- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OTKA4AM
ohh frs ne sam praila sex ot 4 mes ve4e ne se izdarja gajeto mi ne e tuka vra6ta se sled 1 mes.mastorbiram po4ti sqka ve4er ama nestaa ne e sa6toto kvo da praa da mu iznevera li?az sam jivka na 15 god sam!pravq sex ot godina i malko
e izd1rjala si 4 meseca..shte izd1rjish oshte 1..ne misli tolkova za tfa .. glupavo e da mu izneverish .. spored men :} ne znam ti si preceni
relaxtake it easy ;}{}
x mili4ka ti si na 15....i ne izdyrja6....x
6tom si izdyrjala 4meseca i ti ostava edin ne mislq 4e re6enieto da mu izneveri6 e ot nai umnite ...moe mnenie![]()
up tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
ako s masturbirane ne stava odi se opuni s nekoe druvo ili si zemi studen du6 ma koeto i da razbere6 se mahai ot gajeto si 6toto ne zaslujava nekva labilna nimfomanka s 20 kolekci ot vibratori i pojarogasitel v garderoba
Баси курвенцето малко дето си ти.Сори мацка ,ама за мен да си загубиш девствеността на 13 и половина е курвенско.Ти си едно малко и гадно курве което с удоволствие бих стъпкал.Първоначално написано от jivka
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
още 1 месец....... кви ти коствахихихи
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Първоначално написано от jivka
Само аз ли издържам на мастурбиране и вярност?.. Пф, кyрвенска му рал`та...
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Изневери му с повечко пръсти и нещо различно, но не и с друг..
![]()
![]()
![]()
na 15 si i ima6 tolkova golqma nujda ot sex!!!!!!!!!!??????????????
PO SKORO SE PRAVI6 NA INTERESNA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Тая е нимфоманка, на бас!!!
mxm na 15 a?? mi na 20 4e i pove4e ko 6 prai6 be momi4e kakto i da e uspokoi se malko i si zapalvai ejednevieto s drugi ne6ta koito te karat da ne misli6 za tova.. a i az sam na mnenie 4e 6tom si izdarjala tolkova vreme 6te izdarji6 i o6te malko
Chak pyk da mu izneverqvash...ne mislish li che e prekaleno?ti pak, se 1 cql jivot si pravila seks, dori vsqka vecher masturbirash..taka de, spri se malko![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Vijte imam problem....zna4i kakto i da e napih se i ne pomnq nishty i priqtelkite mi kazaha poneje az gi pitah dali sam spala s nqkoi i te mi kazaha ne razbira se {az sam malka}i na sledvashtiq den mi doide ima li pri4ina da se pritesnqvam,znam 4e problema mi ne e za tuk ama vse pak....
Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
а тъй \/ \
/
представи си къф див секс ше прайте като се върне..
..и си мисли че няма да е същото с друг..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
emi nz ako tolkova ti pravi izneveri mu
Ми ела да те ебауе...ко само се оплаквате.Първоначално написано от jivka
![]()
Айде бе , на 15 и не можела без секс ... Ти представа си нямаш какво е секс и още не би могла да прецениш дали ти се ходи до тоалетната или ти се правят други работи , а си седнала да пишеш , че вече не си издържала ! Милата ... Не си важна като казваш , че на 13 и малко отгоре си изгубила девствеността си - само това ми беше нужно да разбера , за да си направя сметката колко много ти се прави секс вече !Първоначално написано от Jaden