Emi sega shte vi razkaja cqlata istoriq..hodq s edno mom4e ve4e 1 godina..no lqtoto ne sme zaedno,za6toto az samo zimata jiveq v negoviq grad..no pak iuli mesec vsqka sedmica se vijdahme za po 1-2 dena..ta bqh mnogo vliubena..iskah go super mnogo..postoqnno misleh za nego..i mai go obi4ah.. no v edin moment se skarahme za ne6to..dori ne pomnq za6to..no ne be6e ne6to vajno..i sy6tata ve4er az hodqh na palatka sys sestra,priqtelq i i tam o6te tehni priqteli..be6e mi gadno v na4aloto za6toto se bqh skarala s moeto mom4e..i v edin moment kakto si stoqh na masata osyznah 4e toi mnogo me pritiska za vsi4ko..iska postoqno da mu zvynq da mu pi6a sms da idvam pri nego..a v sy6toto vreme toi ne pravi koi znae kakvo za men..i otidoh v kolata da mislq..i sled okolo 15 minuti doide edin priqtel na priqtelq na sestra mi(koito naistina be6e mnogo hubav) i me nakara da mu razkaja vsi4ko i toi mi kaza 4e hodq s nego moje bi samo zaradi drugite..za6toto vseki me svyrzva6e s nego..i sy6to me posavetva da mislq na men da mi e hubavo..a ne da mislq vse za drugite..i kakto si govorihme se celunahme ..na drugiq den pak se vidqhme i pak taka si se celuvahme..oba4e na nego mu izleznaha nqkakvi problemi..i sprqhme da se vijdame..za6toto toi trqbva6e da zamine za Sofiq..i v na4aloto mnogo mislqh za nego i ne smqtah da kysam s priqtelq si za6toot si mislih 4e e momentno vle4ene kym tova mom4e..no ve4e 1 sedmica ne spiram da mislq za nego ..se6tam se za vseki edin moment ot onazi ve4er v gorata..ta iskam da me posavetvate kakvo da pravq

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!