Цитирай Първоначално написано от mir4eto
Тъй като всички в тоя форум пишат колко са нещастни и наранени и колко е скапан живота аз призовавам всички които имат нещо хубаво в живота си,които искат да кажат на някого че го обичат или просто ей така напишете вашата история за да я...Без значение защо.аз искам да напиша моята за да вдахна поне малко надежда на нещастните и наранените: Обичам го.откакто го видях.От онази наша първа вечер,от онази наша първа целувка.Заради онези мигове които ми подари.не ще забравя мига в които го чух сутринта да излиза от хотелската ми стая.Не ще забравя как си кръстихме две звезди,нито как се криехме по тъмните улици за да си откраднем още малко целувки преди леля ми и чичо ми да са ни видяли.ще запомня и как ме хранеше с вафли с кисело мляко и как за пръв път ми каза"обичам те".винаги ще помня онази наша последна вечер в банско когато той каза че ще дойде да живее при мен.нито как на другия ден се качих на автобуса и се прибрах не няма да забравя онази празнина.Сякаш бях мъртва или по-лошо жива но без него.спомнам си как идваше да ме вижда помня как не спях по цели нощи а си говорехме по телефона и всеки път щом не чъвах гласа my,не усещах устните my и не бях в прегръдките my сякаш се връщаше онова чувство на празнина.вчера отидох в банско и изкарах най-прекрасните си два дни.сега сам пак й дома и липсата my ме смазва.но той ще дойде да живее тук другия вторник.Всичко е вече уредено.Аз не ще спра да го обичам и желая въпреки че е мн по-голям от мен.когато сме заедно всичко дръго е маловажно.аз помна и преживявам всеки един наш миг,всяка целувка и прегръдка,всеки поглед,всяка нощ,всяко докосване.обичам го повече от живота си и сам сигурна че той изпитва същото.така че моето послание към отчаяните,наранените и нещастните е не да спрат да страдат а от време на време да се сещат за моята история и за това че има светлина и в най-тъмния тунел,че някъде на този свят има половинка за тях и тя ги чака.че това е смисълът на живота.аз открих смисъла на моя живот,открих своята половинка...Пуснете любовта в дъшите си,излезте и потърсете онзи който ви допълва истински.а след всяко падане станете и продължете търсенето защото няма чувство по-хубаво от това да кажеш "обичам те" на човека с които знаеш че ще прекараш живота си.Усмихвайте се по-често обичайте се,споделете ми вашите истории моля ви.Благодаря!!!

Направих го на кирилица и оправих главните букви, защото ми хареса замисъла, с които е пуснат текста (та по-лесно да се чете от желаещите).