи влак има пътници.Обаче гледай да се стегнеш с лигите защото иначе си пътник за мацките!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest
    Преди да се целувате , т.е. 5 секунди преди това си глътни всичката слюнка , да не се улигавите много .

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    П.П.що толкова късно?
    Щото има мустаци!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    П.П.що толкова късно?
    Щото има мустаци!
    хах и аз имам ама първата целувка мина преди доста време
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Terra incognita!
    Винагикогато човек има високи очаквания,остава разочарован!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    П.П.що толкова късно?
    Щото има мустаци!
    хах и аз имам ама първата целувка мина преди доста време
    не не, че ТЯ има мустаци!

abe, edin tam
    Guest
    деба, аз мойта първата не я помна.... пян бях мааму не мога да помогна ина4е добре си се запазила до 18 и моми4ето на 15 браво и на нея

мойта пък беше на 12 и половина и беше много яко....вие пък тука какво недоволствате от първите си целувки....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Мойта елувкабеше на 13 и не ми пукаше дали ще се хареса на момичето (може би,'щото не ми беше гадже ) и беше добра.
    С времето надобрях

Спокич ... Нормално е . поиграй си с 1 чаша и вътре 1 ледче и го погони малко с език и после само си фкарваш езика си в устата му и праиш същото както с ледчето !

Няма от какво да се притесняваш,мила.Всеки има собствен начин и стил на целуване.Това,че твоят е да кажем различен от моя не значи,че ти не можеш да се целуваш,а че просто го правиш по по-различен начин...
    Няма определен начин на целуване,за всеки един той е индивидуален...Така че дерзай ((;

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Винагикогато човек има високи очаквания,остава разочарован!
    С това съм абсолютно съгласна.
    Моята първа целувка беше..ужасна. 1во че не беше с човек, когото много харесвам, 2ро бяхме на оживена спирка и хората ме притесняваха допълнително..абе с една дума SUX..никога не съм си я представяла така

Господи убий ме..ама вие сте егати паниката-хем сте по-големи...ми нормално да има слюнка-целували сте се..ти докато очакваш първата целувка да е нещо кой знае кфо,страхуваш се и само премисляш колко си си вкарала езика -няма нищо да стане-отпусни се и да не ти пука..тва не праи никфо впечатление...не се притеснявай изобщо-правиш го за кеф,а, не да се притесняваш да не се изложиш...
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

1ΘΘ% *&
    Guest
    Em to i moita parva celuvka ne be6e ni6to osobeno . Moje bi se dalji na tova,4e bqh s edno mom4e,koeto izob6to ne haresvam. No s te4enie na vremeto stava vse po-dobre . Nai-vajnoto e da se celuva6 s 4oveka,kogoto haresva6 ... togava vsi4ko e idialno !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си