- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Спортувате ли..?
аз съм тренирала волей,плуване,сега и аз на фитнес..иначе Обичам спорта \/ така се разтоварваш,раздвижваш се,Забавляваш се.......
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Вечее... 7 години плуване) по едно време играех водна топка, но плуването си ми по харесва
)
Ходя на плуване вече 6 години...тренирах тенис,но спрях и сега мисля пак да започна![]()
Walk go home boy...
тренирам волейбол вече 5та година![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
3 години се занимавам с модерни танци. В момента съм в малък застой но скоро ще почна плуване или пак танци...
mnogo sa
cool
карам замини кънки(когато имам време), а през отаналото време,когато няма парзалки, ходя на фитнес,тренирала съм тенис нколко години това е..![]()
Не съм особено спортен. Но все пак има нужда от спорт, затова ходя на фитнес и тренирам гребане в университета. Нищо прекалено сериозно, просто за раздвижване. Иначе гребането е доста забавно. Особено като те пуснат с лодката на езерото... супер яко.
футбол и колоездене, но вече не професионално, тъй като имам проблеми с колената и десния глезенПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Тренирам волейбол от година и понякога ходя на фитнес
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
az treniram futbol ot nqkolko godini i mi se otrazqva dosta dobre...sporta e zdrave...sportuvaite hora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди спортувах Карате и ми беше много забавно :P но вече не
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
lubimata igra mi e futbola oba4e treniram voleiboll![]()
вoлей тренирам и танци...
Аз от скоро тренирам киокошин кай , ама като гледам баща ми май май няма да е за дълго .........![]()
![]()
![]()
Аз тичам за здраве, ама е малко скучно...
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Плуване, бягане, спортна стрелба, фехтовка и конна езда.С една дума модерен петобой![]()
мда аз спортувам ЯКО СЕКС И тва е ест. само с приятелакта ми![]()
Ходя на танци от месец вече![]()
Преди тренирах баскетбол но вече няям време иначе тичам понякога играя тенис на маса , футбол, баскет и понякога волейбол :P
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Дааа, което ме наведа на мисалтЪ че не сме играли от доста времеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
плуване![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ходя на фитнес и правя кардио