Сега не,но преди кат бех на 10 години пих бая...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ne obicham i ne piq. Predpo4itam kafe ili gore6t 6okolad.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Обичам, особено ментов (с билки брани на село само) или от борови връхчета с боров мед. На приливи и отливи съм - случва се седмица да изпивам по 2 литра горещ чай на ден, после 1 месец да не се сещам.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не обичам чай, не пия чай, не пия чай дори и да съм болна. Никога не съм го харесвала....блях
samo Nestea ponqkoga :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз обичам чай.Даже точно преди малко пих.Много обичам зелен,липов,горски,ройбос и други.Само дето все забравям да си правя.
Също обичам и студени чайове като Нестий.
![]()
преди мразех чай, но вкуса ми някак с епромени с времето....почнала съм да пия много, но все разни странни.
лятото примерно обичам зелен с жасмин и студен лимонов (в смисъл нормален чай, ноо изстуден, а не онези гадости на Нестий примерно).
зимата пия лимонов с пипер, ройбос с карамел или черен с ванилия.
ето, в момента пък се наливам с черен с канела и мед.![]()
Днес ще карам на зелен чай колкото издържа. Луната е подходяща. Чаят е гаден, но имам да свалям няколко кила.........
Аз не обичам чай особено, ама на последък пия, понеже четох на много места, че бил полезен.
Ами когато съм болна през зимата,тогава - иначе не обичам много
Обичам.Когато има-пия![]()
Обичам и то много.Зимата почти само това пия.Най-често си взимам черен или плодов.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зимата, всяка сутрин си правя. Взимам си от аптеката насипно лайка - супер е!
чаят е много хубаво нещо... ама не тея измислици от торбичките и не знам си кво, а хубавите цейлонски, дето са по 40 лв. килограма.![]()
ама за човек, който не пие често, мога да отделям някви пари за 50 гр., заслужава си.
и вместо захар - мед!! но, ако ще го пиеш не с цел да се лекуваш или да се стоплиш, а за закуска или за кеф просто, трябва да изчакаш чаят да истине малко, щото иначе убива полезните съставки на меда.към 40 градуса е добре.
edit: и медът да е хубав по възможност (домашен), тея по супермаркети и подобни ги пълнят кой знае с какво. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Обичам да пия чай дори лятото![]()
по принцип не обичам и пия адски рядко, единственият, който обожавам е Ърл грей, много силен, с кондензирана сметана и много мед
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ммноого обичам чай и то отскоро - преди даже зимата не пиех, а сега шия секи ден, въпреки че е лято. Билковият чай с мед и няколко капки лимон е страшно вкусен, зеления и ментовия също са вкусни
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y