.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: OTKA4AM

jivka
    Guest

OTKA4AM

ohh frs ne sam praila sex ot 4 mes ve4e ne se izdarja gajeto mi ne e tuka vra6ta se sled 1 mes.mastorbiram po4ti sqka ve4er ama nestaa ne e sa6toto kvo da praa da mu iznevera li?az sam jivka na 15 god sam!pravq sex ot godina i malko

Град
    Bulgaria,Varna
    e izd1rjala si 4 meseca..shte izd1rjish oshte 1..ne misli tolkova za tfa .. glupavo e da mu izneverish .. spored men :} ne znam ti si preceni
    relax take it easy ;}{}

Guest
    x mili4ka ti si na 15....i ne izdyrja6....x
    6tom si izdyrjala 4meseca i ti ostava edin ne mislq 4e re6enieto da mu izneveri6 e ot nai umnite ...moe mnenie

Tupo e da mu izneverqva6 izdurjala si 4 meseca 6te izdurji6 o6te 1 po4ni pov4e da se samozadovolqva6

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    x mili4ka ti si na 15....i ne izdyrja6....x
    6tom si izdyrjala 4meseca i ti ostava edin ne mislq 4e re6enieto da mu izneveri6 e ot nai umnite ...moe mnenie
    up tova bqh az
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Не,не му изневерявай!

Guest
    ako s masturbirane ne stava odi se opuni s nekoe druvo ili si zemi studen du6 ma koeto i da razbere6 se mahai ot gajeto si 6toto ne zaslujava nekva labilna nimfomanka s 20 kolekci ot vibratori i pojarogasitel v garderoba

Град
    LoveTown

Re: OTKA4AM

Цитирай Първоначално написано от jivka
    ohh frs ne sam praila sex ot 4 mes ve4e ne se izdarja gajeto mi ne e tuka vra6ta se sled 1 mes.mastorbiram po4ti sqka ve4er ama nestaa ne e sa6toto kvo da praa da mu iznevera li?az sam jivka na 15 god sam!pravq sex ot godina i malko
    Баси курвенцето малко дето си ти.Сори мацка ,ама за мен да си загубиш девствеността на 13 и половина е курвенско.Ти си едно малко и гадно курве което с удоволствие бих стъпкал.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

още 1 месец....... кви ти коства хихихи
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Само аз ли издържам на мастурбиране и вярност?.. Пф, кyрвенска му рал`та...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Изневери му с повечко пръсти и нещо различно, но не и с друг..

Изневери му да. Като ти се ебе се еби \/
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL

Супер фен
    na 15 si i ima6 tolkova golqma nujda ot sex!!!!!!!!!!??????????????
    PO SKORO SE PRAVI6 NA INTERESNA
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Тая е нимфоманка, на бас!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    na 15 si i ima6 tolkova golqma nujda ot sex!!!!!!!!!!??????????????
    PO SKORO SE PRAVI6 NA INTERESNA
    Интересно... гаджето ми е на 14 и ме кара постоятнно ^_^ Т'ва един път стане ли... напинявлек яко
    Клик ми (:

Guest
    mxm na 15 a?? mi na 20 4e i pove4e ko 6 prai6 be momi4e kakto i da e uspokoi se malko i si zapalvai ejednevieto s drugi ne6ta koito te karat da ne misli6 za tova.. a i az sam na mnenie 4e 6tom si izdarjala tolkova vreme 6te izdarji6 i o6te malko

Chak pyk da mu izneverqvash...ne mislish li che e prekaleno?ti pak, se 1 cql jivot si pravila seks, dori vsqka vecher masturbirash..taka de, spri se malko
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

hm........basi , az li ne sam nared?! mi to i az sam na 15g i si imam boyfriend ot 9 meseca ama ne byrzam da pravq sex, zanimavam se s drugi neshta ! ddz, ti ne mojesh da tyrpish ?! az ne bih izneverila za takova neshto , nali toi vse pak shte se vyrne ?!1 mesec da ne e 1 vek sluchaino ???!

emma_12
    Guest

HELP

Vijte imam problem....zna4i kakto i da e napih se i ne pomnq nishty i priqtelkite mi kazaha poneje az gi pitah dali sam spala s nqkoi i te mi kazaha ne razbira se {az sam malka}i na sledvashtiq den mi doide ima li pri4ina da se pritesnqvam,znam 4e problema mi ne e za tuk ama vse pak....

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL

а тъй \/ \/
    представи си къф див секс ше прайте като се върне..
    ..и си мисли че няма да е същото с друг..
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    emi nz ako tolkova ti pravi izneveri mu

Ми ела да те ебауе...ко само се оплаквате.

Град
    Maina City

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

Само аз ли издържам на мастурбиране и вярност?.. Пф, кyрвенска му рал`та...
    broi me i men

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Баси курвенцето малко дето си ти.Сори мацка ,ама за мен да си загубиш девствеността на 13 и половина е курвенско.Ти си едно малко и гадно курве което с удоволствие бих стъпкал.
    Айде бе , на 15 и не можела без секс ... Ти представа си нямаш какво е секс и още не би могла да прецениш дали ти се ходи до тоалетната или ти се правят други работи , а си седнала да пишеш , че вече не си издържала ! Милата ... Не си важна като казваш , че на 13 и малко отгоре си изгубила девствеността си - само това ми беше нужно да разбера , за да си направя сметката колко много ти се прави секс вече !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си