- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бабите и дядовците
Аз съм се натяквала на лошии и на добри баби и дядовци и то главно в градския транспорт..Веднъж един дядо нещо ме заговори и ме пита кой клас съм,а аз бях с едни приятелки,и му казвам че съм 10,и той вика "А десети,нещо много голяма се изкара"И приятелките ми казват колко и давате 6-8 клас(а аз наистина бях 10) и той "даже мисля че още е в детската градина":ДД понеже съм ниска и за тва ме базикат,ахах.Пак си пътувам в 83 мисля 4е беше тоя път и качва се един дядо,а преди него едно момиче на същата спирка и имаше едно свободно място и тя седна нали..ама не го беше видяла него де,и тоя като и се развика,как може такова нещо,стар човек а тя млада дрън дрън,и момичето кво да прави стана и той седна ,но не млъка а продълви да дудумка,даже почва да псува,да казва как младите хора са били много зле,заради тях държаавата на нищо не прилича.На хората им писна да го слушат една жена му каза да престане защото никой не е длъжен да го слуша а стареца и вика"Млъкни бе мръсницо,ти нема да ми казваш кво да правя" и от там и шофиора му се скара и той млъкна..ааххах
И пак в градския..нещо си оправях косата връзвах си я,понеже беше се развързала и некфа не беше чак толкова стара абе някъде към 50 годишна почва да ми се кара как може такова нещо,да не съм си у нас,не е било възпитано,гнусно е,хвърчало косми..незнам в коя държава тва било много лошо да си оправяш косата в автобуса аахахах а аз нищо не и казвам мълча си..И накрая ми вика"То пък чудната прическа" при което не издържах и се озъбих ,казах и че не и искам мнението и тя млъкна дееебааа смотлатаааааа...![]()
Мене много често ми се е случвало да ми викат по нааай различни причини но една от тях е че съм пушачка![]()
![]()
ии това много често е повод да бъда обект на тяхното внимание. Принципно обаче има и готини старци и баби и дядовци нооо не на всякъде се срещат
))
So free
еми да дядовците са по -забавни.Аз поне се разирам повече с дядковците ми![]()
мдамм... май има нещо вярно в тая работа, въпреки че досега не се бях замисляла![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Boys will be Boys - няма значение дали си на 10 или на 60![]()
ихаааа време за рекламаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
))
иначе наистина дядовците май май са по-яки от бабките
So free
хахахахха да.. дядовците рпззЗзЗззпросто мъжете по спокоино гледат на нещата може би заради това е така
![]()
днес бях на село и там разбира се баба и дядооо
те са много готини, но днес пак получих доказателство за тева
намерих едни стари албуми със снимки на тях двамата като млади и викам на дядо "ей дядо какъв си бил хубав" и той ми казва "ама да знаеш баба ти какво парче беше" и аз щях да падна от смях и с него взехме да си говорим на тая тема за тяхната младост и колко са били влюбени и как дядо се контел заради нея. и ми стана едно такова милооо, те-хора от село ама и до сега се обичат
п.п.наистина дядовците са по-готини от бабите!
be babite sa opasna rabota!otivam az vuv edna apteka i tukmo da mi doide reda i nqkva o6te ot vlizaneto me predredi
4udeh se dali da i kaja 4e e moi red..ama bqh zaobikolena samo ot babi4ki i dqdivci
i re6ih da q ostavq da mine pred men
drug slu4ai otivam az na 4ili6te s troleq, i gledam nqkva babka s qica,zastanala na stulbite to4no do vratata! I az si vikam...leleee sa taq ako ne sleze na sledva6tata spirka,i ako zaradi neq ne uspeq da slqzaa...6e i se razvikam!I daa...tq razbira se ne sleze na spirkata,koqto az iskah.Doide moita i vratata se otvarq.Stoq az i q 4akam da sleze...ama tq ne sliza
I az i vikam ''Izvinete gospoji...moje li samoo...'' i q butnah leko da se pomesti. Ama taq dori i ne me 4u!I az pak i kazvam su6toto,toq put dokato zacepii..malee istarvah si spirkata! Nakraq i svetna lampi4kata v glavata i re6i da se otmesti (nai nakraq!) Samo...problema be6e 4e trqbva6e da slqza ot dvijenie!
