Здравейте казвам се Яна.Аз съм едно 14 годишно момиче с много излишни килограми да не кажа направо дебела.Задникът мие един огромен а за корема да не говорим.не обичам много да се къпя и хората ми акзват че намирисвам гащите не си ги сменям по една седмица.Имам проблем с момчетата немога да си хвана гадже всички в училище ми се смеят и ме подиграват и аз имам един характер че викам по силно от момче и псувам.не обичам да се глася много гходя без прически ис най нормални дрехи.Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си.ОБичам да се грижа за малкия ми племенник даже някой приятели заради габаритите ми ме определят акто "дойка".Обичам да наглеждам комшийските деца как играят даже играя и с тях понеже нямам много приятели а те не искат да излзиат с мене.Когато се ядосам и крещя много силно като момче и доста съм плашила момчета като цяло всявам респект в квартала.какво ще ме посаветвате да си променя зада ме забелязват момчетата.Искам да си намеря едно момче с което да си говорим да се обичаме и да държим един на друг