Ето я и моята история .
Момче съм ,на 15 години казвам се Иво . Форумчето ми се струва готино,нядявам се да ми помогнете .
Та ето го и моя проблем :
По цял ден стоя у нас , пред компа и скучая (

,само че гледам така

/

) , ако изляза навън няма къде да отида , нямам много приятели , повечето ги няма ( на село , на гости на плаж и т.н.т. ) та.. продължавам да стоя у нас .
С най-добрия ми приятел често се организираме , той поне има доста приятели и познати ( та така де събираме се и ходим на плаж примерно ,но с други момчета и момичета , по-големи от мен=> пак не ми е кой знай колко забавно , ( той е на 18 год. )
Та така де най-приятно ми е с него . Няма с кой друг . Наскоро той си хвана гадже ( на мойте години , много готина ) и мене ме позабрави.Та... става мъчно от това ,че аз си нямам приятелка ( ,а "всички" други момчета имат

) , даже и приятели нямам.
Не мисля че съм тъп ,грозен ,дебел , надут и такива си работи . Нормално момче съм , обличам се добре , поддържам се във форма , слазвам хигиена . Веселяк съм по характер .
Та въпроса ми е къде мога да си намеря приятели и приятелка ?
Сега ще ми кажете ; отиди на дискотека (чесно да ви кажа съм по дребничък и едва ли ще ме пуснат , а пък и годинки нямам,даже нямам желание да ходя ,немога да танцувам ) , по кафета и разни такива .
Просто няма с кой , нямам компания . Днес ми стана прекалено тъпо у нас и ме заболя главата , реших да се поразходя малко из центъра . Навсякъде гледах прегърнати и целуващи се двойки и ми стана още по тъпо и се прибрах .
Просто нямам какво да правя по цял ден , скуката ме мъчи .
Моля ви да не ми се нахвърляте и да не ме определяте като задръстен и т.н.т. Смятам ,че ме разбрахте . Благодаря ви предварително .