- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко годишна мога да пия Ескапел?
sujelqvam ako ima takava tema tursih no ne namerih tezi spe6ni hap4eta deto predotvratqvat bremenost ot kolko godi6ni mogat da se izpolzvat ?
Moderated by krem4et0
т.6 от Правилата на форума!
ами официално са за възрастни ама и ти си ги пий нищо че яйчниците ти ще станат на каймицаПървоначално написано от kkkkk
редно е да кажеш все пак на колко си
Собственост на Canis_Dirus
ami mn sum malka na 13![]()
ах.. браво!
Какво е станало? Пиши, за да ти кажа дали наистина е наложително да вземеш хапчета.
пхапха закфо са ти тия хап4ета =D> =D> мой да стааш мама
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Представям си те някой ден на някои от ония "горещи линии" тип "ох, ми случи ми се тука нещо ужасно.. какво да правя.."Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
е все пак е добре да пиеш от вълшебните хапченца по добре е от колкото да си дюндюркаш бебенце, но сигурно и ти си като в всички тук които мислят че като ти се източат в ухото забременявашТо няма лошо на всички ни се е случвало да прекараме малка недорасла девойка която незнае какво иска, как го иска, и къде го иска
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
пфф, опазил ме Господ.. мне, мерси
просто ситуацията тук е една.. мамата си е таковало
по-добре да помогна в случая, доколкото мога![]()
Mi prezervativa seskusa i kato go izvadi vidqhme ne be6e svur6il i posle si svur6i normalno ima6e sp*rma dosta 6ot ako e svur6val predi tfa ima mn malko i toi kaza 4e e use6tal vse edno svur6vva no ne mu e idvalo
моля ?Първоначално написано от kkkkk
![]()
Първоначално написано от kkkkk
Окей.. къде е свършил се пита в задачата. В теб ли?
mi ne no sa mi kazvali 44e predi da svur6i izlizalo malko
малко но недостатъчно недей пи нищо само пари на вятъра...Първоначално написано от kkkkk
Олелеее, не пий нищо! Не си прее*авай организма за глупости. Дунапренчо е прав, няма как да забременееш.
Успокой се и лягай да спиш.
май наистина мразиш ревниви параноични хора![]()
ms ms mn![]()
е сега ако след няколко месеца надуеш корема да не кажеш че аз съм виновенПървоначално написано от kkkkk
![]()
хахаПървоначално написано от dunapren
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Първоначално написано от dunapren
Много!
А ти следващия път умната! Че ще има бой..
Първоначално написано от _Cuddly_
sladuriii!!!!mn ste gotini
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от kkkkk