- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, бихте ли тръгнали с 3 години по-малко момче?
Въпроса е по принцип но в моя случай, момичето е на 17.
Да,ако съм на 26
хах
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Зависи от самото момче, ходила съм с 1 година по-малък от мен и ми беше готино с него.Зависи от много неща.![]()
Everything happens for a reason..
Така е.Права си Ice.Зависи от много неща.Без да се хваля смятал, че съм дорасъл за възрастта си и мисля, че ще се справя с това, че е по-голяма, но просто не знам как да й се харесам достатъчно, тъй като вече знам че съм й симпатичен.
Ами тогава деиствай приятелю!Няма какво да се чудиш, щом си я впечатлил..нали знаеш, че всичко започва със симпатия.Важното е да правиш добро впечатление.
А не да се лигавиш като детенце на 10 години.Успех ти пожелавам!
![]()
Ще направя всичко възможно.И мерси за бързия отзив![]()
Нямаш грижи.Стискам ти палциДа кажеш после какво е станало.
Едва ли. Като цяло разлика от 3 години на този етап се усеща. Естесвено сигурно има и изключение.
Зависи от много неща. Ако си допадаме не би било проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моя приятел е с две години и малко по-малък от мен. Аз съм на 20, той на 18. Имаме връзка от почти 6 месеца и се разбираме и обичаме. Такава разлика изобщо не е проблем, ако разбира се момчето е сериозно.
На тези години - не.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз не бих...принципи ... не другоаз по принцип и с 1 година по малко момче не бих тръгнала а за 3 да не говорим ...
е таи де ако аз съм на 30 или на 25 27.. да може
![]()
NE.vse pak ima ogromna razlika mejdu 14 godi6no MOM4E i 17 god. MOMI4E !!!! Prosto nqma da se polu4i i da tragnete, spored men. Vijdala sam kakvi li ne mom4eta koito sa na 14 i izglejdat na po 18 ama pak si se darjat kato deca. I da si misli6 4e si zrql - edva li e taka. Vse pak mom4etata sa si mom4eta.
![]()
Зависи от момчето. Им атакив акоито с ана 20 а имат акъл на 10 годишни , а има и такива които са на 10 и има акъл като са 20 годишни........
Аз мисля ще не бих могла , нз.... може би защото не съм срещала някой който да е по-малък и да ме привли4а 4ак толкова, 4е да тръгна с негоА ина4е вси4ко е възможно. Успех! :P
Ти си ни 17,а той на 14едва ли
![]()
Ne... kakto nqkoi kazaha - principi...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
не виждам никакьв проблем да сте заедно![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Зависи много от самото момче и от характера.Имам френдка която ходи с момче което е осем години по голямо от нея и са си щастливи до кога ще е тва нз но пък за любовта няма възрастови граници :P![]()
Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !
на тези години не! Ако си на 25-26 вече няма да се усеща разликата... но 14-годишно... едва ли ще намерите общи интереси! Все пак завършваш училище скоро и ще мислиш за съвсем други неща... а той ще е още ученик в разгара на тийнеджърския си живот!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Аз също не виждам пречки.Всички си мислите как би изглеждало,дали щяло да бъде смешно или не, а това са само чисти предрасъдъци.Аз лично съм виждала например 15 годишен,който изглежда на 17 годишен.Ето победихме и предрасъдъците...значи няма проблемПървоначално написано от Dead`Paladin
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Въобще не е важно на колко изглежда, а на какъв акъл е! Ако и двамата са пораснали достатъчно и се интересуват от едни и същи неща... няма никакъв проблем!Първоначално написано от siXt_senSe
Но момче на 14 години... си е още лапе
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
emi spored men ne e nikva pre4ka 3 godini az sam hodila s mom4e po malko ot men s 2 godini, no kakto i drugite kazvat zavisi ot mom4eto![]()
ako si zaslujava za tva mom4e ne go izpuskai
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!