Искам да попитам момчетата как харесват повече момичетата... т.е. с какво бельо предпочитате да са. И един въпрос към момичетата... вие как се харесвате повече?
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Мен ме кефи със прашки и още едно ма не му знам то4но името
е тфа е дет му нз името
мда и мен това ме кефи...полубоксерки хах...иначе се кефя на боксерки..прашки рядко нося а и е тъпо над панталоните ми да стърчи само една сиджимка))
сутиени предпочитам с мека чашка,без банели...и некфи класически цветове-черно,червено....
Първоначално написано от exploitedteen
Мдам ама прашки рядко нося само с бял панталон![]()
Най-вече-боксерки, а иначе и прашки нося, но само в краен случай.
прашка съкс хард.![]()
боксерките са дар от бога... във всичките си форми.
за сутиени нямам претенции, стига да не са от онея бабешките.
едит: плюс стегнати, хубави гащи... бикини? о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Треаше да пусна една анкета![]()
Сутиени не нося често иначе бяло или черно.Прашки и боксерки възможно най-изчистени.За по такива поводи слагам нещо доста предизвикателно![]()
Predpochitam 4ernoto belio,predimno takova nosq.
Next Time I`ll be True...
mi...kvo da ti kaja...nosq vs...![]()
прашки МНОГО СЪКС ХАРДПървоначално написано от пор
(слагла съм само 1
...не ми требе поече)
иначее...само боксерки......мноооооооооооо оооооого рядко бикини.... пък за сутиени...нямам претенции....^^мам както вика...ПОР...да не са некфи от миналата ера![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
зависи от формите на дадената девойка за полу боксерките съм съгласен , много секси , прашката остава класика , но на мен ми харесва само един модел където от горе не е с 'сиджимка' а е като с ластик от мъжки боксерки .. а до цветове , за момиче много ми харесва как стои лилаво , а аз нося само черно бельо , нямам друг цвят ...
ъъ аз предпочитам боксеркипонякога и прашки нося
така ми е удобно просто...
![]()
за "полубоксерките" и аз съм с 2 ръце Засъщо ми харесват как ми седат и прашки, но по-рядко нося... а за цветовете много обичам бельото ми да е в някви нежни бонбонени цветове като розово, синьо...а бе шаренийка да има
а за по-специални случай съм с черно или червено
![]()
хха ми, аз нося и полу-боксерки и прашки и бекини и са ми удобни, прашките мога да си ги нося и боксерките сущо са ми адски удобни
сутиени-имам сякакви цветове от бял-до тъмно син със цетя , през черен до розов и тн![]()
![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
Първоначално написано от Jamalska
`There is just too much that time cannot erase ...`
ми боксерки аз само такива нося а до сутиени черни, червени и бели са ми
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Първоначално написано от пор
подкрепям![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нося предимно боксерки (само тесни, онея широките са ми адски неудобни), а и за интимните си партньори/ки предпочитам такива.
ПП: Веднъж съм сложил мъжка прашка и повече НЕ![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Харесвам цветно бельо. Имам много шарени прашки и полубоксерки. Рядко нося друго. Сега като захладня нося и бодита. Имам две с дълъг ръкав, 2 с презрамки, прозрачни и едно с къс ръкав...
ами прашки и полубоксерки... гащи яко съкс
![]()
иначе като цветове предпочитам по-ярките и бонбонените. Като материя предпочитам дантелени, памучни и разбира се сатенени
![]()
![]()
сичко по-изрязянко ми харесва ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
да, и аз съм за 'полубоксерки' (не знаех, че се казват така), също и бикини
сутиени вече почти не нося![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?