.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: OTKA4AM

Re: HELP

Няма да ти стане нищо, ако изчакаш още 1 месец. Вие щом на 15 не можете да издържате без секс, представям си в какво ще се превърнете след 5-10 години.

Цитирай Първоначално написано от emma_12
    Vijte imam problem....zna4i kakto i da e napih se i ne pomnq nishty i priqtelkite mi kazaha poneje az gi pitah dali sam spala s nqkoi i te mi kazaha ne razbira se {az sam malka}i na sledvashtiq den mi doide ima li pri4ina da se pritesnqvam,znam 4e problema mi ne e za tuk ama vse pak....
    Щом не си спала с никой, не виждам причина за притеснение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на 50cent
    iz4akai go o6te malko potrai 4e posle ako razbere 4e si mu izneverila hem 6te te napusne i hem pak nqma s kogo da go pravi6 ako razbere toi 6te se 4uvstva ujasnno

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    wow... bati kurvite bati 4udoto... kak kato si izdurjala 4 meseca nqma da izdurji6 o6te 1 we? ako go obi4a6 puk suvsem... zemi si vibrator dda ti e po golem kefa... ili kama sutra xaxax \/ ae stia gluposti.. na 15 i ve4e ne izdurja bez sex.. i na men mi se prai sex ama sum na 14 i 6e 4akam pone da stana na 16 za da ne izleza kato kurva posle..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: OTKA4AM

Цитирай Първоначално написано от jivka
    ohh frs ne sam praila sex ot 4 mes ve4e ne se izdarja gajeto mi ne e tuka vra6ta se sled 1 mes.mastorbiram po4ti sqka ve4er ama nestaa ne e sa6toto kvo da praa da mu iznevera li?az sam jivka na 15 god sam!pravq sex ot godina i malko
    Съвет : Кат се варне му разрани целия кур от секс докат не се разреве не спираи се ебеш и 20 пати да мастурбира ти продалжи
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си