И аз съм на мнение, че в една връзка трябва да има честност и доверие. Всяка лъжа, води до друга и нещата се оплитат и няма измъкване. Така, че дори и да нараните половинката, когато някога сте честни с него, то поне ще има доверие и може винаги да сте искрени.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
moje da e starnno no izpadnah v absolutno sa6tata situaciq s biv6oto mi gade atski krasivo be6e vsichko i t.n. toi prave6e vsichko za men -az sa6to no ima6e mn tvardi pricnipi i toi mi be6e kazal-6tom me izlajesh za takiva malki raboti i to bez da ima smisal da go pravish bez da ti migne okoto znachi za ne6tu golqmo sa6tu 6te me izlajesh.
az na 2-3 pati mu bqh kazvala primerno-che ne sam kazvala nqkvi raboti i posle mu priznavah ch sam go napravila(a ne sa bili ne6tu seriozno) i nakraq toi prosto ne moje6e da mi povqrva iskashe no prosto imashe takiva principi.
ne sam nqkoq pikla koqto da jivee v malkiq si rozov svqt no misalta mi e che ponqkoga osobeno za malki laji ne trqbva da se lajat na lubimite hora za6toto v edin moment atski sajelqvash atski mn te boli no vra6tane nazad nqma ...dori i ot malkite laji
Doverieto e kato liubovta - porajda se ot vsichko i umira ot nishto ... Nujni sa mu godini , za da se izgradi i samo mig da se izgubi ... Trudno bi mogla da nakarash tova momche da te pogledne sus sushtite ochi , s koito te e gledal do momenta , no tova , za koeto si go izlugala i toi e vzel tolkova navutre e neshto naistina nesushtestveno ... Ne kazvam , che shte ti mine lesno ... ne kazvam , che toi shte se vurne pri teb , no vse pak jivota ne svurshva s tova , nali ? Vsqka prikazka si ima svoq krai , no v jivota vseki krai e edno novo nachlo . Usmihni se i produlji napred , na dali toi e edinstvenoto momche ,s koeto bi mogla da budesh ... Zatova izburshi sulzite si i potursi tova , koeto bi te napravila mnogo shtastliva ... a ako tova e toi , opitai da pogovorish s nego ... ne se li poluchi , prosto obrushtash nova stranica i produljavash ...
Kusmet ...