egati dosadata!Kudeto i da otida navsqkude me gledat nqkvi zlobni babi4ki
dobre 4e moita ne e takava
![]()
И аз съм попадала по-често на готини дядовци, но пък и познавам един, дето е е*ахти заядливия човекНо пък клюкарките от моя блок до една са такива.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мммм не е сигурно - има доста досадни дядовци, има и печени баби. Зависи от човека.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Поне от моите баби и дядовци , само бабите са готини и добри . Моите дядовци са яко консервативниДори и на една маца зад даскало само баби спират и си говорят с нас
![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
е, не си прав, покрай мойта баба съм засичала много готини бабки - едни такива наперени, енергични...може би тези в компанията на моята са "мутанти", де да знам.![]()
А, има мн готЯни баби и дядовци (моите също са сред тях)... Понякога яко досаждат, ама са мн милички и добрички. Моят дядо все ми говори за някакви мацки, какви виждал, с коя се задявал и т.н, а маминка е печена жена-занимава се с козметика и изглежда супер млада!
И на мене ми се е случвало да ме заговарят по улиците...
Един дядо подвикна зад мен: "Оу, мн си готина!" и ми намигна , а една баба ме заговори за Бог и как Светът щял да бъде залят от вода и т.н... Абе бива си ги старите хора, не бива мн, мн да ги подценяваме и да ги мислим за твърде старомодни!!!
натъквал съм се на мноул печени дятки и толко заядливи бабки ... пфф
Разправят за дядо ми, че бил страхотен човек-но уви, не го познавамТъжна история...
Иначе и аз мисля, че дядовците са по-забавни и по-свестни от бабките. Макар че и бабетата не отстъпват-една започна да ми обяснява как някакъв човек и взел имотите![]()
What you give is what you get!
ау на една моя фр съседката бабка ни обясняваше как некъф луд отишъл да я изнасилиПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Дам и аз мисля, че дядовците са по-забавни.. сякаш са запазили нещо младежко в себе си, а бабите се занимават само с клюки и са малко по злобни май..Много пъти са ме срещали дядовци на пътя и са ми разказвали някакви забавни историйки, а баби не..
![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
ми те тия баби си нямат друга работа,освен да гледат с какво си облечен,в колко часа излизаш и се прибираш...въпреки че има една много готина баба от моя вход..![]()
над нас има точно един дядо и една баба
бабата муи беше учителка по математика-божееее уйас не можех да я трая ама не я понасях постоянно говореше че не уча, не се старая, бах мам у щото бях написала една задача с 50 щайкги краставици и 100 с домати ми намали оценката с една 1 щото не било реалистично дая за търговия на едро май не беше чувала
докато съпругът и, който нямам идея как се е фанал за нвея е некъв много як пич, пуска някви шегички, абре веселяк по душа, ама с оня зъб не зн как се е хванал-горкия![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
abe ima i gadni star4eta mani.vednaj predi mn vreme,bqhme na po 7-8 god,hodigme da iznasqme jelqzo ot edna izostavena sgrada/da si go nosim na vtori4ni za da si zamem malko money/i minaha kvi li ne hora-poznati,nepoznati i nikoi ni6to ne ni kaza.dokato doide zlobnoto star4e ot 11 etaj i se razvika 4e 6te vika kyki...i ne polu4ihme nikakvi money zaradi nego
abe ima i gadni star4eta mani.vednaj predi mn vreme,bqhme na po 7-8 god,hodigme da iznasqme jelqzo ot edna izostavena sgrada/da si go nosim na vtori4ni za da si zamem malko money/i minaha kvi li ne hora-poznati,nepoznati i nikoi ni6to ne ni kaza.dokato doide zlobnoto star4e ot 11 etaj i se razvika 4e 6te vika kyki...i ne polu4ihme nikakvi money zaradi nego
Има един живее над нас , супер много ме дразни , иначе има и пекани дядки , с моя дядо примерно се разбирам много добре,
Дядовците са много по-яки. Много се кефя, когато видя обръснат дядо с мустак...нагласен...а и голяма част от бабите са злобни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?