.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Рожден ден

Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя или не трябва да се сърдя за глупости?

А този човек знае ли ,че имаш рожден ден?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Може да е забраванко/забраванка. Аз самата изпускам такива дати, защото съм вечно отнесена.. Собствения си рожден ден забравям понякога кога е.. Свържи се с човека на другия ден и го питай защо не ти е честитил.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Свържи се с човека на другия ден и го питай защо не ти е честитил.
    Все едно си проси честитката!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Естествено че знае , сестра му има рд на същата дата.. и вече няколко дена се засичаме в скайп... и нищо даже и не пише.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нз как ще постъпя.Другата седмица ще разбера .Вероятно ще се разсърдя.

Това е много гадно...Може би той е сърдит или някой му е казал нещо за теб и за тва не ти го е честитил.Аз всяка година си празнувам рожденният ден и си каня най-добрите приятели и като дойдат няма как да не ми го честитят

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Естествено че знае , сестра му има рд на същата дата.. и вече няколко дена се засичаме в скайп... и нищо даже и не пише.
    хахахаха не си ли свикнал аз имам мноо фр-та ама половинатами честитят ....
    Fitness Forever

Re: Рожден ден

Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя или не трябва да се сърдя за глупости?
    О, боже!

Не, убий го със сапун.

Re: Рожден ден

Аве хора какво ще си помислете ако ваш близък приятел не ви честити рд-то (има откъде да пише смс , има откъде да звънне , има скайп и т.н.) аз си направих извода , че не ме уважава и че не искам да имам нищо общо с тоя човек .. но дали така да постъпя
    или не трябва да се сърдя за глупости?
    Моята история е много подобна на твоята...
    Всичките ми приятелки и приятели знаят,че имам рд на 02.07 и НИТО ЕДИН не ми го чистити,макар,че бяха всички в скайп,макар че съм от М-тел и могат да ми да ми пратят СМС безплатно,докато на глобул трябва да съм на глобул и те да са...
    Та както и да е,поне е-майл да ми бяха пратили,много им бях убидена,че никой не ми го честити и аз останах с впечатлението,че не ме уважават и ценят като приятелка,но какво да се прави...
    После пък ги поканих на закъснял рожден ден и ми излязоха с номера,че били заети или,че имали работа,неможели и подобни...
    Едно момиче каза,че има неотложно пътуване до София,а друго момиче каза че ще излиза с НЕЯ...
    Както и да е...мисля че вече не заслужават да съм приятелка с тях...нестига,че неуважават рожденния ми ден,ами и ме мислят за толкова тъпа,че да се хвана!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Град
    In the corner of my mind ...
    Може да е забравил, че имаш рожден ден..И аз понякога забравям..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

mn tejko go priema6... kvo tolkova slu4va se 4ovek da zabravi,a moje i prosto da ti e ubiden za ne6to..

На мен лично би ми станало много кофти..но от де да знам..може да е забравил...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Chesno kazano az lichno nqma da se zasegna,prosto moje da e zabravil ili da ne znae...ne mi puka...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Мега фен Аватара на Blab
    аз много се впрягам , въпреки че нямам право, защото аз самата не помня рождени дни

Град
    Асеновград, България
    Е може да е забравил/а. Аз самият забравям понякога за подобни дати. Не бих го приел толкова лично.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Моя рожден ден беше на 20 август-преди три дена.И почти никой не ми честити от приятелите ми който се пишат на такива.Честитиха ми 2-3 и само толкова.Положението е кофти,става ти гадно-или са забравили или просто ги мързи да ти честитят
    Ами не се сърди-за такива глупости не е нужно.Премълчи си и това е.Те като не искат или забравят да ти честитят ти не можеш да ги накараш насила.

е явно не ти е толкова близък приятел мен като ми кажат за близък приятел се сещам за един с които се познаваме още от бебета ии на всеки рд сме се поздравявали та не стигаи чак до там да не му говориш или да си му обидена... глупаво е сигурно е забравил или е имал работа...

Миналата година наи-добрата ми приятелка не ми 4естити РДто, мн и се разсърдих, ама на мен по принцип бързо ми минава, но после и го върнах като не и 4еститих неиния

И на мен така една от най-добрите ми фр не ми го честити,обади ми се след около една седмица и тогава ми го честити на патерица.Мн ми беше гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си