.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Ивчо
    Guest
    Добре де , скуката важи за останлия период от време . Пак е същото .
    Ето например сега е 20:10 ч. , но аз вместо да отида някъде стоя у нас ,защото няма къде да отида , не се чувствам изморен и разни такива ..

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ивчо
    Добре де , скуката важи за останлия период от време . Пак е същото .
    Ето например сега е 20:10 ч. , но аз вместо да отида някъде стоя у нас ,защото няма къде да отида , не се чувствам изморен и разни такива ..

А аз според тебе какво правя... Отишъл съм в ПС клуб и от там ли ти пиша ... въртя си се пред компа в нас и чакам тела , да звънне случайно

Re: Вижте тази тема

Цитирай Първоначално написано от Ивчо
    Ето я и моята история .
    Момче съм ,на 15 години казвам се Иво . Форумчето ми се струва готино,нядявам се да ми помогнете .
    Та ето го и моя проблем :
    По цял ден стоя у нас , пред компа и скучая ( ,само че гледам така / ) , ако изляза навън няма къде да отида , нямам много приятели , повечето ги няма ( на село , на гости на плаж и т.н.т. ) та.. продължавам да стоя у нас .
    С най-добрия ми приятел често се организираме , той поне има доста приятели и познати ( та така де събираме се и ходим на плаж примерно ,но с други момчета и момичета , по-големи от мен=> пак не ми е кой знай колко забавно , ( той е на 18 год. )
    Та така де най-приятно ми е с него . Няма с кой друг . Наскоро той си хвана гадже ( на мойте години , много готина ) и мене ме позабрави.Та... става мъчно от това ,че аз си нямам приятелка ( ,а "всички" други момчета имат ) , даже и приятели нямам.
    Не мисля че съм тъп ,грозен ,дебел , надут и такива си работи . Нормално момче съм , обличам се добре , поддържам се във форма , слазвам хигиена . Веселяк съм по характер .
    Та въпроса ми е къде мога да си намеря приятели и приятелка ?
    Сега ще ми кажете ; отиди на дискотека (чесно да ви кажа съм по дребничък и едва ли ще ме пуснат , а пък и годинки нямам,даже нямам желание да ходя ,немога да танцувам ) , по кафета и разни такива .
    Просто няма с кой , нямам компания . Днес ми стана прекалено тъпо у нас и ме заболя главата , реших да се поразходя малко из центъра . Навсякъде гледах прегърнати и целуващи се двойки и ми стана още по тъпо и се прибрах .
    Просто нямам какво да правя по цял ден , скуката ме мъчи .
    Моля ви да не ми се нахвърляте и да не ме определяте като задръстен и т.н.т. Смятам ,че ме разбрахте . Благодаря ви предварително .

Къде мога да си намеря вика опитай в магазина 20 лв парчето вървят

Guest
    @sonyglobe , мерси , мерси , много ми помогна.
    За много умен ли се имаш (ех какви хора имало...)

Ивчо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    @sonyglobe , мерси , мерси , много ми помогна.
    За много умен ли се имаш (ех какви хора имало...)
    Това бях аз
    Та така де ... продължавайте да давате идеи .

труден си закфо да те лъжа и да ти давам напразни надежди....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Lullaby
    ami spored men ako ne izlizash nqka ka da se zapoznaesh s novi hora te nqma sami da ti zvannat na vratata...trqbva da izlziash i da se zabavlqvlqvash vse pak tova sa nai-hubavite godini \/
    и аз така мисля ... тези компютри направоо вече нямам думи .... ако има как пред тях и да спите .....
    Излизай по често, уговаряй си срещи с хора от irc илии някой сайт за запознанства ... ако имаш желание ще намериш начин, а няма само да се оплакваш ....
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си