Цитирай Първоначално написано от mm...
Koлкото и да не обичаш дискотеки,кафета въобще места където има мн хора трябва да го преодолееш това,за да си намериш и ти приятели.
Бтв.. AnGeLwItHdEvILsOuL и аз тъЙ викам навъНка,ама ... Нз защ0 силНо се съмНяваМ да сме В 1 граД,ама Все пак НайСтина оТ къДе сИ?
1. На дискотека няма да ме пуснат " чичковците с големите мускули " ,които чакат пред вратата на дискотака ( освен ако не е някаква детска ) , тоест до 10 ч. вечерта . Ходил съм на такава няколко пъти . А пък и не ми беше много забавно . Стоях и гледах като теле в железница да дойде някое момиче ,ама не дойде .
По кафета няма с кой да отида , ако не се запозная с някое момиче из сайтовете за запознанства , да отидем на кафе а пък може и приятелство да вържем , пак ще ми е от полза .

@Shadow_Walker ... Аз със големите съм си приятел с почти всички(момичета) и те все ми викат " сладкото хлапе " , а пък са мааалко по големи от мене , и с другите се разбирам , но немога постоянно да тичам след тях

@mm... имам няколко хобита . Обичам да карам колело , но не умряло , ами така че да ми се вдига адреналина .
Също така обичам да рисувам и много други неща .