- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте тази тема
Ето я и моята история .
Момче съм ,на 15 години казвам се Иво . Форумчето ми се струва готино,нядявам се да ми помогнете .
Та ето го и моя проблем :
По цял ден стоя у нас , пред компа и скучая (,само че гледам така
/
) , ако изляза навън няма къде да отида , нямам много приятели , повечето ги няма ( на село , на гости на плаж и т.н.т. ) та.. продължавам да стоя у нас .
С най-добрия ми приятел често се организираме , той поне има доста приятели и познати ( та така де събираме се и ходим на плаж примерно ,но с други момчета и момичета , по-големи от мен=> пак не ми е кой знай колко забавно , ( той е на 18 год. )
Та така де най-приятно ми е с него . Няма с кой друг . Наскоро той си хвана гадже ( на мойте години , много готина ) и мене ме позабрави.Та... става мъчно от това ,че аз си нямам приятелка ( ,а "всички" други момчета имат) , даже и приятели нямам.
Не мисля че съм тъп ,грозен ,дебел , надут и такива си работи . Нормално момче съм , обличам се добре , поддържам се във форма , слазвам хигиена . Веселяк съм по характер .![]()
Та въпроса ми е къде мога да си намеря приятели и приятелка ?
Сега ще ми кажете ; отиди на дискотека (чесно да ви кажа съм по дребничък и едва ли ще ме пуснат , а пък и годинки нямам,даже нямам желание да ходя ,немога да танцувам ) , по кафета и разни такива .
Просто няма с кой , нямам компания . Днес ми стана прекалено тъпо у нас и ме заболя главата , реших да се поразходя малко из центъра . Навсякъде гледах прегърнати и целуващи се двойки и ми стана още по тъпо и се прибрах .![]()
Просто нямам какво да правя по цял ден , скуката ме мъчи .
Моля ви да не ми се нахвърляте и да не ме определяте като задръстен и т.н.т. Смятам ,че ме разбрахте . Благодаря ви предварително .![]()
www.flirt4e.comПървоначално написано от Ивчо
www.impulse.bg
www.strastni.com
![]()
Честно да ти кажа , не вярвам да ми поногнат сайтовете за запознанства .![]()
Абе ти опитайПървоначално написано от Ивчо
Със сигурност ще си някой хубавец!
Mi tezi saitove za zapoznanstva mai mai sa ti edinstvenoto reshenie ili IRC, Skype , ICQ .![]()
Btw... na men predi vreme mi kazaha slednoto:Kupi si ku4ence(ako nqma6) I begi da go razkarvash v parka,tam slu4aino 6te si sre6tne6 priqten 4ovek.Ami nadqvam se da se opravish,ina4e tva da si stoish v kyshti ne e na hubu ...
![]()
ami spored men ako ne izlizash nqka ka da se zapoznaesh s novi horate nqma sami da ti zvannat na vratata...trqbva da izlziash i da se zabavlqvlqvash vse pak tova sa nai-hubavite godini
\
/
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
От кой град си?Айде навънка?
Като изляза , къде да ги търся тези хора . По улиците ли ?Първоначално написано от Lullaby
![]()
От Варна съмПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
![]()
Уф, защо ли историята ти ми се струва позната...![]()
Ама все пак гледам да излизам с приятелите, които са наблизо...
разбирам, че ти е тъпо с големите, но като за начало се помъчи да разговаряш с тях...поне твоя най-добър приятел те мъкне с него колкото и да е...пък аз ако не се замъкна...
За приятелка - ми не знам...аз чакам сама да се появии май засега съм само с чакането...
хъхъ..
Koлкото и да не обичаш дискотеки,кафета въобще места където има мн хора трябва да го преодолееш това,за да си намериш и ти приятели.
Бтв.. AnGeLwItHdEvILsOuL и аз тъЙ викам навъНка,ама ... Нз защ0 силНо се съмНяваМ да сме В 1 граД,ама Все пак НайСтина оТ къДе сИ?
Еее греда аз съм от софия
Обади се на някой твой съученик,стар познат или кажи на твоя приятел да ти намери някоя мацка.Може да не се влюбиш, но все от някъде се тръгва![]()
Бтв досетих се друго... Защо не опиташ чрез хобито.. Какво обичаш да правиш? Или по-точно какво харесваш.. ? Знам ли.. Защо не намериш хора,с който имате общи интереси в някой форум,чат или каквото и да е,ако си допаднете,може да се запознаете и така.![]()
Аз така примерно намерих.. приятели(е не мн. ама са алтернатива пред нищо )![]()
1. На дискотека няма да ме пуснат " чичковците с големите мускули " ,които чакат пред вратата на дискотака ( освен ако не е някаква детска ) , тоест до 10 ч. вечерта . Ходил съм на такава няколко пъти . А пък и не ми беше много забавно . Стоях и гледах като теле в железница да дойде някое момиче ,ама не дойде .Първоначално написано от mm...
![]()
По кафета няма с кой да отида , ако не се запозная с някое момиче из сайтовете за запознанства , да отидем на кафе а пък може и приятелство да вържем , пак ще ми е от полза .
@Shadow_Walker ... Аз със големите съм си приятел с почти всички(момичета) и те все ми викат " сладкото хлапе " , а пък са мааалко по големи от мене , и с другите се разбирам , но немога постоянно да тичам след тях![]()
@mm... имам няколко хобита . Обичам да карам колело , но не умряло , ами така че да ми се вдига адреналина .
Също така обичам да рисувам и много други неща .
Това горе бях аз , просто забравих да си напиша името![]()
Добре тогава зарежи дискотеките. Ами .. защо не се поразровиш в нет-а нз дали има такива форуми за ехтремни преживявания с колело - така да се изразяя.. Ами съм обедена,че има форуми за рисуване и такива неща,сиг. съм също,че там ще влизат и хора от твоя град.Сега само за това се сещам,но мисля,че е добра идеа. И както казах по-горе това със сайтовете за запознанства е добра идеа. Просто пробвай и не му мисли много..![]()
Може да се хванеш на работа ако е чак такава скука![]()
тва да си седиш в къщи по цял ден и да киснеш пред компа няма да ти помогне да си намериш приятели.... по добре излизай по често.... поразрови се в сайтовете за запознанства може пък да срещтнеш някой фр. а може и някое готино момиче ко си тръгнал да обикаляш центара и де се чудиш що сички си имат гаджета а ти нямаш?! ти не праиш нищо по въроса пък си тръгнал да се чудиш...![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Аз посредством сайтове и форуми съм се запознала с повечето ми приятели.. И чат и прочие. Най-сериозните ми връзки са били след запознанство в чата (в някои канал, който е във връзка с интересите ми). Като ще седиш пред компа, оползотвори времето.Първоначално написано от Ивчо
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ивчо дай си скайпа аз съм от Варна и ако искаш може да те запозная с някой хорца...
продавай наркотици.
Работя в най-известния магазин за велосипеди във ВарнаПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
![]()
Това е друг въпрос .
П.П. Ивчо съм , регистрирах се .
Нямам подпис , сиромах човек съм .
Тогава защо твърдиш че по цял ден нямаш ко да праиш и седиш постоянно пред компютъраПървоначално написано от Rebellion
![]()
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Я какво виждат очите ми , сродна Душа ...Само че аз съм от София ... ами знаеш ли ванакнцията мен ме убива... на даскало като съм все си намеирам с когато да излезна... просто сега всички на море / плажове ... и аз когато излезна сам се депресирам като гледам само 2ки ... но поне нямаш проблем че харесваш най-добрата ти приятелка ( а тя те харесва само като приятел...) ...