.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Звезден дъжд

По Новините казаха,4е след 12 4аса днес щело да има звезден дъжд ?? кфо е тфа видях само една падаща звезда :>
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Звезди не падат.

Падат метероити. (Добре, че няма да са астероиди :Р) Няма да могат да се наблюдават заради облачното време.
    Фъъъъъъъък!
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Добре, че няма да са астероиди :Р
    Ти нормален ли си?

Guest
    Облачно е и нищо не се вижда.Иначе миналата година беше много яко.

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Облачно е и нищо не се вижда.Иначе миналата година беше много яко.
    Явно миналата година съм го изпуснал Верно,4е е обла4но...и няя мноо звезди нз...

Guest
    миналата година е тфа време.Беше наистина готино.За едно съжалявам-че получих телескоп седмица по-късно

Град
    Стара Загорка
    С телескоп е гадно. Прекале са близо и с невъоражено око е по-яко

Guest
    Ами така е, но е яко да зяпаш цяла нощ звездите...

Дам и аз мн оби4ам да ги зяяяпам..особенно след 1-2 по4ват да падат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от M!taka
    На една екскурзия сичко се беше изпонапило и отидоха в дискотеката а аз самичка си седях на полянката и си зяпах звездите до 5.а снощи ми стана нещо и обиколих половината град пак сама и накрая седнах на центъра на едни пей ки и с мп4 си зяяяяяяяяяяяяпах звездите.

Град
    Стара Загорка
    Вие сте пълни кукута
    То хубаво цяла нощ да зяпаш...за звездите не знам как е, ама Луната изобщо не ехубаво. На колко време каква почивка се правеше...ама луната е яка де, но заболяват очите (аз само за едното знам, защото толкова имам де).

А...колко пъти можеш да видиш слънцето с телескоп?

А звездите не падат в определена част от денонощието

На една екскурзия сичко се беше изпонапило и отидоха в дискотеката а аз самичка си седях на полянката и си зяпах звездите до 5.а снощи ми стана нещо и обиколих половината град пак сама и накрая седнах на центъра на едни пей ки и с мп4 си зяяяяяяяяяяяяпах звездите.
    Лол :> аз на поляна сам неходя :> колко филми съм глеал страшни се се слу4ва нещо :> хаха голям съм бъзлъо :> зако хойш сама презноща :> нощтна пти4ка и аз стоя до 5 ама не излизам...па и да излезна кфо да праа моа кфартал мн пуст :> от къде си бтв

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Вие сте пълни кукута
    То хубаво цяла нощ да зяпаш...за звездите не знам как е, ама Луната изобщо не ехубаво. На колко време каква почивка се правеше...ама луната е яка де, но заболяват очите (аз само за едното знам, защото толкова имам де).

А...колко пъти можеш да видиш слънцето с телескоп?

А звездите не падат в определена част от денонощието
    Заболява окото ,ако гледаш през телескоп без филтър ,а ако говорим за без телескоп мен не ме е боляло окото ,а слънцето през телескоп можеш да видиш само 2 пъти 1 път с едното око и 2-ри път с другото и после нямаш да имаш шанса да гледаш каквото и да било.
    Иначе за персеидите щях да гледам ,ама бях заета и като гледам не е имало особен смисъл да си превя труда

Град
    Стара Загорка
    E аз съм гледал само със зрителна тръба, която обаче не знам с с какво се различава. Но си е да гледаш хоризонта де

Ами аз като любител астроном(който нищо не разбира) преди време си гледах направо през телескопа луната и то на макс увеличение после как ме боляха очите ...А иначе сега една приятелка си купи телескоп и покрай нея научих ,че има специални /лунни/филтри за окуляра,през които било по безопасно да се наблюдава.

Guest
    Лол :> аз на поляна сам неходя :> колко филми съм глеал страшни се се слу4ва нещо :> хаха голям съм бъзлъо :> зако хойш сама презноща :> нощтна пти4ка и аз стоя до 5 ама не излизам...па и да излезна кфо да праа моа кфартал мн пуст :> от къде си бтв
    От Монтана съм.Когато нещо се раздразня само това ме успокоява-да съм сама навън.По принцип не знам защо обичам от време на време просто да остана сама със себе си.Аз също съм гледала доста страшни филми, но не ме е страх.
    Ако става на въпрос, губила съм се в гората привечер-пак на някъф лагер беше, и пак не се страхувах, тогава даже намерих сегашното ми коте, някой го беше изхвърлил.Но си намерих пътя и сама се прибрах.Беше яко шот изплаших даскалките и директорката така, че после тряаше да вървя само до тях

Бр за котката е и мен,не ме е страх толкоз ама от полянката
    Особенно ако е пълно с дулуг папур ина4е и аз оби4ам да стоя на поляната през ноща оба4е да има некой :> не да има некой закот ма е страх малко ми ддз по ми е яко със някой

Guest
    Най-много обичам да излизам с най добрия ми фр. извън града, тъй като той има мотор, и отиваме на язовирната стена-жестоко е, особено когато има лунен път по водата

Най-много обичам да излизам с най добрия ми фр. извън града, тъй като той има мотор, и отиваме на язовирната стена-жестоко е, особено когато има лунен път по водата
    Сиг е яко

Guest
    Много яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си