Първоначално написано от пор
подкрепям
Walk go home boy...
защо не носите сутиени, бе ?!
ми аз лично нямам кой знае какво да сложа в сутиена.![]()
![]()
и е гадно, неудобно, като седна на стол с облегалка нещо постоянно ми убива на гърба![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Чесно казано предпочитам момичето да е с прашки ... ако са цветни супер ^^
Розово , бяло , оранжево , червено ( преплитащи се цветове)
Синьо , Черно , БЯЛО
Определено прашки свикнала съм с тях.Нося сутиени всякакви зависи от случея имам по луксозни(демек от по скъпичките)и некви обикновенни за всеки ден или за спортните ми облекла.А цветове всякакви имам без зелено.Нося и бодита ама зимата .
аз предпочитам през лятото прашки,да не ми се сгорещява дупето ,иначе и боксерки,бельото ми е шарено всичкото..за сутиени..розови и черни
обичкам си наскоОо!!
![]()
Най-често нося от тея полубоксерки (или боксерки тип ”бебешки гащи”, мязам на някво три-годишно с тях), но приятеля ми усърдно настоява да се разкарвам по прашки, когато съм у тях. Дупе като моето не бивало да се крие. ПффАко зависеше от мен - по цял ден с килотите
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Боксерки предпочитам. Прашки, тц. Случва се да нося понякога, но рядно. Боксерки рулз![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
и аз тъкаПървоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Мммм.... аз не нося много често боксерки. Кефя се на тия мъжките, ебати якото е. Някой няма ли да ми подари, мене ме е срам да си купя.През лятото кати живеех при мъжо нон-стоп бях с негови боксерки. Тоооолкова е удобно. * ама гледайте само как ви хваля пустите боксерки..
Обичам да имам в наааай-различни цветове прашки и бикини. Но най-си обичам черно-прозрачно. Или бяло прозрачно. Иначе розово, жълто,синьо,зелено,червено, на точки, на линии, на животинки...![]()
Сутиените... ба, аз няма какво толкова да запълня..Но имам по един или 2 сутиена от всеки цвят гащи. Да се съчетават, сещ' се.
![]()
И мека и твърда чашка нося. Лятото доста често си перкам без сутиен навън. Както казах, то няма к'во да задържи.. , пък и много ми стяга, държи ми топло...![]()
Ноооо определено обичам БЕЛЬО!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up