- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кого му е по-лесно?
Съгласен съм за раждането. Домакинската работа може да се счита за женска, но понякога и баща ми готви( и аз ще го правя стига да имам време от работа ). Не знам на колко години си и имаш ли двама родители( аз вече нямам - разделиха се ), но във 90% от случайте майка ми и баща ми ходят заедно и то най-вече, защото баща ми може да носи повече и + това, че има кола. Как мислиш една жена да тръгне с 4 тежки торби в ръка? Готвят и мъжете... чЕстят... чистят... да жените чистят. Перат... аз понякога си пера дрехите, а е още по-лесно, ако има пералня... не мисля, че на една нормално осигурена жена с пералня ще и е проблем да натисне няколко копчета на пералнята и да да сложи прах в нея. Простират и гладят да. На плещите на жените лежи основно отглеждането, ако майката не работи. И в крайна сметка, бащата също има роля в това детето му да се изгражда като личност... баща ми е помагал доста във доста неща. Пак не знам откъде ги измисляш такива... на жената и се заплащало по-малко. Отиди в един супермаркет и попитай един касиер( мъж ) и друг касиер ( жена ) колко пари са взели този месец( въпреки, че има минусите от касата се взимат от заплатата на касиера и отново може да има неравновесие дори мъжът да взима по-малко ).Първоначално написано от krem4et0
krem4et0 написа 60% пълни глупости![]()