.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Град
    Terra incognita!
    Много тренирам,най-вече гребане с лъжица!
    Тренирала съм плуване,лека атлетика,волейбол,модерни танци!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Тренирал съм тенис усилено, също така и кикбокс, но в момента не... а дано намеря някъде из Варна (някой от Варна да се обади).. баскетбол, волейбол - активно спортуване. А от около 8-9 месеца и фитнес. Ае тва е общо взето ;р
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

тренирам балет от 7 години и също започнах тенис на корт през юли тази година
    98% от младото българско население слушат чалга. Ако си от тези 2%, коита не я слушат, сложи това в подписа си!

Град
    Sofeto
    Тенис на корт!!!!!!!!!
    Blondes may have more fun.. but the BRUNETTS remember in the next day!

хокей, скоро айкидо

отдавна не спортувам

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    дам в момента бадмингтон,плуване,тенис и фитнес. Иначе обичам и волейбола мн ме кефи и тае бо
    + това сега мн искам да почна кик бокс,стрелба и хип хоп танции

Фен
    Град
    Интернационалист
    Скаран съм със спорта

Ми да Тренирам Футбол и Вдигане на Щанги!!!

H.I.M FOREVER

За...за...сички готини:
    ДА МИНА ДА ТЕ ВЗЕМА ИЛИ ДА ВЗЕМА ДА ТЕ МИНА?!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ми да тренирам лека атлетика от 8 години
    ~cLose t0 yoU~

Ми аз главно ся със скейт се занимавам и американски футбол , въпреки че съм малко дребничък ама се кефя докат го практикувам с приятелчета също харесвам и баскета , но отдавна съм спрял да го играя ....

Град
    Hard Rock Cafe
    ami sportuvam seriozno ot 2 godini, bqh palni4ak, i se hvanah v race, otslabnah ot 85 na 66, v momenta sym 71, 176 visok. Taaa... zanimavam se s leka atletika, ejednevno fitnes/aerobni trenirovki, ili kardio ,kakto 6tete. Po 50 minuti kompleksna trenirovka za koremnite muskuli i 15 serii po 15 povtoreniq licevi upori, s race, postaveni na 6iro4inata na ramenete, kato ediniqt krak e ka4en na drugiq, a laktite ne otivat v strani pri spuskaneto, a nazad, koeto natovarva dopalnitelno triglaviq muskul.
    Sa6to taka igraq futbol prez den-dva.
    disciplinite mi sa 100m i 200m, no me biva i na podskoci ot mqsto.. Prez u4ebno vreme igraq volebibol i basketbol (skorost i otskoklivost-> pone tova umeq, v drugite detali sym ne 4ak tolkova dobre)
    predi sym treniral kik-box i sym hodil na nqolko uroka po 6ah XD.. AMA TOVA OTDAVNA..
    sa6to taka sym semi pro wc3 gamer... tfa za mene
    Cheers

Ако фитнеса го броите за спорт... да
    Клик ми (:

Град
    varna
    тренирал сам плуване и киокошин ся ходя на фитнес

Практикувам футбол и плуване, но любителски. Иначе пред "малкият екран" следя футбол, и национала по волейбол. Баскетбола не ми е на сърце

спортувам. тренирал съм какво ли не в момента тренирам Волейбол Ианче обичам и футбола и баскетбола

футбол от 3 или 4 год. нз точно
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

hi na all ! az treniram leka atletika tva e malko ob6to za6toto tozi sport s1d1rja dr sportove kat naprimer d1l1g skok visok skok i t.n. az moga da pravq po4ti vsi4ko aa v k16ti si imam kolelo gori4ki i boksova kri6a i ne mi e nujno da hodq po fitnesi :P

Да спортувам всеки ден това е част от деня ми.Ами какво спортувам тичам в парка на стадиона или към Зелин.Друго какво спортувам художествена гимнастика тенис на корт и аеробика(тренирам) волейбол баскейт и футбол(само даиграя смисъл не ги тренирам).Ходя и на плуване и фитнес.Понякога и тренирам Таебо в домашни условия но веднъж в месеца

Тренирам тенис. =) Любимия спорт (след тениса) е Формула 1

Аз се занимавам с плуване , с волейбол и с гимнастика... сега смятам да ходя и на танци
    Всички казват , че за да обикнеш някой ти е нужна една минута, за да се влюбиш в него един час и нима цял един живот за да го забравиш????

фитнес но от време на време но трябва и редовно

Град
    варна
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ Da Ne TRenira6 ModeRen PetoBoI????????

Град
    Русе
    почти всеки ден играя тенис на маса а всяка седмица волейбол \/

Фитнес
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си